Ευχές της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου για το Νέο Έτος

389

Η Πρωτοχρονιά εθιμικά είναι το χρονικό σημείο του προσωπικού, κοινωνικού, οικογενειακού και επαγγελματικού απολογισμού και ταυτόχρονα η «νέα αρχή», όπου μέσα από την αυτογνωσία σχεδιάζουμε πάντοτε το επόμενο βήμα προόδου, όπως την αισθάνεται ο καθένας από εμάς, για την επόμενη χρονιά.

Το 2023, με σκληρή και επίπονη δουλειά και μεθοδευμένα, αντιμετωπίσαμε ισότιμα όλους τους συμπολίτες μας, ιεραρχήσαμε ανάγκες, θέσαμε προτεραιότητες και εφαρμόσαμε ένα πλούσιο πρόγραμμα έργων και παρεμβάσεων σε κάθε τοπική και δημοτική κοινότητα της Πιερίας, που διαμορφώνουν τις συνθήκες ενός λειτουργικού, κοινωνικού, ανθρώπινου, πράσινου και φιλικού τόπου που μπορεί κάποιος να ζει.

Με αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνάμεις μας συνεχίζουμε και το 2024 με στόχο να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Παράλληλα, ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί, το 2024 να είναι χρόνος ευημερίας και προόδου για τον τόπο μας. Ας καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να παραδώσουμε στους νέους μας ένα κόσμο καλύτερο, ειρηνικό και ανθρώπινο. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατό γιατί το αξίζετε και το δικαιούστε.

Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους Πιεριείς η νέα χρονιά  να σηματοδοτήσει νέες αφετηρίες με υγεία, στιγμές χαράς, αισιοδοξίας και δημιουργικότητας.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!

Σοφία Μαυρίδου

Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας