Παρουσίαση του 3ου ιστορικού, συλλεκτικού, ημερολογίου της πόλης 2024, με θέμα: “Κατερίνη, η πόλη των προσφύγων”

των Ζωή Κουτσουρά και Παναγιώτη Φτάρα από τις εκδόσεις Οξύνοια

839

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που κατακλύσατε την Αστική Σχολή Κατερίνης το βράδυ της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου 2023 προκειμένου να παραστείτε στην παρουσίαση του ιστορικού, συλλεκτικού, εικαστικού, επιτοίχιου, ασπρόμαυρου ημερολογίου της πόλης 2024, με  τίτλο: “Κατερίνη, η πόλη των προσφύγων”.

Η χαρά και η ικανοποίηση που αισθανόμαστε ως δημιουργοί είναι πολύ μεγάλη γιατί το ημερολόγιο απέκτησε πια κοινό που το περιμένει και το έχει αγαπήσει. Επίσης είμαστε ευχαριστημένοι από το ποιόν της εκδήλωσης που οργανώθηκε προς χάριν του ημερολογίου που ήταν θαυμάσια και πολύ ενδιαφέρουσα χάρη στους συμμετέχοντες, την κα. Ελίνα Διαμαντοπούλου και τον κ. Σάββα Χιονίδη που συνέβαλλαν με τον λόγο τους στις ιστορικές περιδιβάσεις της πόλης, όπως και την αντιπεριφερειάρχη μας την κα. Σοφία Μαυρίδου για την τοποθέτησή της.

Για όλους εσάς που δε μπορέσατε να παραβρεθείτε στην παρουσίαση του ημερολογίου μπορείτε να βρείτε το ημερολόγιο και να το αγοράσετε από το βιβλιοπωλείο Νέστωρ. Αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για δώρο.

Ευχόμαστε σε όλους/ες Καλά Χριστούγεννα.

Με εκτίμηση Ζωή Κουτσουρά, Παναγιώτης Φτάρας.

Φωτογραφίες: Κωστής Παπάς.