Σύλλογος Καρκινοπαθών Κατερίνης: Ευχαριστήριο μήνυμα

400

Τη σπαρταριστή κωμωδία ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ του Άντον Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Θανάση Μαργαρίτη είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν, όλοι όσοι βρέθηκαν το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Commedia – Θανάσης Μαργαρίτης, σε μία ξεχωριστή παράσταση για καλό σκοπό, καθώς τα έσοδα της παράστασης διατέθηκαν για τη στήριξη του έργου του Συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας και των μελών του.

Το μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς που έδωσαν όλοι οι Συντελεστές της παράστασης, με προεξέχοντα το δημιουργό της Θανάση Μαργαρίτη, άγγιξε τις καρδιές όλων μας ενώ η εξαιρετική απόδοση του έργου κέρδισε το κοινό που καταχειροκρότησε τους ηθοποιούς. Οι παραστάσεις συνεχίζονται για λίγο ακόμη και γι αυτό προτείνουμε στους θεατρόφιλους της περιοχής μας να μη χάσουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία ξεκαρδιστική κωμωδία, από αυτές που θα θυμούνται για καιρό.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον κύριο Θανάση Μαργαρίτη και το Θέατρο Commedia για την υποστήριξη προς το Σύλλογο Καρκινοπαθών Πιερίας και την ενίσχυση του έργου και των δράσεων του.

Η πρωτοβουλία του αυτή, αναδεικνύει την ευαισθησία και το μεγαλείο ψυχής και ταυτόχρονα δίνει σε μας τη δυνατότητα να επεκτείνουμε τη δράση μας και να σταθούμε αλληλέγγυοι σε ακόμη περισσότερους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από τον καρκίνο και τις οικογένειές τους.

Θερμές ευχές για καλά Χριστούγεννα και Ευτυχία και Υγεία για το νέο έτος 2024!

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Γιώργος Καπετανάκης

Πρόεδρος