«Έπεσε» το X (Twitter): Συναγερμός σε εκατομμύρια χρήστες

Πρόβλημα και στην Ελλάδα - Στα social media έχει δημιουργηθεί το trend #TwitterDown

2859

Τεράστιο πρόβλημα λειτουργίας αντιμετωπίζει το X (Twitter), καθώς εκατομμύρια χρήστες προσπαθούν να κάνουν retweet, ωστόσο δεν τα καταφέρνουν.

Από το πρωί της Πέμπτης οι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης διαπίστωσαν με έκπληξη ότι στον λογαριασμό τους δεν εμφανίζονται τα tweets και το timeline είναι άδειο

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στην ακόλουθη εικόνα η αρχική σελίδα του twitter δεν εμφανίζει τις αναρτήσεις των χρηστών.

Σύμφωνα με το Downdetector, περισσότεροι από 74.000 χρήστες του X, της πλατφόρμας παλαιότερα γνωστής ως Twitter, έχουν αναφέρει προβλήματα με τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Περίπου το 70% των αναφορών σημείωσε προβλήματα με την εφαρμογή του X από τη 1:38 μ.μ. ώρα Χονγκ Κονγκ, σύμφωνα με τον ιστότοπο παρακολούθησης Downdetector. Η αιτία της διακοπής είναι άγνωστη.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την πλατφόρμα X (σ.σ. πρώην Twitter) για το τεχνικό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Ήδη, πάντως, στα social media έχει δημιουργηθεί το trend #TwitterDown, όπου οι χρήστες δεν παραλείπουν να αφήσουν αιχμηρά σχόλια για τον πρώην CEO Ίλον Μασκ, ο οποίος από τη στιγμή που αγόρασε το Twitter έφερε τα πάνω κάτω στην κοινωνική δικτύωση των χρηστών με το συγκεκριμένο μέσο.