Τα είπε “έξω από τα δόντια”: Ο Τριαντάφυλλος μίλησε έξαλλος για τον Γιώργο Λιάγκα

505

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκκολάκη και αναφέρθηκε στο Survivor και στην εκπομπή στο ΟΡΕΝ με την Μαριάντα Πιερίδη και την Φελίσια Λαπάτη, ενώ έριξε τα “πυρά” του στον Γιώργο Λιάγκα.

Βαρύ το πρόγραμμα του Τριαντάφυλλου

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «είχα πολλές προτάσεις και είναι τιμή μου, αλλά δεν προλάβαινα. Υπήρχε το όνομά μου και για την πρωινή εκπομπή του ΟΡΕΝ, αλλά δεν είχα χρόνο. Έχω κάνει ραντεβού για το Survivor, ήταν πολύ δελεαστική η πρόταση, αλλά δεν θα είμαι ούτε εκεί δυστυχώς. Θα πάνε άλλοι».

Και πρόσθεσε ο Τριαντάφυλλος «νομίζω ότι δεν θα πάρουν παίκτες που ήταν στο All-Star, γιατί δεν ήταν αυτό που περίμεναν. Οπότε γιατί να τους ξαναπάρουν; Πιστεύω ότι θα πάει ο Αλέξης Παππάς και τον Τζέιμς θα ήθελα πάρα πολύ».

Ο Τριαντάφυλλος κατακεραυνώνει τον Γιώργο Λιάγκα

Ερωτηθείς για το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα, αναφορικά με την πρωινή εκπομπή του ΟΡΕΝ για το Σαββατοκύριακο, επεσήμανε «γιατί δεν πάει ο Λιάγκας στο ΟΡΕΝ, που είναι ένα κανάλι που τώρα πάλι ξεκινάει; Γιατί δεν πάει ο Λιάγκας εκεί να μας δείξει ποιος είναι;».