Εορταστικό ωράριο καταστημάτων: Ανοιχτά τα μαγαζιά σήμερα Κυριακή 17 Δεκεμβρίου

Εκτός από σήμερα Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, τα καταστήματα θα είναι επίσης ανοιχτά και τις δύο παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς που φέτος πέφτουν Κυριακή.

639

Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται η χώρα ενόψει των Χριστουγέννων. Μικροί και μεγάλοι έχουν ξεχυθεί στα μαγαζιά για να αγοράσουν δώρα για την πιο εορταστική περίοδο του χρόνου.

Ο Άγιος Βασίλης ετοιμάζεται για τα δώρα και οι καταναλωτές ψάχνουν ανάλογα με το πορτοφόλι τους τις αγορές που θα κάνουν.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης, τα εμπορικά καταστήματα της Κατερίνης είναι ανοιχτά :

  • κάθε μέρα από τις 9  π.μ. έως τις 2 μ.μ. και από τις 5.30 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.
  • τα Σάββατα σε συνεχές ωράριο από τις 9 το π.μ. έως τις 4 μ.μ.
  • τις Κυριακές 17, 24 και 31 Δεκεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα  θα μπορούν να λειτουργήσουν από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου καθώς και τη Δευτέρα 1η Ιανουαρίου και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις

Τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις στα καταστήματα, οι οποίες ολοκληρώνονται την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024. Στη διάρκεια των εκπτώσεων τα καταστήματα αναμένεται να λειτουργήσουν την πρώτη Κυριακή, ήτοι 14 Ιανουαρίου, με προτεινόμενο ωράριο από τις 11 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ.. Υπενθυμίζεται ότι βάσει του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης, οι χειμερινές εκπτώσεις αρχίζουν τη δεύτερη Δευτέρα κάθε Ιανουαρίου και ολοκληρώνονται στα τέλη του Φεβρουαρίου.