Το “Θείο Δώρο” ταξίδεψε στην Κατερίνη

1274

Της Μαρίας Βούλγαρη,

Το Θείο Δώρο της συγγραφέως Ιωάννας Γκανέτσα ταξίδεψε στην Κατερίνη όπου συνάντησε τον Σύλλογο Εικαστικών Καλλιτεχνών Νομού Πιερίας σε μια παρουσίαση που μάγεψε το κοινό!

Όταν ο έρωτας βέβαια συνοδεύεται και από μια γερή δόση τέχνης αποκτά άλλη γεύση!

Καμβάς της Ιωάννας Γκανέτσα ο έρωτας, και οι ερωτικές ιστορίες που εξελίσσονται το θέμα ! Τον συντονισμό της βραδιάς είχε ο συγγραφέας Θεοχάρης Μπικηρόπουλος, κείμενα του βιβλίου διάβασε η δημοσιογράφος Μαρία Βούλγαρη για την συγγραφέα και το έργο της μίλησε η προσωπική της φίλη Μίνα Μητρούλα, η οποία είναι εκπαιδευτικός.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Νομού Πιερίας Παναγιώτης Φτάρας. Παρόντες στην παρουσίαση ο κ. Θανάσης Μπίντας, ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου του Νις, ο πρόεδρος της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης κ. Ευθύμιος Μαυρίδης, ο κ. Ηλίας Χρυσικός διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Ράδιο Ενημέρωση όπως επίσης και ο κ. Θεόδωρος Σιαμάγκας ως εκπρόσωπος του γραφείου της Υφυπουργού Ανάπτυξης κας. Άννας Μάνη Παπαδημητρίου, γυμναστής και προσωπικός φίλος της κυρίας Μητρούλα!

Επίσης για το βιβλίο μίλησε και το μέλος του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Νομού Πιερίας Συμεών Δεμερτζιδης.

Θείο Δώρο, ένα μυθιστόρημα για τη στιγμή που πέρασε. Και για την πιθανότητα να μην έρθει ποτέ ξανά.

Ένα βιβλίο που σίγουρα δεν πρέπει να λείπει απο την βιβλιοθήκη σας.

[/video]