Φωτογραφική έκθεση της Τάνιας Δούλαλα στο Λιτόχωρο

Από 15 Δεκεμβρίου 2023 έως τις 14 Ιανουαρίου 2024 στο Olympus Wines Tasting Room

398

Από την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου θα φιλοξενηθούν στο Olympus Wines δημοσιευμένες και αδημοσίευτες φωτογραφίες της φίλης μας Τάνιας Δούλαλα, όπως αυτές έχουν παρουσιαστεί στη στήλη που διατηρεί από το 2018 στον ιστότοπο www.odialogos.gr.

Με τη ματιά και τον φακό της Τάνιας Δούλαλα

16 εικόνες και 90 λέξεις αλληλοσυμπληρώνονται σε μια εύθραυστη ισορροπία, προκαλώντας αβίαστα στον θεατή σκέψεις και αναρωτήσεις, νοσταλγία και ξεχασμένα συναισθήματα!

Από τις 20:30 και μετά απολαμβάνουμε το κρασί μας με την ιδιαίτερη συνοδεία εικόνων και λέξεων και συζητάμε με την Τάνια Δούλαλα σε ένα ξεχωριστό βράδυ Παρασκευής.

Διάρκεια: 15/12/23 – 14/01/24

Γνωριμία με την Τάνια Δούλαλα

Η Τάνια Δούλαλα είναι δημοσιογράφος, μέλος τoυ Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου. Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με διάφορα ΜΜΕ ως ρεπόρτερ, εκφωνήτρια και παρουσιάστρια ειδήσεων.

Παράλληλα, έργα της έχουν διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς, στον φωτογραφικό διαγωνισμό των εκδόσεων ΙΑΝΟΣ με θέμα «Ταξίδια» (2021) και φωτογραφίες της «ντύνουν» τρεις ενότητες του βραβευμένου βιβλίου «Είναι ζήτημα Χημ…ίου» (Καλύτερο Ελληνικό Διήγημα – Public Awards 2023).

Η Τάνια Δούλαλα συνεργάζεται με την ενημερωτική σελίδα odialogos.gr, όπου διατηρεί τη στήλη «Με τη ματιά και τον φακό της Τάνιας Δούλαλα», επιλέγοντας να «χρωματίζει» τη διαδικτυακή του διαδρομή, αλλά και να «ταξιδεύει» τους αναγνώστες, ξαφνιάζοντάς τους ευχάριστα με φωτογραφικές στιγμές της καθημερινότητας, παρουσιάζοντάς τες από μια οπτική που μόνο η Τάνια καταφέρνει.

 

Στη στήλη της έχει αναρτήσει περισσότερες από 150 φωτογραφίες δημιουργώντας  μια ξεχωριστή, αποκλειστική και μόνιμη, συνεχώς αυξανόμενη συλλογή. Κάποιες από αυτές, αλλά και άλλες αδημοσίευτες, θα παρουσιαστούν στο Olympus Wines Tasting Room από τις 15 Δεκεμβρίου 2023 έως τις 14 Ιανουαρίου 2024.