Μουσικές διακρίσεις για τον συμπολίτη μας δημιουργό Χαράλαμπο Ναβροζίδη

335

Η 6η παραλλαγή με θέμα το δημοτικό τραγούδι ”Ο Μενούσης” για σόλο πιάνο, έργο του συμπολίτη μας μουσικοσυνθέτη και εκπαιδευτικού του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, Χαράλαμπου Ναβροζίδη συγκαταλέγεται στα έργα που επιλέχθηκαν και παρουσιάστηκαν, σε δύο ιδιαίτερα σημαντικές ανά την Ελλάδα, μουσικές εκδηλώσεις.

Αφενός στην εορταστική εκδήλωση της επετείου των 70 χρόνων από την Ίδρυση του Συλλόγου των Φίλων της Μουσικής, στην αίθουσα “Δημήτρης Μητρόπουλος” του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στις 23 Νοεμβρίου και αφετέρου, στην αίθουσα «Διώνη» στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Άρτας, σε συνεργασία  με το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στις 05 Δεκεμβρίου.

Σε δήλωσή του ο Κατερινιώτης δημιουργός ευχαρίστησε «τον Σύλλογο των Φίλων της Μουσικής και την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Λορέντα Ράμου για την προετοιμασία από τους ταλαντούχους φοιτητές της τάξης της, καθώς και όλους όσοι συνετέλεσαν ώστε να πραγματοποιηθούν οι συναυλίες. Παράλληλα, τον Κωνσταντίνο Λεμονή, για την άψογη εκτέλεση του έργου και την υπευθυνότητά του. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες».