Το χιονοδρομικό κέντρο και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ελατοχωρίου παρουσιάστηκαν στη Σερβία

3134

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ελατοχωρίου έλαβαν μέρος για πρώτη φορά με εκπροσώπους τους και περίπτερο στο εξωτερικό, στο  1ο Φεστιβάλ Ελληνοσερβικής Φιλίας που διοργανώθηκε στην πόλη KRAGUJEVAC της Σερβίας από την οργάνωση «ΦΙΛΟΣ»,  στις 1-3 /12 /2023 από τον Δήμο Κατερίνης (Αντιδημαρχία Τουρισμού).

Στα πλαίσια της εξωστρέφειας των παραπάνω φορέων η αποστολή εργάστηκε για να επικοινωνήσει την ορεινή πλευρά του Δήμου Κατερίνης με εφαλτήριο το Ελατοχώρι  και το Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου. Η παρουσίαση προς το κοινό  έγινε με σκοπό να τονιστούν όλα τα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος, όπως η Κατερίνη, τα χωριά, οι αρχαιολογικοί χώροι, οι παραλίες του Νομού και με πυρήνα την ανάδειξη του ορεινού  όγκου  ως «Προορισμό στόχο».

Μία ενέργεια προσέγγισης και φιλίας προς τον Σέρβικο λαό που προτιμά την Κατερίνη-Πιερία  εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Η συμμετοχή του Χιονοδρομικού Κέντρου και του Συλλόγου Επαγγελματιών στο Δ.Σ. του «ΠΟΤΑΠ» (Τουριστικός Οργανισμός του Νομού Πιερίας) ο οποίος  πρεσβεύει την προώθηση και την πολυεπίπεδη τουριστική ανάπτυξη του Νομού με στόχο  την  επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και παράλληλα με  την συμμετοχή του στην «Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Κατερίνης»   ωθεί την διοίκηση του Χιονοδρομικού  Κέντρου αλλά και  τον Σύλλογο   στο να αναπτυχθούν πρωτοβουλίες που έχουν στόχο την προώθηση  του ορεινού όγκου των Πιερίων   ως προορισμό  4 ΕΠΟΧΩΝ, στα «Μονοπάτια των Μουσών».

Θα θέλαμε και εμείς  να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές και το ανθρώπινο δυναμικό των Φορέων αυτής της διοργάνωσης. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε  τον Δήμο Κατερίνης (Αντιδημαρχία Τουρισμού), και  τους Σέρβους διοργανωτές που μας αγκάλιασαν ειλικρινά  και νοιώσαμε στο έπακρο την  φιλοξενία τους.

Για την Διοίκηση  του Χιονοδρομικού Κέντρου Ελατοχωρίου

Ο Πρόεδρος                                         Ο Διευθύνων Σύμβουλος

Δημήτρης Χασιώτης                              Γιώργος Πατσιούρης