Πρόταση γάμου ….. στην Κατερίνη (φωτο, video)

1400

Της Μαρίας Βούλγαρη,

Το Σάββατο το βράδυ παρακολουθήσαμε στο θέατρο COMMEDIA το έργο “Πρόταση Γάμου” του Αντόν Τσέχωφ σε διασκευή Θανάση Μαργαρίτη.

Πολλές παρεξηγήσεις, ανατροπές και φυσικά στο τέλος η πολυπόθητη πρόταση γάμου που τα αλλάζει όλα!

Ο Θανάσης Μαργαρίτης, ένας πεπειραμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης, καταφέρνει κάθε φορά να μαγέψει το κοινό και η αλήθεια είναι ότι στις μέρες μας που το γέλιο έχει εκλείψει στο θέατρο COMMEDIA θα γελάσεις με την καρδιά σου.

Η Εύη Καζαντζίδου υπέροχη στο ρόλο της χήρας, όσο για τον Νίκο Πολυζόπουλο, Δημήτρη Μπέη και Νίκο Ραφαηλίδη τι να πούμε; Καλύτεροι απο επαγγελματίες ηθοποιοί οι οποίοι επί σκηνής δώσανε την ψυχή τους!

Πραγματικά αξίζει να παρακολουθήσετε την παράσταση όπως επίσης αξίζει να επισκεφθείτε και το υπέροχο θέατρο COMMEDIA το οποίο με πολύ μεράκι και αγάπη έχει δημιουργήσει εδώ και έξι μήνες περίπου ο Θανάσης Μαργαρίτης.

Μια θεατρική σκηνή η οποία έλειπε απο την πόλη της Κατερίνης. Ρωτήστε να μάθετε για την υπέροχη δουλειά που κάνει ο Θανάσης Μαργαρίτης και η Ειρήνη Τζέκου με τα παιδικά και εφηβικά τμήματα θεάτρου.

Στην πόλη μας γίνονται ωραία πράγματα και υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να προσφέρουν με το παραπάνω στο πολιτιστικό κομμάτι. Μια επίσκεψη στο θέατρο COMMEDIA του Θανάση Μαργαρίτη θα σας πείσει για αυτό.

«Πρόταση γάμου» σε διασκευή Θανάση Μαργαρίτη.

Παίζουν : Νίκος Ραφαηλίδης, Νίκος Πολυζόπουλος, Δημήτρης Μπέης, Θανάσης Μαργαρίτης.

Σκηνικά-κοστούμια Ειρήνη Τζέκου.

Βοηθός σκηνογράφου Παρασκευή Φουντούκα.

Κατασκευή σκηνικών Δημήτρης Μπέης.

Ήχος-φώτα Χάρης Καλούσης.

Σκηνοθεσία Θανάσης Μαργαρίτης.