Διευκρινήσεις από τον Διοικητή του Γ.Ν. Κατερίνης για το επείγον περιστατικό με το 15μηνών νήπιο

732

Αναφορικά με το περιστατικό που συνέβη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023, το μεσημέρι, το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης αναφέρει τα εξής:

« το 15μηνών νήπιο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο μας, από τους συνοδούς κηδεμόνες του μετά από πτώση και με κάκωση ρινικού χόνδρου, χωρίς ενεργό αιμορραγία παρά με αναφερόμενη ρινορραγία, του παρασχέθηκαν οι δέουσες ιατρικές υπηρεσίες.

Οι γονείς του παιδιού δεν ανέφεραν διαφορά στην συμπεριφορά του παιδιού προ και μετά της πτώσης του. Το παιδί δεν εμφάνισε οξεία συμπτωματολογία κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης από την πτώση του, που να χρήζει διακομιδής με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία ιατρού στο εφημερεύον παιδοχειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου ΓΝΘ «Γεώργιος Γεννηματάς».

Πραγματοποιήθηκε στην συνέχεια πλήρης ενημέρωση των συνοδών και κηδεμόνων για την κατάσταση της υγείας του παιδιού και συστήθηκε προληπτική εκτίμηση από παιδοχειρουργούς.

Το νήπιο εξήλθε από το Γ.Ν. Κατερίνης σε καλή κατάσταση και με οδηγία για περαιτέρω έλεγχο από Παιδοχειρουργό επί ενδείξεων.

Ο Διοικητής

Γεώργιος Χατζηγεωργίου