Σπύρος Κουλκουδίνας : Προωθείται το ΦΕΚ για την τοποθέτηση παθολόγου στο Νοσοκομείο Κατερίνης

497

Αίσιο αποτέλεσμα είχε η προσπάθεια του Βουλευτή Πιερίας κ. Σπύρου Κουλκουδίνα για να προχωρήσει η άμεση τοποθέτηση και ο διορισμός Παθολόγου-Ιατρού στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Ο κ. Κουλκουδίνας είχε θέσει εκ νέου το θέμα στον Υφυπουργό Υγείας κ. Θεμιστοκλέους προκειμένου να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία.

Ο Υφυπουργός ενημέρωσε τον κ. Κουλκουδίνα ότι προωθείται άμεσα το ΦΕΚ για τον διορισμό του ειδικευμένου παθολόγου, ο οποίος θα ενισχύσει την παθολογική κλινική του νοσοκομείου Κατερίνης.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό κ. Θεμιστοκλέους για την άμεση ανταπόκριση του αλλά και την κατανόηση της αναγκαιότητας να επιταχυνθεί η διαδικασία για την πρόσληψη και την τοποθέτηση του παθολόγου στο Νοσοκομείο της Κατερίνης.

Είναι πολύ σημαντικό να ενισχύονται όχι μόνο το νοσοκομείο αλλά και όλες οι δομές υγείας στην Πιερία με ιατρικό προσωπικό.

Δεν λύθηκαν όλα τα προβλήματα. Διεκδικούμε όμως λύσεις, διεκδικούμε το καλύτερο.

Η προσπάθεια μου για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας στην Πιερία θα συνεχιστεί αφού μέσα στο 2024 θα γίνουν 6.500 προσλήψεις στον τομέα της δημόσιας υγείας.