Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (18/11)

1215

Σήμερα η σύνοδος Ηλίου-Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού.

Ήλιος και Άρης θα βρεθούν από κοινού σήμερα στην 25η μοίρα του Σκορπιού καταδεικνύοντας πως η ήμερα θα είναι γεμάτη ενέργεια, δύναμη, αλλά και τόλμη! Η ενέργεια θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη κάτι που μπορεί να αποτελέσει «δίκοπο μαχαίρι», αν δεν την στρέψεις προς τη σωστή κατεύθυνση είναι πολύ πιθανό να εκφραστεί μέσα από εντάσεις και αρνητικά συναισθήματα, όπως η παρόρμηση και ο εκνευρισμός. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα, ένα τυχερό άνοιγμα θα ενδυναμώσει τη θέληση σας, θα αποτελέσει το έναυσμα για να δραστηριοποιηθείτε και να περάσετε σε πράξεις διεκδίκησης. Σήμερα θα έχετε τη αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση να κινήσετε άμεσα τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε και να συνεργαστείτε με ομαλότητα. Στηριχτείτε και πιστέψτε στις ικανότητες σας, προσπαθήστε να δώσετε ώθηση στα γεγονότα, θα δείτε πως οι εξελίξεις θα σας ανοίξουν δίοδο για βελτίωση και οικονομική άνοδο.

Έρχονται ευνοϊκά ανοίγματα για οικονομικές διεκδικήσεις, αξιοποιείστε την ευκαιρία που θα δοθεί για αύξηση των εισοδημάτων σας, οι συζητήσεις σας θα έχουν ενθαρρυντική κατάληξη. Προσοχή σε εξουσιαστικές τάσεις, κρατήστε τις αντιδράσεις σας σε ισορροπία. Εσείς οι μπερδεμένοι προχωρήστε σε ξεκαθαρίσματα, εξηγήστε και αποφύγετε τα αυθαίρετα συμπεράσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα θελήσετε να υπερισχύσετε και να επιβληθείτε. Ίσως να εμφανιστεί επιμονή στις κινήσεις σας, ενδεχομένως να είναι κάπως επιδεικτικός ο τρόπος συμπεριφοράς σας. Γοητευτικό και ελκυστικό θα είναι το στυλ σας, θα θελήσετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή του αντιθέτου φύλου και θα τα καταφέρετε. Εσείς που είστε σε σχέση, η στάση σας θα ενθαρρύνει το ταίρι σας να περάσει σε προσωπικές αποκαλύψεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα δε θα έχετε σκοπό να υποχωρήσετε εύκολα, θα επιμείνετε και θα διεκδικήσετε. Σας δίνω τη συμβουλή σε θέματα οικονομικής φύσης και επαγγελματικών ρίσκων να κρατήστε συγκρατημένη την παρορμητικότητα σας, πριν κινηθείτε και κάνετε άλματα που απαιτούν ρίσκο σκεφτείτε πολύ καλά, υπολογίστε και μη παραβλέψετε τα ποσοστά αποτυχίας. Στοχεύσετε στη σταθεροποίηση, οι ενέργειες σας καλό θα είναι να έχουν πρακτικότητα και μεθοδικό χειρισμό, να αποφύγετε τις βιασύνες και τις επιπολαιότητες.

Ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη θα αναζητήσετε στις οικογενειακές και προσωπικές σας επαφές, αν κινηθείτε διαλλακτικά και συγκαταβατικά θα καταφέρετε να λύσετε πρόβλημα και επίμαχα ζητήματα, δεν θα υπάρξουν καταστάσεις αγχωτικές ή απογοητευτικές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να κυνηγήσετε το διασκεδαστικό και το ανέμελο, αυτό που θα μπορέσει να σας ανανεώσει και να σας βγάλει από την παθητική αδράνεια. Έντονη θα είναι η ερωτική σας γοητεία, δυνατή η αυτοπεποίθηση σας, θα θελήσετε να ξεφύγετε από συνθήκες ρουτίνας. Σε απρόοπτη χρονική στιγμή θα σας εντυπωσιάσει πρόσωπο, που δύσκολα θα βγάλετε από τη σκέψη σας. Έρχονται συναισθηματικές εντάσεις, δεν αποκλείεται να βιώσετε στιγμές έντονου πάθους.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα, αναζητήστε τη δίοδο που θα σας οδηγήσει στην βελτίωση ή στην υλοποίηση, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να εκφράσετε τις ιδέες σας αλλά και να τις εφαρμόσετε. Στα προσωπικά σας ζητήματα οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν με βάση τις ενέργειες σας. Για όσους από εσάς τσακωθήκατε ή διαφωνήσατε μέσα σε κλίμα έντασης έρχεται λύση παρεξήγησης, ξεκάθαρα λόγια θα σας βοηθήσουν να συμφιλιωθείτε και να συνυπάρξετε πλέον με συνεννόηση.

Διορατικότητα και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε σε θέση να αντιληφθείτε ποια κίνηση είναι συμφέρουσα και ποια ελλοχεύει κινδύνους. Με τα οικογενειακά σας πρόσωπα η στάση σας θα είναι θετική και δεχτική, θα είναι σωστή η επιλογή σας να αποφύγετε τις συγκρούσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα είστε ψυχικά δυνατοί και ισχυροί, έντονη θα είναι η διάθεση σας να κυνηγήσετε, καταρρίπτοντας εμπόδια. Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά που θα εκπέμπετε, θα αποδειχτεί ιδιαιτέρως ελκυστική. Σήμερα το ερωτικό σας ταπεραμέντο θα είναι αρκετά ανεβασμένο, προσεγγίστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα έχετε άμεση επιτυχία. Η διάθεσή σας για διαφόρων ειδών αναζητήσεις θα σας δώσει άνοιγμα για ξαφνικές και ενδιαφέρουσες ερωτικές περιπέτειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα, κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να κινηθείτε προς νέο ξεκίνημα στην επαγγελματική σας ζωή, εποικοδομητική πρόταση που θα ακούσετε θα σας ανοίξει νέα δίοδο, θα σας οδηγήσει σε αλλαγή στόχων και βλέψεων. Συζήτηση που θα ανοίξετε με πρόσωπο που σας υποστηρίζει και σας εκτιμά θα σας βάλει στην διαδικασία ενδοσκοπήσεων και αναθεωρήσεων. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές, θα σας δοθεί η ευκαιρία να απελευθερωθείτε από αναστολές ενδοιασμούς και προκαταλήψεις, ουσιαστικά θα είστε σε θέση να ανανεώσετε τα σχέδια και τα μελλοντικά σας πλάνα.

Στον κοινωνικό σας τομέα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να σας συστήσουν με πρόσωπο που θα έχει τη δυνατότητα να σας προωθήσει ή να συμβάλει στην υλοποίηση μιας συγκεκριμένης επαγγελματικής σας ιδέας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, από σήμερα αποκτάτε αυτοπεποίθηση και ψυχική δύναμη, ελκυστικότητα θα αναδύει η αύρα σας. Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, ένα πρόβλημα με το ερωτικό σας ταίρι μπαίνει σε πορεία λύσης, ηρεμεί η ψυχολογία σας περνάτε σε στάδιο εντόνου ερωτισμού. Για τους ελευθέρους και μόνους, έρχεται πρόσωπο -μέσω διαδικτύου- που θα στρώσει έδαφος για σταθερή σχέση. Εσείς οι ίδιοι θα περάσετε σε προτάσεις που θα καταφέρουν να σας βγάλουν από τη στασιμότητα.

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα, δυναμική, κοινωνική και αυθόρμητη θα είναι η συμπεριφορά σας, δε θα θελήσετε να κοντραριστείτε ή να έρθετε σε ρήξη, διπλωματική θα είναι η στάση σας. Τα δύσκολα ζητήματα προσπαθήστε να τα χειριστείτε με χαλαρότητα, δεν είναι ανάγκη να βιαστείτε ή να αγχωθείτε. Καινούργια πρόσωπα θα διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών σας -μέσω διαδικτύου-, με ένα συγκεκριμένο άτομο θα νιώσετε πως ταιριάζουν οι απόψεις και οι ιδεολογικές σας τοποθετήσεις.

Σήμερα θα προσέξετε πάρα πολύ την κοινωνική σας εικόνα, επιθυμία σας θα είναι να κερδίσετε τις συμπάθειες, θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε και να επηρεάσετε. Συμμέτοχη θα λάβετε σε διαφόρων ειδών δραστηριότητες, η μέρα σας θα είναι γεμάτη, η εξωστρέφεια σας και η ανάγκη σας για επικοινωνία δε θα σας αφήσουν να απομονωθείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η όψη της ημέρας θα ξυπνήσει μέσα σας αισθήματα πάθους και υπεροχής. Ένα απρόοπτο γεγονός θα σας ανοίξει την όρεξη να διεκδικήσετε συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο, θα είστε πολύ κοντά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με παλιά σας αγάπη. Σήμερα θα προχωρήσετε σε συναισθηματικές συζητήσεις, θα ανακαλύψετε αλήθειες που ήταν κρυμμένες εδώ και αρκετό καιρό. Σήμερα θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο σκέψη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα θα λείψουν οι εντάσεις, στο εργασιακό σας περιβάλλον θα επικρατεί κλίμα συνεργασίας και δημιουργικής συνεννόησης, οι διπλωματικές σας ενέργειες θα αποτρέψουν διαθέσεις αθέμιτου ανταγωνισμού. Ευνοϊκά γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα, ίσως να πάρετε την απόφαση να βάλετε σε πρόγραμμα εξόφλησης τυχόν δάνεια ή όφειλες. Σήμερα θα βρείτε ηρεμία και ισορροπία στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Η θετική σας διάθεση θα δώσει ώθηση σε θέματα συμφιλιώσεων, θα καταφέρετε να επιτύχετε αποκατάσταση σχέσεων. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για συναισθηματικές επενδύσεις, περάστε σε άμεσες πράξεις, εκδηλώστε αυτό που νιώθετε χωρίς ανασφάλειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή όψη θα ανανεώσει τις ερωτικές σας διαθέσεις. Στόχο θα έχετε να ισορροπήσετε συναισθηματικά, να σταθμεύσετε ερωτικά, γι’ αυτό εκφράστε αυτό που επιθυμείτε, φανερώστε με ειλικρίνεια τα αισθήματα και τις ανάγκες σας. Μια συνομιλία θα σας ανοίξει πορεία σταθερής ερωτικής σχέσης, αρκεί να είστε σε θέση να αρπάξετε την ευκαιρία και να μην υποκύψετε σε ανασφάλειες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα, η απαισιοδοξία δε θα έχει θέση στη σκέψη σας, ενθουσιασμός θα υπάρξει στη συμπεριφορά σας, θα θελήσετε να ανανεωθείτε. Συνεργάσιμη θα είναι η διάθεση σας, σε ομαδικές εργασίες η συμπεριφορά σας θα είναι δοτική, οι επαγγελματικές σας επαφές θα πορευτούν ισορροπημένα. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις παρορμητικές σας τάσεις, εξισορροπήστε και σκεφτείτε με ορθολογισμό, μην αφήσετε να σας κατευθύνει μονό το συναίσθημα. Εσείς που τις προηγούμενες μέρες λάβατε κάποιες προτάσεις και τώρα καλείστε να απαντήσετε, σκεφτείτε ρεαλιστικά, δε θα πρέπει να σας συνεπάρει η έντονη αισιοδοξία.

Τα συμβάντα της μέρας θα είναι θετικά, φεύγουν τάσεις κυκλοθυμίας, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε ψυχολογικά ωστόσο σε περιπτώσεις που χρειάζεται άμεση και ουσιαστική δράση δε θα πρέπει να κινηθείτε ανυπόμονα ή αγχωτικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, μια έντονη συζήτηση θα σας δώσει το έναυσμα να περάσετε δυναμικά σε διεκδικήσεις, ανοίγοντας προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης. Αν επιδιώκετε επανασύνδεση, ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει αντικριστά με πρόσωπο από το παρελθόν, θα προκύψουν αμοιβαία αισθήματα ενθουσιασμού και έλξης. Όσοι από εσάς είστε ήδη σε σχέση, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις υπεκφυγές ή υπερβολές, για να μην υπάρξει κίνδυνος ρήξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα, αποκτάτε καινούργια σχέδια και περνάτε δυναμικά στην υλοποίηση τους. Η ανάγκη σας για αποφόρτιση και ελευθερία κινήσεων θα σας οδηγήσει σε ουσιαστικές συζητήσεις, σε ξεκαθαρίσματα και σε δηλώσεις. Βασική σας ανάγκη και προτεραιότητα θα είναι η ανανέωση σας και ο απεγκλωβισμός σας από συνθήκες που σας καθιστούν στάσιμους ή που σας ρίχνουν ψυχολογικά. Αναπτερώνεται το ηθικό σας, θα ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις σας, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια ολοκαίνουργια αρχή τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό.

Δώστε προσοχή στις τυχαίες συμπτώσεις, θα υπάρξει άνοιγμα για ξεκαθάρισμα σχετικά με αρνητικές ή μπερδεμένες υποθέσεις που κρατάνε από το παρελθόν. Αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, η κοινωνική σας διάθεση θα σας ωθήσει σε προτάσεις που δε θα απορριφθούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, έντονη θα είναι η διάθεσή σας για φλερτ, στόχος σας θα είναι να εντυπωσιάσετε το αντίθετο φύλο, η συμπεριφορά σας θα είναι διάχυτη και αρκετά εκδηλωτική. Θα υπάρξει προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας μέσω διαδικτύου, από τα πρώτα βλέμματα θα παρατηρηθεί αμοιβαία έλξη. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοίξετε συζητήσεις με στόχο να διαλευκανθούν σκοτεινές υποθέσεις, έρχονται ξεκαθαρίσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Δε θα αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν, σήμερα θα είστε σε θέση να αρπάξετε τις ευκαιρίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Αναλαμβάνετε ουσιαστική και δυναμική δράση, θα έχετε διάθεση σας για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και διεκδικήσεις. Σας προτρέπω να κυνηγήσετε την επαγγελματική καταξίωση, τα συμβάντα θα σας δώσουν το άνοιγμα να δείξετε τη δύναμη και την αξία σας, θα αποδείξετε τις ικανότητες σας.

Σε οικονομικά ζητήματα περιορίστε τα έξοδα, προσπαθήστε να εστιάστε στις επενδυτικές κινήσεις. Εσείς που βρίσκεστε σε στάδιο συμφωνιών η εξέλιξη θα είναι θετική δεν θα υπάρξουν δυσκολίες ή παγίδες. Σε κοινωνικό επίπεδο στοχεύστε στις καινούργιες γνωριμίες και επαφές μέσω διαδικτύου, θα υπάρξει η δυνατότητα να συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σας και εσείς το δικό τους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα αναζητήσετε ποικιλία, θα εμφανίσετε την ανάγκη να ριχτείτε στην περιπέτεια και σε οτιδήποτε δεν μπορεί να σας δεσμεύσει. Σήμερα ενδεχομένως να υιοθετήσετε ένα καινούργιο, διαφορετικό στυλ εξωτερικής εμφάνισης ή συμπεριφοράς, σας φανερώνω πως θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε, θα κερδίσετε τα βλέμματα που επιθυμείτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα, είναι πολύ πιθανόν σε επαγγελματικό επίπεδο να σας απασχολήσουν ενδεχόμενα αλλαγών, δεν αποκλείεται να αναγκαστείτε να διεκδικήσετε. Διαύγεια, οξυδέρκεια και σωστή αντίληψη θα είναι τα τρία βασικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στους στόχους σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και περάστε σε διεκδικήσεις, στις συζητήσεις σας θα υπάρξει διάθεση συνεννόησης, θα καταφέρετε να συμφωνήσετε και να βρείτε πρόσφορο έδαφος για συνεργασίες.

Μεθοδικότητα και σχεδιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στρώνει ο δρόμος για να μπορέσετε να εφαρμόσετε τα σχέδια σας και να υλοποιήσετε αυτά που έχετε κατά νου. Θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τα εμπόδια, περνάτε σε περίοδο ουσιαστικών και εποικοδομητικών αλλαγών, ανασυγκροτηθείτε και κινηθείτε με αμεσότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή μέρα θα ενισχύσει την ζωτικότητα και την αυτοπεποίθησή σας, παράλληλα θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε ανέμελες ερωτικές στιγμές. Αν θέλετε κατάληξη σταθερής ερωτικής σχέσης, τότε φανερώστε με ειλικρίνεια τα αισθήματα σας. Για εσάς που είστε προς αναζήτηση νέας γνωριμίας, θα σημειωθεί θερμό ερωτικό άνοιγμα μέσω διαδικτύου που θα ζεστάνει για τα καλά την καρδιά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ήρεμη και ομαλή θα είναι η συμπεριφορά σας, ο τρόπος σκέψης σας θα διεισδυτικός και αναλυτικός. Εφικτή θα είναι η επίλυση προβλημάτων, κάντε την προσπάθεια να κλείσετε τα αρνητικά ζητήματα, στους διαλόγους σας αφήστε το περιθώριο να ανοιχτούν δίοδοι συνεννόησης. Χαλαρή και συγκαταβατική θα είναι η διάθεση σας, θα καταφέρετε να αποβάλλετε τάσεις αρνητισμού και αδιαλλαξίας. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε συζητήσεις με πρόσωπα που μεταξύ σας υπάρχει εξουσιαστική κόντρα θα ελλοχεύει κίνδυνος να κλονιστεί η εσωτερική ισορροπία που θα νιώθετε.

Η μέρα ενδείκνυται για κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου. Οι συναναστροφές σας θα είναι ευχάριστες, θα τονώσουν τη θετική σας σκέψη και διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, αυτή την φορά θα κυνηγήσετε την ηρεμία, την σταθερότητα και την συναισθηματική ασφάλεια, σήμερα θα προσκολληθείτε στο ερωτικό σας ταίρι. Εσείς που είστε σε ερωτική αναζήτηση η ερωτική σας γοητεία θα βρει τρόπο να δημιουργήσει κλίμα αναστάτωσης. Ένα ελκυστικό πρόσωπο -μέσω social media- θα σας προκαλέσει απρόσμενα ερωτικά χτυποκάρδια που θα σας βγουν σε καλό. Θα τονώσει τις αισθήσεις σας, θα είναι καθαρά στο χέρι σας προς ποια κατεύθυνση θα οδηγήσετε τη γνωριμία σας.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα, δεκτική θα είναι η στάση σας, με θετικότητα θα χειριστείτε τις καταστάσεις. Τα καινούργια ανοίγματα ή ενδεχόμενα θα σας τονώσουν ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τον έντονο συναισθηματισμό και τον υπερβολικό ενθουσιασμό. Φροντίστε τα σχέδια σας, επαγγελματικά ή προσωπικά να στηρίζονται στη λογική και όχι μόνο στις επιφανειακές εντυπώσεις.

Προσοχή στα οικονομικά σας άλματα, κινηθείτε με σύνεση, τυχόν ριψοκίνδυνες ενέργειες θα πρέπει να τις μελετήσετε πολύ καλά. Διατηρήσετε σταθερό ειρμό στη σκέψη σας, οι απόψεις σας θα πρέπει να είναι συγκεκριμένες τεκμηριωμένες και όχι αόριστες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα σας κάνει δυναμικούς, ερωτικούς και εντυπωσιακούς. Σήμερα θα δραστηριοποιηθείτε, φεύγουν οι τάσεις εσωστρέφειας, βγαίνετε από την παθητικότητα. Σήμερα κάποιο πρόσωπο θα περάσει σε αποκαλύψεις, θα νιώσετε έκπληξη από αυτά που θα μάθετε, καλό θα είναι να διατηρήσετε τον έλεγχο των αντιδράσεών σας, αποφύγετε τις υπερβολές ή τις εσκεμμένες αντιρρήσεις. Εσείς που είστε σε σχέση, ίσως να αρπαχτείτε με το ταίρι σας, ωστόσο ο έντονος ερωτισμός θα είναι αυτός που τελικά θα σας ενώσει.