Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με τον ποιμένα της Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης

352

Τον νέο ποιμένα της Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης υποδέχθηκε στο γραφείο της, το πρωί της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου.

Στη συνάντηση, η οποία έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, ο  νέος ποιμένας Αιδέσιμος Νικόλαος Σταμούλης συνοδευόταν από τον πρώην Αιδέσιμο Ιωάννη Υφαντίδη.

Η Αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου ευχήθηκε στον Αιδέσιμο Νικόλαο Σταμούλη καλή ποιμαντορία ως επικεφαλής της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης και τον διαβεβαίωσε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθειά του.

Συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ εκφράστηκε ο αμοιβαίος σεβασμός και η διάθεση για κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη συνέχιση της αγαστής  συνεργασίας μεταξύ της Π.Ε. Πιερίας και της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου με αφορμή την επίσκεψη αυτή τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαστε σταθερά στο πλευρό της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και της Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης για να συνδράμουμε στο πολυσχιδές φιλανθρωπικό έργο που επιτελούν επ’ ωφελεία της τοπικής μας κοινωνίας».