Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (15/11)

2572

Σήμερα το εξάγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με την Αφροδίτη στο Ζυγό.

Ερμής και Αφροδίτη θα συναντηθούν μέσω μιας ευνοϊκής όψης εξαγώνου και η συνάντησή τους θα φέρει όμορφα νέα μέσα στην ημέρα, πολύ πιθανό αυτά να σχετίζονται με μία σχέση ή ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η ημέρα προσφέρεται για συναντήσεις που θέλεις να πάνε καλά και είναι σημαντικές για εσένα είτε σε προσωπικό είτε σε κοινωνικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς αυτή η όψη θα δημιουργήσει καλή διάθεση και αρμονία. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα, ενδεχομένως να σας απασχολήσουν καινούργιες επαγγελματικές ευκαιρίες, σας δίνω τη συμβουλή να τις μελετήσετε πολύ καλά τις επαγγελματικές προτάσεις που θα σας κάνουν. Τίποτα μην αφήσετε να γίνει αποδεκτό χωρίς έρευνα και αξιολόγηση, αν χρειαστεί να δώσετε χρηματικά ποσά προσοχή στα μεγάλα ρίσκα. Οι ενέργειες σας θα έχουν δυναμισμό και αισιοδοξία ωστόσο κινηθείτε με προνοητικότητα, κρατήστε ελεγχόμενη την παρορμητικότητα σας.

Σοβαρή συζήτηση θα ανοίξετε μέσα σε εργασιακό πλαίσιο, αφοπλιστική θα είναι η αμεσότητα σας, βγαίνουν στην επιφάνεια θέματα σχετικά με περεταίρω συνεργασίες. Κάποιοι από εσάς ίσως να καταφέρετε να σταθεροποιήσετε τη θέση σας, οι ικανότητες σας θα έχουν τη σωστή εκτίμηση. Κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση, η στάση σας θα πρέπει να είναι μελετημένη και διπλωματική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή όψη θα υποχωρήσει η συναισθηματική αστάθεια, στόχος σας θα είναι η σταθερότητα η ασφάλεια και η ηρεμία. Διαλλακτική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα αποφύγετε εντάσεις και ακρότητες. Ένα συμβάν που θα προκύψει ύστερα απ’ μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας σχετικά με ένα συγκεκριμένο άτομο. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν έντονα ερωτικά αισθήματα και μάλιστα αμοιβαία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα, άνετος και απελευθερωμένος θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσετε, θα περάσετε σε ειλικρινείς και ουσιαστικές συζητήσεις. Θα τα ανοίξετε τα πανιά σας, διευρύνονται οι βλέψεις σας, θα θελήσετε να διεκδικήσετε αλλαγές, ίσως να κάνετε το βήμα να δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά σε κάποιο καινούργιο αντικείμενο. Ευχάριστο συμβάν θα σας ανοίξει νέους δρόμους, οι εξελίξεις θα στηριχτούν στις αποφάσεις σας.

Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αναζητήσετε το κάτι διαφορετικό που θα τονώσει τις διαθέσεις σας, αποκτάτε δυναμικούς στόχους. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ρισκάρετε, ωστόσο θα πρέπει να κινηθείτε με σύνεση, η υπερβολική αισιοδοξία θα πρέπει να αποφευχθεί. Καινούργια πρόσωπα θα σας συστήσουν σε περίπτωση που κάποιες απόψεις δε σας βρίσκουν ιδεολογικά σύμφωνους αποφύγετε την πώρωση στις εκφράσεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, στόχος σας θα είναι να κατασταλάξετε ερωτικά και να πορευτείτε με συναισθηματική ασφάλεια. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, με ανάγκη συμφιλίωσης θα πλησιάσετε ερωτικό ταίρι που τις τελευταίες μέρες είχαν παγώσει τα αισθήματα σας. Οξυδέρκεια και κατανόηση θα είναι τα βασικά στοιχεία της συμπεριφορά σας, θα δείξτε την αγάπη σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, η στάση θα αποτελέσετε γέφυρα συναισθηματικής ένωσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα, επικοινωνιακή και συνεργάσιμη θα είναι η στάση σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ομιλητικότητα και διάθεση για βελτίωση, στόχο βάζετε να βγείτε από τη στασιμότητα, να βάλετε ποικιλία στη ζωή σας. Συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο επαγγελματικού ενδιαφέροντος θα καταφέρει να τονώσει την αισιοδοξία σας, ανοίγονται νέοι ορίζοντες. Σήμερα ναι μεν θα είστε αυθόρμητοι ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε να φανείτε αδιάκριτοι, πολύ καλά θα κάνετε και θα εκφράσετε ελεύθερα τις απόψεις σας, όμως καλό θα είναι στην κριτική που θα ασκήσετε ή στα σχόλια σας να θέσετε κάποια όρια.

Ένας αποκαλυπτικός διάλογος με συγκεκριμένο πρόσωπο θα αποδειχτεί σημαδιακός, οι πληροφορίες που θα λάβετε θα είναι κατατοπιστικές θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τη σκέψη σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, ειρηνικοί και συνειδητά διαλλακτικοί. Σε περίπτωση χωρισμού θα αναζητήσετε επανασύνδεση, τώρα θα αναθεωρήσετε, θα είστε σε θέση να συγχωρήσετε. Πρόταση – έκπληξη θα σας ανοίξει ενδεχόμενο καινούργιας ερωτικής σχέσης, όσοι από εσάς είστε μόνοι αρκετό καιρό τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε από τη στασιμότητα, θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα μπορέσει να σας αλλάξει τη ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα, σε εγρήγορση θα βρίσκεται η νοητική σας κατάσταση, έξυπνα θα σκεφτείτε και θα κινηθείτε. Απελευθερωμένο θα είναι το πνεύμα σας, θα είστε σε θέση να αποκολληθείτε από πωρωμένες απόψεις, τις καταστάσεις θα τις αναλύσετε σφαιρικά ερευνώντας όλα τα ενδεχόμενα με τα υπέρ και τα κατά τους. Με ξεκάθαρο τρόπο θα διατυπώσετε ιδέες ανάγκες ή ακόμα και παράπονα, θα καταφέρετε να γίνετε κατανοητοί, δεν θα αφήσετε περιθώριο παρεξηγήσεων ή παρερμηνεύσεων.

Στον οικονομικό σας τομέα ίσως να εμφανιστούν διλλήματα ενδεχομένως να μην νιώσετε έτοιμοι να δώσετε τελικές απαντήσεις. Εσείς οι στρεσαρισμένοι θα καταφέρετε να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες, βγαίνετε από καταστάσεις άγχους, ουσιαστικά θα χαλαρώσει ο τρόπος σκέψης σας. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα οι πράξεις σας θα στοχεύουν στη αρμονική συνύπαρξη, θα αναζητήσετε ασφάλεια και κατοχύρωση. Οι έντονες ερωτικές σας διαθέσεις θα βρουν ανταπόκριση από το πρόσωπο που διατηρείτε στη σκέψη και στη καρδιά σας, προμηνύεται συνάντηση έντονης ερωτικής έλξης. Εσείς οι ελεύθεροι θα φλερτάρετε, θα έχετε τη δύναμη να γοητεύσετε, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μέσω διαδικτύου θα εστιάσει την προσοχή του επάνω σας, να είστε προετοιμασμένοι θα κάνει το θερμό βήμα να σας πλησιάσει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα, θα βρείτε τρόπο να αποδεσμευτείτε από καταστάσεις και συνθήκες που σας πιέζουν, ουσιαστικά θα αναζητήσετε ελευθερία κινήσεων και επιλογών, θα αποφύγετε τις υποσχέσεις κυρίως για μελλοντικά θέματα. Θα έχετε τη διάθεση να συναναστραφείτε και να κοινωνικοποιηθείτε, θετική απάντηση θα δώσετε σε προσκλήσεις και προτάσεις.

Συζητήσιμη και ομιλητική θα είναι η στάση σας, δεν θα απορρίψετε ούτε θα κλειστείτε στον εαυτό σας, ωστόσο συναισθηματικά ίσως να υπάρξει ένα είδος δυσανασχέτησης ή νευρικότητας, προσοχή στις επαφές σας με πρόσωπα που δεν ταιριάζουν στην προσωπικότητα και στις απόψεις σας. Δραστήρια και γεμάτη θα είναι η μέρα σας, δε θα λείψουν και οι συνευρέσεις με οικογενειακά άτομα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε ξέγνοιαστες και ανέμελες στιγμές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα είστε αρκετά ελκυστικοί, με στάση ζεστή και προσιτή. Θα αφήσετε στην άκρη εγωισμούς και αντιδραστικά πείσματα, τώρα βασική σας επιθυμία θα είναι να περάσετε ξέγνοιαστα μέσα σε πλαίσιο εμπιστοσύνης και ασφάλειας. Με τηλεφώνημα καταφθάνουν ευχάριστα μαντάτα, που θα φέρουν αισιοδοξία στη διάθεσή σας, αποκαλυπτικά λόγια θα ανοίξουν πορεία επανασύνδεσης με πρώην ερωτικό ταίρι. Θερμή συζήτηση θα ξεδιαλύνει παρεξηγήσεις και λάθος εντυπώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα, βγαίνει στην επιφάνεια η κοινωνική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα συναναστραφείτε, θα συζητήσετε για διαφόρων ειδών θέματα. Ευχάριστες προτάσεις θα λάβετε, θα βρεθείτε ανάμεσα σε κόσμο, δε θα υπάρξει αρνητισμός στις κινήσεις σας. Οι συγκυρίες σε συνδυασμό με την προσιτή σας στάση θα ανοίξουν ενδεχόμενα νέων γνωριμιών, θα σας δοθεί η δυνατότητα να επεκτείνετε τα ενδιαφέροντα σας. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μέσω διαδικτύου θα σας δημιουργήσει ενθουσιασμό, αμοιβαία θα είναι η συμπάθεια και η εκτίμηση.

Εσείς που θέλετε να ξεκαθαρίσετε και να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις μιλήστε ελεύθερα, εκδηλωθείτε με ειλικρίνεια, το έδαφος θα είναι πρόσφορο για συνεννόηση. Σε οικονομικά ζητήματα δείξτε ενδιαφέρον, μην αμελήσετε ή πάρετε αψήφιστα υποθέσεις που χρήζουν άμεση τακτοποίηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, οξυδέρκεια και διορατικότητα θα σας διακρίνει, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για ασφάλεια και αγάπη. Η διαλλακτικότητά σας θα σας βοηθήσει να λύσετε παλιές παρεξηγήσεις, να βάλετε σε τάξη τις προσωπικές σας σχέσεις και να ξαναζεσταθούν οι επαφές σας με πρώην ερωτικό πρόσωπο. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, θα γίνετε ιδιαιτέρως προσιτοί. Σήμερα ενδέχεται να σας ερωτευτεί πρόσωπο που θα έχει σοβαρή και ειλικρινή στάση απέναντί σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα, αισιόδοξη και απελευθερωμένη θα είναι η συμπεριφορά σας, θετικές συμπτώσεις και συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τον αρνητισμό και την επιφύλαξη. Ενθουσιώδης θα είναι η στάση σας, η μέρα σας θα έχει έντονες συναντήσεις και συνομιλίες που θα δημιουργήσουν καινούργια ανοίγματα. Αποκαλυπτικά γεγονότα θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας, κάνετε πέρα τις αρνητικές εικασίες τώρα θα είστε σε θέση να τολμήσετε να δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε.

Καταφθάνει ενδεχόμενο νέας επαγγελματικής πρότασης σας δίνω τη συμβουλή να μην το αγνοήσετε θα υπάρξουν προδιαγραφές για σταθερή εξέλιξη. Η διάθεση σας θα είναι κοινωνική. Προσιτοί θα είστε στα καινούργια πρόσωπα -μέσω διαδικτύου-, καταφθάνουν νέες γνωριμίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη για ασφάλεια και ψυχική ηρεμία, στόχος σας θα είναι να περάσετε ήρεμες καταστάσεις και θερμές ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Ο συγκαταβατικός τρόπος χειρισμού σας θα φέρει ισορροπία και τάξη σε υποθέσεις, που τον τελευταίο καιρό σας προκαλούσαν έντονη ανασφάλεια. Μια νέα γνωριμία -μέσω διαδικτύου- θα σας δημιουργήσει αισιόδοξα αισθήματα, θα ακούσετε θερμά λόγια καρδιάς, πιθανή θα είναι η έναρξη νέας ερωτικής σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα, σαφήνεια και πειθώ θα έχουν τα λόγια σας, αποφασιστικότητα και αμεσότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ωστόσο στις έκρυθμες καταστάσεις αποφύγετε την κατά μέτωπο επίθεση. Για να πέσει ο δείχτης επικινδυνότητας χειριστείτε τις δυσκολίες με τρόπο κάπως πιο διπλωματικό ή ευέλικτο. Σε ανταγωνιστικά ζητήματα προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές, μη γίνετε θύμα ανεξέλεγκτης επιμονής. Στον οικονομικό σας τομέα προνοητικός θα είναι το τρόπος που θα χειριστείτε τα έσοδα σας.

Εσείς που περιμένετε καθοριστικές απαντήσεις θα σας ικανοποιήσουν τα λόγια που θα ακούσετε. Περάστε σε κινήσεις βελτίωσης, κάντε τις προτάσεις σας, σε τυχόν παρουσιάσεις θα τα πάτε πολύ καλά. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, η στάση σας θα είναι αυθόρμητη ίσως και κάπως απρόβλεπτη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα θα εμφανιστεί η διαλλακτική και συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σας, συνειδητά θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για ερωτικές εξομολογήσεις. Μέσα στη σχέση σας θα επιδιώξετε ανέμελες στιγμές ηρεμίας και ψυχολογικής ισορροπίας. Εσάς τους ερωτικά μόνους, πρόσωπο γοητευτικό θα αναστατώσει τις αισθήσεις σας -μέσω διαδικτύου-, προμηνύεται νέα γνωριμία. Αν αφήσετε αυτό το καινούργιο άτομο να εισχωρήσει στη ζωή σας, θα υπάρξει κατάληξη σταθερού και μακροχρόνιου δεσμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα, ο τρόπος σκέψης σας καθώς και οι εσωτερικές σας ανάγκες θα σας οδηγήσουν σε νέες και απελευθερωμένες αναζητήσεις. Προκειμένου να τερματίσετε την εσωτερική πίεση που ενδεχομένως να νιώθετε θα κάνετε ένα ξεκαθάρισμα σχετικά με τις επιθυμίες, τους στόχους και τις προσδοκίες σας. Ελευθερία κινήσεων θα αναζητήσετε, θα σας δημιουργηθεί έντονα η ανάγκη να διαγράψετε από τη ζωή σας πρόσωπα που σας κουράζουν, με δυναμική στάση θα διώξετε και θα απορρίψετε, ωστόσο προσοχή στις αποφάσεις σας δε θα πρέπει να είναι παρορμητικές ή αντιδραστικές.

Επιθυμία σας θα είναι να δώσετε νέα πνοή στη καθημερινότητα σας, θα είναι αδύνατον να ανεχτείτε πλέον τη στασιμότητα, θετικοί θα είστε στις νέες προκλήσεις. Στις συζητήσεις θα μιλήστε με ειλικρίνεια, κλείνουν τα συναισθηματικά κενά των προηγούμενων ημερών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα κρατηθείτε μακριά από ριψοκίνδυνα ρίσκα, αυτή τη φορά θα προτιμήσετε την ασφάλεια, θα νιώσετε την ανάγκη να εξασφαλίσετε ένα σταθερό και σίγουρο μέλλον. Ώριμη και σκεπτόμενη θα είναι η στάση σας, διαλλακτική η συμπεριφορά σας, θα σας διακρίνει αυτοσυγκράτηση και αναλυτική σκέψη. Πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα τολμήσει να περάσει σε αποκαλυπτικές εξομολογήσεις, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα έχετε άνοιγμα σταθερού δεσμού.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσετε, να εισχωρήσετε, και να περάστε σε ουσιαστικές διεκδικήσεις, οι συνθήκες θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος. Εποικοδομητικές συζητήσεις θα τακτοποιήσουν τα αρνητικά ζητήματα, θα έχετε τη δυνατότητα να διορθώσετε, κάντε τις προτάσεις σας. Φανείτε θετικοί και δεκτικοί αποφύγετε την πεισματική αντίδραση, σε θέματα οικονομικής φύσης σκεφτείτε και πράξτε με προνοητικότητα.

Οι διαθέσεις σας ενδεχομένως να είναι κάπως κυκλοθυμικές καλό θα είναι να μην φανείτε αναποφάσιστοι σε θέματα που θα σχετίζονται άμεσα με την εξέλιξη σας και το μέλλον σας. Οι ενέργειες θα πρέπει να είναι οργανωμένες, αν κινηθείτε πρακτικά και μελετημένα το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και άμεσο. Σε οικογενειακά ζητήματα και γενικότερα σε θέματα προσωπικών σχέσεων ανοίξτε τον συναισθηματικό σας κόσμο, μιλήστε με ειλικρίνεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα θελήσετε να απαλλαγείτε από το αβέβαιο, επιθυμία σας θα είναι να πορευτείτε πάνω σε σταθερές βάσεις, συναισθηματικές και ερωτικές. Δεκτικοί θα φανείτε σε ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Πρόσωπο που ποτέ δεν έπαψε να τρέφει θερμό ενδιαφέρον για εσάς, θα σας ανοίξει την καρδιά του. Δείξτε ευαισθησία και εμπιστοσύνη, σήμερα θα νιώσετε την δύναμη της έλξης και της αγάπης.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα, σας συμβουλεύω να κινήσετε τα νήματα για να γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις γύρω από θέματα που δεν σηκώνουν επιπλέον αναβολές. Ευνοϊκό θα κάνει το κλίμα για ξεκαθαρίσματα, για δημιουργική επικοινωνία και κυρίως για ελευθερία έκφρασης. Τις απόψεις και την γνώμη σας διατυπώστε τις με σαφήνεια χωρίς μισόλογα και διστακτικότητα. Θα είστε σε θέση να εκφράσετε σκέψεις και νέες ιδέες, στον εργασιακό σας χώρο θα εισακουστούν κάποιες προτάσεις που θα αποφασίσετε να εκφράσετε.

Σήμερα θα τονωθεί η ψυχολογία σας, μια πολύ ευχάριστη πρόταση θα σας βγάλει από την ρουτίνα. Οι συναναστροφές σας θα έχουν θετική εξέλιξη, προσοχή στην στάση που θα κρατήσετε με άτομα που οι απόψεις σας θα αντικρουστούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα είστε ειλικρινείς και ισορροπημένοι. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε τάξη, βασική σας επιθυμία θα είναι η απόκτηση σοβαρών σχέσεων. Συμπονετική και ώριμη θα είναι η στάση σας, με δικές σας κινήσεις θα εδραιωθούν δεσμοί εμπιστοσύνης και αγάπης. Η ερωτική σας γοητεία θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, καλοδεχτείτε τα καινούργια πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν -μέσω διαδικτύου-, κάποιο από αυτά θα στοχεύει στο σταθερό δεσμό και θα σας το αποκαλύψει ξεκάθαρα.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Επικοινωνιακή και διπλωματική θα είναι η στάση σας, θα βρείτε τα σωστά επιχειρήματα, οξυδέρκεια και άνεση λόγου θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Στις πιεστικές ή δύσκολες υποθέσεις θα είστε σε θέση να ελιχτείτε και να εξοικονομήσετε τον χρόνο που ενδεχομένως να χρειάζεστε. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να γίνουν συζητήσεις επαγγελματικής εξέλιξης, νέες ιδέες θα ακουστούν, οι προτάσεις θα είναι δημιουργικές, σκεφτείτε πολύ καλά πριν δώσετε τις τελικές σας απαντήσεις.

Στις κουβέντες που θα ανταλλάξετε θα απαιτείτε ειλικρίνεια, σαφήνεια και αμεσότητα, αποφύγετε τις καθυστερήσεις. Διεκπεραιώστε ανοιχτά θέματα, προχωρήστε σε συμφωνίες, κινηθείτε με αποφασιστικότητα. Σε περίπτωση έντονου ενθουσιασμού προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις κυρίως σε θέματα οικονομικά, οι ενέργειες σας καλό θα είναι να στοχεύουν στην σταθερότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα βάλει σε τάξη τα αισθήματά σας, δε θα υπάρξουν εσωτερικές αντιθέσεις, τώρα θα συνειδητοποιήσετε τι νιώθετε και τι αναζητάτε. Συναισθηματισμός και ευαισθησία θα υπάρξει στη συμπεριφορά σας, στοιχεία που θα σας κάνουν προσιτούς και ζεστούς. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας με πρόσωπο που θα έχει σοβαρές βλέψεις για εσάς -μέσω διαδικτύου-. Η ξεκάθαρη στάση σας θα έχει θετικό αντίχτυπο σε ένα συγκεκριμένο άτομο, που από καιρό θέλει να εισχωρήσει στην ερωτική σας ζωή.