ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Με σύνθεση έκτακτης ανάγκης έδωσαν ψυχή και πάλεψαν, αλλά δεν κατάφεραν την ανατροπή

Βρέθηκαν να χάνουν με 3-0 και κατάφεραν να διαμορφώσουν το τελικό 2-3

394

Όταν το σύμπαν συνωμοτεί και ανατρέπει δεδομένα πρέπει να έχεις το ψυχικό σθένος να αντιμετωπίσεις απρόβλεπτες συγκυρίες. Κάπως έτσι ήταν η κατάσταση για τις ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ στον αγώνα της Κυριακής 12 Νοεμβρίου 2023, στο γήπεδο του Σβορώνου με αντίπαλο την ομάδα «Σκίουροι» Θεσσαλονίκης.

Έχοντας τραυματισμούς από τον προηγούμενο αγώνα στη Φλώρινα, η 11άδα δεν ήταν η καλύτερη που θα μπορούσε να παρατάξει η προπονήτρια απέναντι σε μια νεανική ομάδα που φαινόταν να έχει δυναμική και ομαδικό πνεύμα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με καλούς οιωνούς, φάνηκε να ισορροπεί, οι ευκαιρίες ήταν ισομερείς και για τις δυο ομάδες.

Η αναγκαστική αποχώρηση της Παναγιωτίδου Σωτηρίας με σοβαρό τραυματισμό ανέτρεψε το συσχετισμό δυνάμεων.  Η ομάδα της Θεσσαλονίκης εκμεταλλεύτηκε το κενό και με λίγη τύχη κατάφερε να προηγηθεί στην αρχή του β’ ημιχρόνου με 3-0.

Οι ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ, δεν παραιτήθηκαν, δεν αποδέχτηκαν αυτό το αποτέλεσμα παρόλο που φάνηκε να υστερούν σε δυνάμεις κι αντοχές.

Στην αδυναμία αντέταξαν την εμπειρία, την ψυχή και το πείσμα. Κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και πέτυχαν να φτάσουν 2-3. Αν είχαν και την τύχη με το μέρος τους  στις τελικές βολές μπορούσαν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα.

Ήταν ένας αγώνας που χάθηκε, αλλά τα κορίτσια των ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ, κέρδισαν το χειροκρότημα για την μαχητικότητα και την ψυχή που έδωσαν σ αυτόν τον αγώνα.

Σύμφωνα με την επιλογή της προπονήτριας κας Λίας Ζιώγα αγωνίστηκαν με τις: Κίτσιου Χ., Κατσίμπουρα Ολ., Λεονταρίτη Αρ., Μαλτέζου Χ., Παναγιωτίδου Σ. (Επισκοπάκη Φ.), Μανωλούλη Ι., Γκούτζα Π., Βούλγαρη Σ., Κωνσταντινίδου Α., Τσακιρίδου Κ. και Τίγκα Κ. Στην αποστολή συμμετείχαν ακόμη, Καρκάλη Α., Βλάχου Η. και Τζιατζιά Μ.

Στην ανάπαυλα μεταξύ των δύο ημιχρόνων, κληρώθηκε ένα μπουκάλι κρασί, προσφορά του barcatory FREUD, το οποίο η Διοίκηση ευχαριστεί. Επίσης ευχαριστεί τον κο Αθανάσιο Ξάφη για την προσφορά του γεύματος, πριν το παιχνίδι, στην ομάδα στο Battlenet food & ball house.

Επόμενος αγώνας για τις Πιερίδες Μούσες είναι την Κυριακή 26 Νοεμβρίου με την ομάδα ΑΕ Κούκου στο γήπεδο του Κίτρους

ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ – ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ελάτε στις «ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ». Τριάντα χρόνια διδάσκουν γυναικείο ποδόσφαιρο στην Πιερία. Με Αρχές και Αξίες που διαμορφώνουν πρώτα απ όλα δυνατές προσωπικότητες!

Δοκιμαστικά για αθλήτριες και νέες εγγραφές  γίνονται καθημερινά.

Ενημερωθείτε για τις απαιτήσεις της Ακαδημίας, ελάτε να μας γνωρίσετε.

Τα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ. και στελεχών για τις εγγραφές κοριτσιών από 7 έως 12 χρονών στην Ακαδημία είναι:

6936170169 Ζιώγα Παρασκευή, πρόεδρος του Δ.Σ.

6983731899 Βαρβάρα  Δρούγκα, Ταμίας του Δ.Σ.

6946689186 Αριστέα Λεονταρίτη, στέλεχος της Ομάδας