Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (11/11)

2321

Σήμερα η αντίθεση του Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Η ημέρα σήμερα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς θα πραγματοποιηθεί μία δύσκολη όψη μεταξύ Άρη-Ουρανού, η οποία μπορεί να φέρει από εντάσεις και αντιπαραθέσεις μέχρι ατυχήματα. Το κλίμα θα είναι εκρηκτικό, ενδεχομένως να νιώθεις ότι υπάρχουν πολλά ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργούν εκνευρισμό ή είναι εξίσου πιθανό να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που θα βρίσκονται στην ίδια ακριβώς διάθεση με εσένα. Κάνε υπομονή καθώς μία ημέρα είναι θα περάσει! Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα, η διάθεση σας θα είναι ήρεμη και συγκαταβατική, συνεργάσιμοι θα φανείτε στον εργασιακό σας χώρο, θα καταφέρετε να ενσωματωθείτε και να δουλέψετε μεθοδικά με κοινό σκοπό. Καταλαγιάσει η ορμητικότητα σας, εξασθενούν οι επιθετικές ή οι σκληρά μαχόμενες αντιδράσεις σας, δεν θα υπάρξει ανταγωνιστικότητα στις ενέργειες σας. Συναισθηματική θα είναι η στάση σας, υποχωρεί ο κάθετος ρεαλισμός, θα υπερισχύσει το συναίσθημα στους σκοπούς σας.

Σήμερα δεν αποκλείεται να προβείτε σε προσωπικές εξομολογήσεις, θα είστε σε θέση να μιλήσετε γι αυτό που αισθάνεστε και επιθυμείτε, δεν θα συγκαλύψετε ούτε θα καμουφλάρετε τις βλέψεις και τις προσδοκίες σας. Η κατανόηση που θα δείξετε σε ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο θα εμβαθύνει τους δεσμούς της φιλίας σας, θα ενωθείτε ακόμα περισσότερο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, τώρα θα θελήσετε να απολαύσετε αυτά που ήδη έχετε κερδίσει, αποφεύγοντας να περάσετε σε νέες διεκδικήσεις ή να αναλάβετε καινούργια ρίσκα. Για όσους από εσάς είστε σε σχέση, το αγαπημένο σας ταίρι θα σας δώσει την ευκαιρία να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας, προσωπικές αποκαλύψεις θα ενισχύσουν τη μεταξύ σας εμπιστοσύνη. Για τους ερωτικά μόνους, ένα πρόσωπο θα εμφανιστεί δίπλα σας μέσω social media, ο ευγενικός και ελκυστικός τρόπος προσέγγισης σας θα ανοίξει δίοδο θέρμης επικοινωνίας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα, μεθοδική και ειρηνική θα είναι η στάση σας,  θα έχετε την επιθυμία να  διεκπεραιώσετε και να συνεννοηθείτε. Σήμερα δε θα έχετε καμία διάθεση να φθείρετε την ψυχολογία σας, θα αναζητήσετε ψυχικές διεξόδους, στόχος σας θα είναι η ηρεμία και η ισορροπία. Σε οικογενειακά σας θέματα, αν είστε τσακωμένοι  με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο η συμπεριφορά σας θα πρέπει να είναι συγκαταβατική και όχι αντιδραστική. Κλείνουν με ενθαρρυντικό αποτέλεσμα χρηματικές υποθέσεις ή διακανονισμοί, θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας.

Τα χρήματα που θα εισπράξετε προσπαθήστε να τα χειριστείτε με σύνεση. Εσείς που βρίσκεστε σε στάδιο διαπραγματεύσεων, οι πληροφορίες που θα πάρετε θα σας βοηθήσουν να σκεφτείτε με ορθολογισμό, δε θα αποδειχτούν λάθος οι επιλογές σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, απόλυτος ίσως και κάπως πεισματάρικος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, η συμπεριφορά σας όμως θα είναι ιδιαιτέρως θερμή, συναισθηματική και στοργική. Σήμερα προτεραιότητά σας θα είναι η προσωπική σας ηρεμία και η ψυχολογική σας ισορροπία. Οι ελεύθεροι, οι καπαρωμένοι θα φανείτε ερωτικοί, εκδηλωτικοί και αποφασισμένοι να δημιουργήσετε συνθήκες σταθερότητας. Για τους ερωτευμένους, δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση δέσμευσης ή συγκατοίκησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα, συναισθηματική ευαισθησία θα σας χαρακτηρίζει ωστόσο θα υπάρξουν εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε συγκροτημένη τη σκέψη σας,  μη δώσετε έκταση στις ψυχολογικές σας διακυμάνσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε να εστιάσετε σε αρνητικά γεγονότα του παρελθόντος. Η κοινωνική σας διάθεση και η οικειότητα στη στάση σας θα σας φέρουν πολύ κοντά με φιλικά και οικογενειακά σας άτομα,  επικεντρωθείτε στις επαφές που σας ανανεώνουν.

Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, θα ακουστούν προτάσεις που θα  τονώσουν τη διάθεση σας. Στην επιφάνεια θα βγει η απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, τολμηρές και ασυνήθιστες ενέργειες  στόχο θα έχουν να διαφοροποιήσουν συνθήκες ή σχέσεις που τις θεωρείτε ασφυκτικές, κινηθείτε  με σταθερά βήματα, αποφύγετε τις υπερβολές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας θα περιορίσει τη διάθεσή σας για νέες αναζητήσεις. Θα επιλέξετε να κινηθείτε μέσα σε γνωστά και συνηθισμένα πλαίσια και πολύ καλά θα κάνετε, γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να γλυτώσετε από επιπλέον άγχος. Προσωπικό ερωτικό διάλογο θα ανοίξετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και ξεκαθαρίσετε από την αρχή τους σκοπούς σας, τότε πολύ γρήγορα θα επέλθει ισορροπία μεταξύ σας καταλήγοντας σε υποσχέσεις, που θα τηρηθούν κι από τις δυο πλευρές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα, συγκαταβατικότητα και λογική σκέψη θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν. Βασικός σας στόχος θα είναι να δημιουργήσετε συνθήκες συνεννόησης τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις, όσο και στις προσωπικές. Σήμερα θα βρείτε τρόπο να επιτύχετε ισορροπία στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Θετικά θα είναι τα ξεκαθαρίσματα που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσουν να λύσετε παρεξηγήσεις και να απαλλαγείτε από αμφιβολίες ή προβληματισμούς.

Οι κουβέντες και οι πράξεις σας θα είναι ουσιαστικές, θα έχουν άμεση και αποτελεσματική κατάληξη. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξει ειλικρίνεια και σαφήνεια, στοιχεία που θα κλείσουν αιωρούμενα ζητήματα ή αρνητικές υποθέσεις. Ιδιαιτέρως κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα κερδίσετε τις συμπάθειες, σήμερα καινούργια πρόσωπα θα σας πλησιάσουν μέσω social media.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη για συναισθηματική θαλπωρή, ισορροπία και ασφάλεια. Μέσα στη σχέση σας θα σημειωθούν βελτιώσεις, ο τρόπος χειρισμού σας θα φέρει ισορροπία και τάξη, δε θα είστε αρνητικοί σε ενδεχόμενα δεσμευτικών αποφάσεων.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα, κρατήστε θετική τη διάθεση σας, σε ζητήματα που σας αγχώνουν προσπαθήστε να σκεφτείτε με ορθολογισμό. Το ενδιαφέρον σας θα εστιάσει γύρω από θέματα και πρόσωπα κυρίως του φιλικού και οικογενειακού σας κύκλου, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, βασική σας ανάγκη θα είναι η ξεκούραση η χαλάρωση και η κοινωνικοποίηση. Θετική απάντηση θα δώσετε τις φιλικές προτάσεις που θα σας γίνουν, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για αναζωογόνηση επαφών και σχέσεων.

Εσείς οι κοινωνικοί χαρακτήρες θα διευρύνετε τις γνωριμίες σας, προσιτή και ελκυστική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα μέσω social media. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να σας δοθεί το έναυσμα για να πάρετε αποφάσεις σχετικά με ένα συγκεκριμένο οικογενειακό θέμα μελλοντικής εξέλιξης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, αισθησιακή, σταθερή και τρυφερή θα είναι η συμπεριφορά σας. Σήμερα κύριο μέλημά σας θα είναι η συναισθηματική ισορροπία και η ασφάλεια, θα αποφύγετε πράξεις αβεβαιότητας και ρίσκου. Προσγειωμένες θα είναι οι επιθυμίες σας, θα κινηθείτε σε συνετά πλαίσια και σε περίπτωση που υπάρχουν παρεξηγήσεις, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να τις κλείσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ανεκτική και δοτική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα προσεγγίσετε σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο. Σε θέματα επαγγελματικά και εργασιακά ίσως να μην έχετε τη διάθεση να τρέξετε τις υποθέσεις σας, τις υποχρεώσεις σας ενδεχομένως να μην είστε σε θέση θα τις διεκπεραιώσετε, δεν αποκλείεται να αναβάλετε. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, περιορίζετε συναισθηματικές εξαρτήσεις, θα ακολουθήσετε ένα πιο ανέμελο ρυθμό ζωής.

Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας δεν αποκλείεται κάποιες ενέργειες σας να είναι κάπως εξτριμ ή ανατρεπτικές. Έρχονται κοινωνικά ανοίγματα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κινηθείτε σε έναν καινούργιο χώρο, θα γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα μέσω social media. Κάποιοι από εσάς θα διαφοροποιήσετε τις συνήθειες σας, προσοχή στις υπερβολές και στις ασυνήθιστες επιλογές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, στόχος σας θα είναι να εδραιώσετε σχέσεις, να επιτύχετε μελλοντική ασφάλεια και δημιουργική εμπιστοσύνη. Εσείς οι άνευ σχέσης, σήμερα θα προσπαθήσετε να αποφύγετε τις μοναχικές στιγμές. Σε βραδινή ώρα δεν αποκλείεται να υπάρξει ευκαιρία νέας ερωτικής γνωριμίας μέσω social media και μάλιστα με σοβαρές προοπτικές. Όσοι από εσάς θέλετε να σοβαρευτείτε στην ερωτική σας ζωή, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε κάπως αναποφάσιστοι, παρελθοντικά γεγονότα θα φέρετε στη σκέψη σας, καλό θα είναι να μην σταθείτε στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων. Σε κάποια συγκεκριμένα ζητήματα ίσως να δείξετε αδιαφορία μειωμένο θα είναι το ενδιαφέρον σας. Αφήσετε στην άκρη καταστάσεις που σας στεναχωρούν ή σας μπερδεύουν, επικεντρωθείτε σε επαφές και συναναστροφές που να μπορούν να σας απεγκλωβίσουν από συνθήκες άγχους και πίεσης.

Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν τάσεις φυγής, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από την πραγματικότητα, μην ασχοληθείτε με θέματα που σας κουράζουν. Στον κοινωνικό σας τομέα, διατηρήστε στάση προσιτή και εκδηλωτική, θα βρεθείτε σε παρέες, αναζητήστε στιγμές χαλάρωσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή όψη θα σας εφοδιάσει με έντονο συναισθηματισμό, τρυφερότητα, στοργή και αγάπη. Σταθερότητα και εμπιστοσύνη θα επιδιώκετε μέσα στη σχέση σας, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην μελλοντική εξασφάλιση. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει ερωτική επανένωση με πρόσωπο από το κοντινό παρελθόν σας. Σήμερα, κατά πάσα πιθανότητα θα προτιμήσετε την επανασύνδεση παρά την αναζήτηση καινούργιας γνωριμίας. Βασική σας επιθυμία θα είναι η καταστάλαξη και όχι η αβεβαιότητα ή το ρίσκο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα, ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν αμφιβολίες, σας δίνω τη συμβουλή να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, ελλοχεύει κίνδυνος να επηρεαστείτε από καχύποπτες εικασίες. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να δοκιμαστεί τόσο η αντοχή σας όσο και η εμπιστοσύνη σας στους ανθρώπους του στενού σας κύκλου.

Ο ορθολογισμός θα σας βοηθήσει να κινηθείτε βασιζόμενοι στις αποδείξεις και όχι στο παρορμητικό συναίσθημα, στηριχτείτε στα απτά γεγονότα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα δείξετε στα οικογενειακά σας πρόσωπα, προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά και να ανοιχτείτε συναισθηματικά θα βρείτε την κατανόηση και την συμπαράσταση που ενδεχομένως να χρειάζεστε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας θα ηρεμήσει τον συναισθηματικό σας κόσμο, σήμερα θα βιώσετε έντονες ερωτικές στιγμές, αποκαλυπτική και ερωτική θα είναι η στάση σας. Ασφάλεια και συναισθηματική ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι. Σε περίπτωση που είστε ερωτικά μόνοι, ετοιμαστείτε έρχεται γνωριμία με πρόσωπο που θα νιώσετε έντονη οικειότητα από την πρώτη σας συνομιλία μέσω social media. Σε φιλικό περιβάλλον θα ανοιχτεί διάλογος, που πολύ γρήγορα θα πάρει ερωτικές διαστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να διαφύγετε από την αγχωτική πραγματικότητα, οι σκέψεις σας θα πάρουν άλλου είδους κατεύθυνση. Θα βγει στην επιφάνεια η διάθεση σας για εξτρεμιστικές ενέργειες, στόχο θα έχετε να διαφοροποιήστε το κατεστημένο σας επαγγελματικό ή προσωπικό. Από την πλευρά σας θα σημειωθούν ασυνήθιστες πράξεις, επειδή είστε χαρακτήρες που μερικές φορές πολύ εύκολα ενθουσιάζεστε γι αυτό προσοχή στις υπερβολές. Θα εκφράσετε τις απόψεις σας με τρόπο που θα καταφέρετε να πείσετε και να δώσετε τροφή για σκέψη.

Σας δίνω τη συμβουλή σε οικονομικά θέματα να αποφύγετε τα έντονα ρίσκα, προσοχή στις επιπολαιότητες, διατηρήστε την παρορμητικότητα σας σε ελεγχόμενα επίπεδα. Πριν πάρετε αποφάσεις και προχωρήσετε σε ενέργειες υπολογίστε πολύ καλά όλες τις πιθανότητες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, μειωμένη θα εμφανιστεί η διάθεσή σας για ανάληψη ρίσκων, κύριο μέλημα σας θα είναι η ψυχολογική σας ισορροπία. Για την ώρα δε θα επιθυμήσετε καινούργια ανοίγματα, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο να εξασφαλίσετε αυτά που ήδη υπάρχουν. Εσείς οι ερωτικά μόνοι που θέλετε να αποκτήσετε σταθερή σχέση, δεκτική και προσιτή θα είναι η καρδιά σας. Από μόνοι σας θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος, για να καταφέρει ένα συγκεκριμένο άτομο να σας ανοιχτεί ερωτικά μέσω social media.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Στις οικογενειακές σας υποθέσεις θα στραφεί το ενδιαφέρον σας, σήμερα θα επικεντρωθείτε σε καταστάσεις που σας ξεκουράζουν. Χρόνο θα αφιερώσετε σε φίλους και στα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν, θα τους δείξετε άμεσα και έμπρακτα το ενδιαφέρον σας. Αισιοδοξία και δεκτικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας,  θα είστε σε θέση να ελέγξετε την κυκλοθυμία σας. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών σας, θα συνομιλήσετε με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες μέσω διαδικτύου.

Αποφύγετε τις παρορμητικές και ενθουσιώδεις ενέργειες, οι επιλογές σας δε θα πρέπει να είναι παρασυρόμενες από τον έντονο συναισθηματισμό. Προσοχή σε αυτά που θα τάξετε ή θα υποσχεθείτε μη κάνετε το λάθος και δώσετε υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τις τηρήσετε. Σε οικονομικά θέματα αποφύγετε  τα ριψοκίνδυνα άλματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ήρεμα και ευχάριστα γεγονότα θα σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια, θα κλείσουν θέματα που σας δημιουργούσαν διλήμματα και ψυχολογική πίεση. Ένα σοβαρό ερωτικό ζήτημα περνά σε φάση τελικής διεκπεραίωσης, η λύση που θα προκύψει θα είναι καθαρά υπέρ σας. Ταχτοποιείται θέμα σχετικά με μια παρεξήγηση ή χωρισμό, η εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά θα σας ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης. Σήμερα θα καταφέρετε να δημιουργήσετε βάσεις για σταθερή ερωτική πορεία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα, ενδεχομένως να προσπαθήσετε να τρενάρετε κάποιες συγκεκριμένες επαγγελματικές σας υποθέσεις, ίσως να μην νιώσετε έτοιμοι για ριζικές αποφάσεις ή να θεωρήσετε πως χρόνος δεν είναι σωστός για διεκπεραιώσεις. Σε θέματα που η θετική τους εξέλιξη στηρίζεται στην επικοινωνιακή  τακτική θα καταφέρετε να κινηθείτε με διαλλακτική και συνεννοήσιμη διάθεση. Τις απόψεις σας θα τις εκφράσετε με ελευθερία λόγου,  τα λόγια σας θα είναι απελευθερωμένα, δεν θα φοβηθείτε το ενδεχόμενο τις απόρριψης ή της αντίδρασης.

Πολύ καλά θα κάνετε και θα δείξετε εμπιστοσύνη στις πνευματικές σας ικανότητες, διορατικότητα και διαίσθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Σε ζητήματα που χρειάζονται λύσεις ή αλλαγές θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία αρκεί να δείξετε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, κινηθείτε με σύνεση και αυτοσυγκράτηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, πείσμα θα εμφανιστεί στις διαθέσεις σας, αρκετά αντιδραστική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα απορρίψετε οτιδήποτε δε συμφωνεί ή δε συμβαδίζει με τις δικές σας απόψεις. Θα σας δώσω τη συμβουλή να καλοδεχτείτε ένα πρώην ταίρι σας, θα υπάρξουν συνομιλίες που θα φέρουν επανασύνδεση και άνοιγμα για σταθερή ερωτική σχέση. Θα εκπέμπετε έντονο ερωτισμό, η γοητεία σας θα είναι σε θέση να τραβήξει βλέμματα ελκυστικών προσώπων.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Προσοχή στις αντιφάσεις και στις κυκλοθυμίες, προσπαθήστε να σταθεροποιηθείτε και να βρείτε τον στόχο σας. Αν θέλετε να λύσετε παρεξηγήσεις και να επαναφέρετε αρμονία στις επαφές σας, τότε καλό θα είναι να ξεδιπλώσετε ελεύθερα τα αισθήματα σας, εκφράστε με ειλικρίνεια τις επιθυμίες σας, αποφύγετε εκρήξεις θυμού. Φεύγει το εμπόδιο σε μια οικονομική σας υπόθεση, αξιοποιήστε στο μέγιστο τις επικοινωνιακές σας ικανότητες θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Σε  ένα οικογενειακό σας θέμα για να βρεθεί άμεση και οριστική λύση καλό θα είναι να εμφανιστείτε συζητήσιμοι, μη προσπαθήσετε να κρύψετε αυτό που πραγματικά υπάρχει στη σκέψη σας. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε την συσσώρευση εσωτερική πίεσης για να μην υπάρξουν ανατρεπτικά ξεσπάσματα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε αυτά για τα οποία κοπιάσατε και όχι να τα βάλετε σε κίνδυνο λόγω ανεξέλεγκτης αντίδρασης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η ανάγκη σας για αρμονία και ασφάλεια στις σχέσεις σας θα σας απομακρύνει από πρόσωπα που κλονίζουν την ψυχολογική σας ισορροπία. Εσείς που έχετε τσακωθεί, βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας, αποκαλύψτε στο ερωτικό σας ταίρι την τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα λάβετε θερμή ανταπόκριση. Μια αφορμή θα σας βοηθήσει να ανοιχτείτε ερωτικά σε άτομο που εδώ και αρκετό καιρό προσπαθείτε να τραβήξετε την προσοχή του.