Τα φρέσκα Μύδια της Πιερίας προβάλλονται στο Λιτόχωρο (φωτο, video)

1997

Ένα σημαντικό στοιχείο της τοπικής γαστρονομίας της Πιερίας, όπως είναι τα Φρέσκα Μύδια Πιερίας, το οποίο συνδυαζόμενο με τις φυσικές ομορφιές του τόπου παραγωγής του παρουσιάστηκε σήμερα σε δημοσιογράφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν στις Μονάδες Παραγωγής των Μυδιών, γνωρίστηκαν με με τους Μυδοκαλλιεργητές, και επισκέφθηκαν ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους της Πιερίας.

Στη συνέχεια δοκίμασαν από τον διάσημο Σεφ Πέτρο Συρίγο μοναδικά πιάτα, γεμάτα γεύση και άρωμα Αιγαίου έχοντας ως βασικό υλικό τα μοναδικά Μύδια Πιερίας.

Την εκδήλωση τίμησε σήμερα με την παρουσία της και η Υφυπουργός Ανάπτυξης κα Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου.

Δείτε εδώ τον χαιρετισμό του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου καθώς και της Υφυπουργού κας Άννας Μάνη: