Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (10/11)

5783

Σήμερα ​η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη.

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Τοξότη -μία θέση που δεν είναι πολύ ευνοϊκή για εκείνον- όμως είναι γεγονός πως θα δημιουργήσει εξωστρέφεια η οποία θα δώσει «ζωντάνια» σε συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές. Βέβαια είναι πολύ πιθανό να φέρει και συζητήσεις κατά τις οποίες θα ειπωθούν αρκετά πράγματα χάριν ενθουσιασμού ή εντυπωσιασμού τα οποία δεν θα είναι εύκολο να υλοποιηθούν, για αυτό θα χρειαστεί από σήμερα και για το επόμενο διάστημα να κρατάς «μικρό καλάθι» σε λόγια και υποσχέσεις αλλά και εσύ να είσαι προσεκτικός με τις δικές σου υποσχέσεις.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα, θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες, στόχος σας θα είναι τα καινούργια ανοίγματα, απεγκλωβίζεστε από καταστάσεις και συνθήκες που είναι αιτία στασιμότητας. Σήμερα θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, θα επεκταθούν οι συνεργασίες και οι επαγγελματικές σας βλέψεις, η τολμηρή σας διάθεση θα σας οδηγήσει σε πράξεις ρίσκου. Θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα, νέες μεθόδους και καινούργια τακτική θα ακολουθήσετε σε θέματα εργασιακά.

Αλλάζετε τρόπο δράσης, οι βλέψεις σας θα επεκταθούν και σε άλλους επαγγελματικούς τομείς, δε θα αρνηθείτε να ρισκάρετε. Πάνω από όλα θα βάλετε την προσωπική σας ελευθερία, δε θα στριμώξετε τη δράση σας σε ανούσια πρέπει, η στάση σας θα είναι προοδευτική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ερωτισμός και έντονη σεξουαλικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ωστόσο σήμερα θα βγάλετε αρνητική και απότομη στάση σε περίπτωση που νιώσετε πίεση. Θα σας πλησιάσουν καινούργια πρόσωπα και η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε με ωριμότητα τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς θα σας κάνει πρόταση, που θα είναι σοφή η απόφασή σας να μην την απορρίψετε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα, επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, ναι μεν θα είστε συζητήσιμοι και εκφραστικοί, ωστόσο προσοχή στα καυστικά σας σχόλια, έχετε το νου σας να μην προσβάλετε, αποφύγετε τις ειρωνείες. Στο εργασιακό σας περιβάλλον καλό θα είναι να κινηθείτε προνοητικά, μη πείτε λόγια που θα μπορούν να παρεξηγηθούν ή να ανοίξουν πεδία εντάσεων. Σήμερα επικεντρωθείτε σε επαφές φιλικών και αγαπημένων σας προσώπων, θα λάβετε χρήσιμες συμβουλές, δώστε σημασία στις συζητήσεις που θα έχετε με γονείς και αδέλφια.

Εσάς τους αγχωμένους ή προβληματισμένους μια ευχάριστη και απρόσμενη συνάντηση θα χαλαρώσει την ψυχολογία σας. Κάντε την προσπάθεια να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, σας συμβουλεύω να απομακρύνετε από τη μνήμη σας αρνητικά συμβάντα, εστιάστε στη θετική όψη των καταστάσεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, τάσεις φυγής και μπερδεμένα συναισθήματα θα σας οδηγήσουν σε πράξεις εγωισμού ή αδιαφορίας, ενδεχομένως να δημιουργηθούν εντάσεις ή να ειπωθούν αρνητικές κουβέντες. Ναι μεν θα είστε ανοιχτοί σε συναισθηματικές συζητήσεις, θετικοί σε ερωτικές προκλήσεις, ωστόσο αν κάτι πάει στραβά, θα αντιδράσετε με έντονο αρνητισμό. Σε περίπτωση που νιώσετε την ανάγκη να τερματίστε την σχέση που έχετε, σας συμβουλεύω να ξανασκεφτείτε την επιλογή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα, ζωτικότητα θα σας διακρίνει, τολμηρή θα είναι η σκέψη σας, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να αφήσετε στην άκρη αναστολές και επιφυλάξεις, ωστόσο καλό θα είναι να μην παραβλέψετε τους κινδύνους. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα υπάρξει μια πρόταση που θα σας ανοίξει δυνατότητα νέα οικονομικής προοπτικής. Αν διατηρείτε κάποια επιχείρηση θα έχετε την ευκαιρία να ρισκάρετε και να αυξήσετε τα κέρδη σας. Θα καταφέρετε να βελτιωθείτε, επιτυχία θα έχουν τα άλματα σας, περνάτε σε πιο δυναμικά σχέδια για το μέλλον.

Πολύ καλά θα κάνετε και θα φανείτε θετικοί σε προτάσεις διασκέδασης, θα καταφέρετε να αποφορτιστείτε από τις καθημερινές έγνοιες. Σήμερα θα αφήσετε πίσω σας αναστολές και ενδοιασμούς, παίρνετε την απόφαση να αλλάξετε τον ρυθμό της ζωής σας, ωστόσο καλό θα είναι η εξτριμ ενέργειες ή επιλογές να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η συμπεριφορά σας θα είναι διάχυτη και αρκετά εκδηλωτική, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αποκαλύψετε τα πραγματικά σας αισθήματα με στόχο τη σταθεροποίηση και τη δέσμευση. Σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή είστε σε φάση χωρισμού, θα μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε και να ψάξετε τις πραγματικές αιτίες, θα είστε σε θέση να επωμιστείτε το μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί. Αν περάσετε σε ενέργειες επανόρθωσης, θα βρείτε άμεση και θερμή ανταπόκριση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα, παίρνετε την απόφαση να χειριστείτε και να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο ζήτημα που τις προηγούμενες μέρες είχατε αναβάλει. Στις τρέχουσες υποθέσεις σας αναλαμβάνετε τα ηνία, δε θα αφήσετε εκκρεμότητες να σας αγχώνουν. Στόχος σας θα είναι να ξεκαθαρίσετε τις μπερδεμένες ή αιωρούμενες καταστάσεις, η στάση σας θα είναι αποφασιστική. Ξαναβρίσκετε την ψυχική σας δύναμη, θα είστε σε θέση να κάνετε ειλικρινείς συζητήσεις, να βάλετε τάξη σε θέματα που απορροφούν τη ζωτικότητα και την ενέργεια σας.

Η απόφαση σας να εκφράσετε ανοιχτά τις επιθυμίες σας και να διατυπώσετε τα παράπονα ή τους προβληματισμούς σας θα φέρει άνοιγμα βελτίωσης. Περάστε σε ανάλογες διεκδικήσεις, κινηθείτε μεθοδικά και συγκρατημένα αποφεύγοντας τις ακρότητες και έντονες ρήξεις. Για εσάς τους απογοητευμένους θα υπάρξει ικανοποιητικό άνοιγμα, αλλάζετε τρόπο σκέψης, αποκτάτε δυναμική δράση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η επικοινωνία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα είναι ομαλή και δημιουργική. Εσείς οι ελεύθεροι θα δείξετε θερμή διάθεση για νέες προοπτικές και νέες περιπέτειες. Ανεβασμένη θα είναι η ερωτική σας διάθεση, η πρόταση που θα κάνετε σε μια καινούργια σας γνωριμία, θα βρει την ανταπόκριση που αναμένετε. Σήμερα τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από μονότονες ή πληκτικές καταστάσεις, ωστόσο ίσως να εμφανιστούν από την πλευρά σας εγωιστικές προθέσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα, προσοχή στην έκταση που θα πάρει το πείσμα και η ανάγκη σας για κυριαρχία, αποφύγετε την αρνητική κριτική, τα λόγια σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα. Δείξτε αυτοσυγκράτηση, ισορροπήστε τον τρόπο σκέψης σας, προσπαθήστε να συντονίσετε τις ενέργειες σας. Ενδεχομένως να εμφανιστείτε κάπως απόλυτοι ή εριστικοί, θα υπάρξει αδυναμία να χειριστείτε με υπομονή άτομα ή απόψεις που δε σας βρίσκουν σύμφωνους.

Στις συζητήσεις σας θα υπάρξουν ερεθίσματα εκνευρισμού, αντιπαραθέσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, καλό θα είναι να αποφύγετε να δώσετε διάσταση σε αντιμαχόμενες καταστάσεις. Ίσως να είναι ανεξέλεγκτες οι αντιδράσεις σας, θα εμφανίσετε ανυπομονησία και εμμονές. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στις υποθέσεις σας επαγγελματικές ή προσωπικές, ωστόσο σας συμβουλεύω να προχωρήσετε με οριοθετημένες αντιδράσεις, προτιμήστε τα σταθερά βήματα, βάλτε σε λειτουργία τη μεθοδικότητα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξουν γεγονότα έντονης ερωτικής δραστηριότητας και αποτελεσματικότητας. Στους χωρισμένους θα δοθεί άνοιγμα επανασύνδεσης. Η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να βρείτε τον τρόπο για να απεγκλωβιστείτε από εσωτερικές φοβίες ή υποσυνείδητες εμμονές. Κρατήστε την καρδιά σας σε ετοιμότητα, διατηρήστε την αισιοδοξία σας, έρχονται συμβάντα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να ανανεωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα, ανανεώνεστε ψυχολογικά, δε πρόκειται να αδρανήσετε ή να αρκεστείτε σε δεδομένα που πλέον δε σας καλύπτουν. Θα κινηθείτε ορμητικά και αισιόδοξα με στόχο να βελτιώσετε, να ικανοποιηθείτε, και να αποδείξετε πως δεν μπορούν να ασκήσουν επάνω σας αρνητική επιρροή. Ανάγκη σας θα είναι να εκφραστείτε και να συζητήσετε με ειλικρίνεια και όχι με υπεκφυγές ή καμουφλαρισμένες βλέψεις, η διάθεση σας θα είναι τολμηρή και απελευθερωμένη.

Η κίνηση σας να διατυπώσετε μια καινούργια επαγγελματική ιδέα δε θα έχει αποκαρδιωτική εξέλιξη, ενδιαφέρον θα δείξουν τα πρόσωπα στα οποία θα απευθυνθείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, κινητικότητα θα υπάρξει στην ερωτική σας ζωή, η μέρα σας θα έχει έντονες συναναστροφές και διαφόρων ειδών συζητήσεις. Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να σταθεροποιήσετε οριστικά τη σχέση σας. Σήμερα θα αποφύγετε οποιαδήποτε κατάσταση σας προκαλεί ανία, σήμερα θα έχετε έντονη τη διάθεση να προχωρήσετε μπροστά, διαγράφοντας το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε να μην παρασυρθείτε από τις αντιδραστικές σας τάσεις. Στην προσπάθεια σας να τερματίσετε τις έκρυθμες καταστάσεις το νου σας να μην δημιουργήσετε νέες. Ναι μεν θα πάρετε την απόφαση να βγείτε από την αναμονή και την αδράνεια, η στάση σας θα είναι αποφασιστική, ωστόσο η τακτική σας αν είναι αλλοπρόσαλλη ή επίμονη ενδεχομένως να δημιουργήσει εντάσεις και ρήξεις.

Τα συμβάντα θα σας δώσουν το έναυσμα να απαλλαγείτε από αρνητικές και ψυχοφθόρες σχέσεις ή συνθήκες, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε καταστάσεις επαγγελματικές ή προσωπικές, όμως το καθετί θα πρέπει να έχει μέθοδο και μέτρο. Οι αποφάσεις σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, προσοχή στις συναισθηματικές εξάρσεις και στα ξεσπάσματα που θα απορρέουν από την ανάγκη σας για εκτόνωση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, κάποιες υποψίες σας, που ενδεχομένως να είναι και ανυπόστατες, θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να πιέσετε για αποκαλύψεις προκειμένου να εξακριβώσετε τι ακριβώς συμβαίνει. Με επίμονο τρόπο θα ζητήσετε εξηγήσεις από πρόσωπο ερωτικό που ναι μεν θα λύσει κάποιες απορίες σας, ωστόσο θα υπάρξει κίνδυνος να φανείτε καταπιεστικοί. Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει τελικά να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, θα καταφέρετε να βρείτε τρόπο να περιορίσετε τάσεις εμμονής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να αποδεσμευτείτε, κάποιες συνθήκες ενδεχομένως να τις βρείτε καταπιεστικές και να θελήσετε να απαλλαγείτε από αυτές. Θα καταφέρετε να διαφοροποιήστε τις καταστάσεις ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις απότομες εξάρσεις, ίσως να θεωρήσετε κάποιες καταστάσεις αδιέξοδες λόγω του ότι θα νιώσετε πως δεν μπορούν να σας καταλάβουν με αποτέλεσμα να εμφανίσετε τάσεις φυγής.

Σε επαγγελματικά θέματα θα χρειαστεί να κοπιάσετε και να κινηθείτε μεθοδικά, σας δίνω τη συμβουλή να μην αλλάξετε τους πρωταρχικούς σας στόχους. Εσείς οι τσακωμένοι προσπαθήστε να τερματίσετε αρνητικά οικογενειακά σας ζητήματα, στις συζητήσεις σας μιλήστε με ειλικρίνεια, θα είστε σε θέση να κατευθύνετε τα γεγονότα αρκεί να μπορέσετε να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, οι όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να περάσετε σε προσωπικές και ειλικρινείς εξομολογήσεις. Θερμή θα είναι η ερωτική σας συμπεριφορά με έντονη την διάθεση να εκφράσετε την αγάπη σας, χωρίς φόβους ή αναστολές. Κάποιο πρόσωπο θα τολμήσει να φέρει την κουβέντα σας σε ερωτικό επίπεδο με στόχο να σας αποκαλύψει το ενδιαφέρον που τρέφει για εσάς. Ακολουθήστε την ροή των γεγονότων, εκφράστε ελεύθερα τα αισθήματά σας, θα είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα, θα διαθέτετε εκφραστικότητα και αυτοπεποίθηση, ωστόσο θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε τις εσωτερικές σας ισορροπίες, επίμονη θα είναι η στάση σας σε θέματα διεκδίκησης. Έντονο θα είναι το πείσμα σας, προσοχή να μην δημιουργήσετε τραβηγμένες καταστάσεις, κρατήστε ελεγχόμενη την αντιδραστικότητα σας. Η έντονη αυτοπεποίθηση σας και η επιθυμία σας να έχετε υπό τον έλεγχος σας τις καταστάσεις θα σας ωθήσουν σε πράξεις ρίσκου, προσοχή στις υπερβολές.

Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, το αποτέλεσμα άμεσο ή έμμεσο δεν θα είναι απογοητευτικό. Θα υπάρξει δυνατότητα για αλλαγές βελτίωσης, έρχονται νέα ανοίγματα, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη. Σήμερα ανάγκη σας θα είναι να ξεφύγετε από πιεστικές καταστάσεις, προσοχή να μην παρατεντώσετε το σκοινί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα θελήσετε να διακόψετε αποτυχημένες ερωτικές σχέσεις, βασική σας επιθυμία θα είναι να αλλάξετε τα δεδομένα, να κλείσετε αρνητικές ιστορίες. Θα είστε αποκαλυπτικοί, ερωτισμός θα διακρίνει τις πράξεις σας, τα γεγονότα θα σας προσφέρουν μια αποτελεσματική μέρα. Η όψη της ημέρας θα σας οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις, οι συζητήσεις σας θα ανοίξουν νέο ορίζοντα με θετικές προοπτικές μελλοντικής εξέλιξης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Θα είστε αποκαλυπτικοί και ομιλητικοί, σήμερα θα εκφράσετε ελεύθερα σκέψεις, ιδέες και προτάσεις χωρίς ενδοιασμούς και κομπιάσματα. Φανείτε άμεσοι και δραστικοί προκειμένου να δώσετε λύσεις σε εργασιακά θέματα, θα καταφέρετε να κλείσετε υποθέσεις σχετικά με συμφωνίες ή επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Το πνευματικό και διανοητικό σας επίπεδο θα βρίσκεται σε υψηλό σημείο δίνοντας σας τη δυνατότητα να υπερισχύσετε σε διαλόγους και διαφόρων ειδών συζητήσεις.

Η ειλικρινή σας στάση θα σας βγάλει κερδισμένους, ωστόσο αν θέλετε να τερματίσετε εντάσεις ή διαφορές θα πρέπει να αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη. Φανείτε ανοιχτοί στα νέα ενδεχόμενα, διοχετεύστε τη δεκτικότητα σας, θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, αναζήτηση και ένταση θα υπάρξει μέσα σας για θέματα που θα αφορούν την μελλοντική σας πορεία και την περαιτέρω εξέλιξή σας. Σήμερα θα βρείτε τον τρόπο να χαλιναγωγήσετε το άγχος που σας δημιουργούν κάποιες εσωτερικές σας ανασφάλειες. Η σωστή και ισορροπημένη σας κρίση θα σας βοηθήσει να αναλάβετε το ρίσκο να αλλάξετε το κατεστημένο της ζωής σας. Μια ευχάριστη συνομιλία θα ανοίξετε με πρόσωπο που δεν αποκλείεται να σας φανεί ιδιαιτέρως ελκυστικό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα στόχος σας θα είναι να ζήσετε στους ρυθμούς που εσείς επιθυμείτε, δεν θα δεχτείτε πιέσεις ή καθοδηγήσεις. Παίρνετε απόφαση να βγείτε από το προκαθορισμένο και το μονότονο αλλάζοντας προτιμήσεις και επιλογές. Προσοχή στην ενθουσιώδη και εξτρεμιστική πλευρά του χαρακτήρα σας.

Δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σας ωστόσο μην παραβλέψετε τους κινδύνους, θα πρέπει να είστε σε θέση να αντιληφθείτε τις παγίδες, μη γίνετε υποχείριο της παρορμητικότητα σας. Χρηματικά ποσά θα καταναλώσετε, οι αγορές σας ενδεχομένως να είναι κάπως αυξημένες. Σε προσωπικό σας ζήτημα θα γίνουν ανοιχτές ειλικρινείς συζητήσεις, μιλήστε με επιχειρήματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα εστιάσετε σε ό,τι σας ευχαριστεί συναισθηματικά, θα βρείτε τον τρόπο να τερματίσετε καταστάσεις ή να απομακρύνετε πρόσωπα που σας παρασύρουν στην αδράνεια και τη στασιμότητα. Επιθυμία σας θα είναι να διεκδικήσετε αλλαγές, σήμερα θα καταφέρετε να ανατρέψετε αρνητικά δεδομένα. Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε ερωτικό ταίρι, σκεφτείτε πολύ καλά πριν πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα θα τολμήσετε να εκδηλωθείτε, παρορμητική και αυθόρμητη θα είναι η στάση σας, αποκτάτε κοινωνικά ενδιαφέροντα. Οι συνομιλίες που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε στάση ζωής, φεύγουν τάσεις εσωστρέφειας ή απομόνωσης. Πάρτε την απόφαση να δράσετε με ενθουσιασμό, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές, βάλτε στόχο να ανανεωθείτε ψυχολογικά. Ενσωματωθείτε σε σύνολα ατόμων που πιστεύετε ή νιώθετε πως ταιριάζετε είτε ιδεολογικά είτε ως προσωπικότητες.

Δεν αποκλείεται με ένα καινούργιο πρόσωπο να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για φιλία ή για συνεργασία. Σήμερα τα συμβάντα σε συνδυασμό με την εσωτερική σας διάθεση θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν συναισθηματικά, αποκτάτε απελευθερωμένη διάθεση. Φανείτε φιλικοί και επικοινωνιακοί, η μέρα σας θα έχει ανοίγματα και θετικές εξελίξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σε περίπτωση που νιώθετε κουρασμένοι συναισθηματικά και οι ερωτικές σας συνθήκες έχουν γίνει πλέον ασφυκτικές, οι όψεις της ημέρας θα σας ωθήσουν να δράσετε σωστά, αποφασιστικά και ανατρεπτικά. Τώρα το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί γύρω από θέματα μελλοντικής εξέλιξης, στόχος σας θα είναι να προχωρήσετε μπροστά, διεκδικώντας μέλλον και σταθερότητα. Κάποιοι από εσάς, σήμερα θα πάρετε την απόφαση να διαγράψετε οριστικά το πρώην ερωτικό σας ταίρι.