Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (9/11)

2055

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης ζώδιο του Ζυγού και η σύνοδος της με την Αφροδίτη.

Η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο των σχέσεων σήμερα και θα βρεθεί δίπλα-δίπλα με την Αφροδίτη, καταδεικνύοντας πως η ήμερα είναι πάρα πολύ καλή για προσωπικές αλλά και επαγγελματικές συναντήσεις. Οι σχέσεις σου με τους άλλους θα σε απασχολήσουν αρκετά, να θυμάσαι πως κάποιες κινήσεις που θα κάνεις μέσα στην ημέρα θα βοηθήσουν τυχόν ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν σε σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Είναι η τέλεια ημέρα για σας, αγαπητοί Κριοί, για να βουτήξετε στα βαθιά νερά της απελπισίας και της απογοήτευσης και να μεταμορφώσετε τις σκέψεις και τα λόγια σας σε πράξεις επιτυχίας και ικανοποίησης. Βάλτε ψηλά τον πήχη της ευτυχίας και στην ερωτική σας ζωή σήμερα, κάντε σημαντικά και ουσιαστικά βήματα για να πλησιάσετε τον άνθρωπο που αγαπάτε, διαλογιστείτε και φιλοσοφήστε τα ζητήματα καρδιάς που σας παιδεύουν και αφήστε να δράσουν ελεύθερα ο παρορμητισμός και ο ενθουσιασμός σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε συναισθηματικά, παράλληλα θα ενισχύσει τη ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας. Ευθύτητα και ειλικρίνεια θα υπάρξουν στα λόγια και στις κινήσεις σας, συμπονετική θα είναι η στάση σας. Θα φανερώσετε τον ερωτισμό σας με τρόπο ιδιαιτέρως εκδηλωτικό και δεν πρόκειται να απογοητευτείτε. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμό, ερωτικό και απρόσμενο τηλεφώνημα!!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή μέρα σας γεμίζει με όμορφες σκέψεις από το παρελθόν, με ολοζώντανες, αγαπημένες εικόνες από τις προσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις, σας παρακινεί να ταξιδέψετε στο μέλλον έχοντας παρακαταθήκη τις εμπειρίες και τις ατυχίες που προηγήθηκαν. Προσανατολίστε τις επιθυμίες και τα θέλω σας προς την ομοψυχία και την αμοιβαιότητα στη σχέση σας, η σημερινή αστρολογική όψη φλογίζει την ευαίσθητη πλευρά σας, η τρυφερότητα του δεσμού σας βάζει φτερά στα όνειρά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, συνεννόηση και ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι τότε ετοιμαστείτε έρχεται γεγονός που θα ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης. Δεχτική και κοινωνική θα είναι η στάση σας, ο τρόπος που θα εκφραστείτε θα σας κάνει συμπαθείς και ελκυστικούς σε καινούργια άτομα. Ένα γοητευτικό πρόσωπο θα συνομιλήσει μαζί σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δώστε μεγάλη σημασία σήμερα, φίλοι Δίδυμοι, στα μηνύματα που έρχονται από τους αγαπημένους σας ανθρώπους και το φιλικό σας περιβάλλον, γιατί είναι εκείνα που θα αφυπνίσουν το επικοινωνιακό χάρισμα και τη διπλωματία σας για να βάλετε σε ενέργεια τα σχέδια και τις επιδιώξεις σας. Εμπιστευτείτε τα καλότυχα σημάδια των αλλαγών στη ζωή σας, ζητήστε από το ταίρι σας να σας εκμυστηρευτεί τα προβλήματα και τις ανησυχίες του, μην αφήνετε το δεσμό σας να βαλτώνει από ανία και πλήξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ζεστή και συγκαταβατική θα είναι η καρδιά σας, θα κινηθείτε μέσα σε σταθερό συναισθηματικό πλαίσιο. Η ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα θερμάνει τις διαθέσεις σας από τη μια στιγμή στην άλλη. Απρόσμενο και ευχάριστο γεγονός, θα φέρει προοπτική επανασύνδεσης με πρώην ερωτικό σας ταίρι. Για εσάς τους ερωτικά μόνους καταφθάνει προοπτική νέας γνωριμίας μέσω των social media.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Τα οικονομικά και τα εργασιακά θέματα που σας προβληματίζουν είναι στο προσκήνιο, φίλοι Καρκίνοι, για σας! Συγχρονίστε τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας, η αρμονική όψη εξάπτει την φαντασία σας και σας προτρέπει να λειτουργήσετε περισσότερο με το συναίσθημα και λιγότερο με τη λογική σας. Αφήστε για αύριο την ορθολογιστική σας διάθεση, απομακρύνοντας από την ερωτική σας ζωή το φόβο για μια έντονη ρήξη με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, κλείνετε εκκρεμότητες και ερωτικές καταστάσεις που σας αγχώνουν, βγαίνετε από ψευδαισθήσεις. Στόχος σας θα είναι να ηρεμήσετε και να σταθεροποιηθείτε, περνά στα χέρια σας ο έλεγχος της συναισθηματικής σας κατάστασης. Η διάθεση σας για ανέμελη επικοινωνία χωρίς προβληματισμούς, θα σας κάνει ιδιαιτέρως φιλικούς και ακόμα περισσότερο ερωτικούς. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταλήξει σε θερμές ερωτικές εκδηλώσεις, προμηνύεται έναρξη νέας ερωτικής σχέσης!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Φροντίστε, φίλοι Λέοντες, να έχετε μεθοδικότητα και διαλλακτικότητα στη συμπεριφορά σας απέναντι σε πρόσωπα της οικογένειας και του φιλικού σας περιβάλλοντος σήμερα, για να περάσετε μια απίθανη μέρα. Αγκαλιάστε ζεστά τη συντροφικότητα και τη ρομαντική διάθεση του δεσμού σας, μη δείχνετε επιφυλακτικότητα σε μια σημαντική πρόταση που θα σας γίνει, υπάρχει ανάγκη να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στον εγωισμό και τα πραγματικά σας θέλω.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, ένα ερωτικό πρόσωπο θα τολμήσει να σας ανοιχτεί, αν εκδηλώσετε χωρίς αναστολές το ενδιαφέρον σας τότε ετοιμαστείτε για ξεκίνημα νέας ερωτικής πορείας. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιο πρόσωπο μέσω των social media, η εξέλιξη που θα πάρουν οι επαφές σας θα δημιουργήσουν μια νέα βάση δεδομένων. Εσείς που είστε ήδη σε σταθερό δεσμό, τολμηρό ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, θα φέρει λύση σε ζήτημα που σας προκαλούσε άγχος και ψυχολογική πίεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αισθανθείτε την ευφορία και την ευχαρίστηση σήμερα, αγαπητοί Παρθένοι, από μια σημαντική και ουσιαστική συζήτηση με έναν κοντινό σας άνθρωπο, που θα βοηθήσει τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας να γίνουν πραγματικότητα. Η μέρα θα είναι πολύ καλή για σένα και αυτό θα είναι ένα σημάδι καλής συνεννόησης και ευχάριστης επικοινωνίας με τον ερωτικό σας σύντροφο, που πιθανόν σας επιβάλλει να ξεχάσετε τα δύσβατα προβλήματα του παρελθόντος, βάζοντας πλώρη για μια καινούρια, ευτυχισμένη αρχή στο δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα βγάλει στην επιφάνεια το ρομαντισμό σας, τώρα ισορροπούν οι αντιδράσεις σας, αποκτάτε κατανόηση. Το ελκυστικό και ερωτικό σας παρουσιαστικό θα τραβήξει την προσοχή ενός συγκεκριμένου προσώπου, έρχονται συναισθηματικά ανοίγματα που θα δημιουργήσουν επαφές μεγάλης διάρκειας με προοπτική σταθερού δεσμού. Ξαφνική ερωτική πρόταση που θα λάβετε θα ζωντανέψει παλιά αισθήματα, καταφθάνει άτομο από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Καλλιτεχνική έμπνευση και δημιουργική διάθεση για αλλαγές και θετικές ανατροπές στην καθημερινότητά σας, είναι η σημερινή ενέργεια που διαχέετε στο περιβάλλον που κινείστε, αγαπητοί Ζυγοί, και προέρχεται κυρίως από τη σημερινή αστρολογική όψη, που ανεβάζει τους συναισθηματικούς και σεξουαλικούς τόνους στη σχέση σας, δε σας επιτρέπει να αψιμαχήσετε ή να κοντράρετε με τον ερωτικό σύντροφο, ενώ ταυτόχρονα αφήνει ανοιχτές τις πόρτες για ένα ρομαντικό και τρυφερό περίπατο,

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα χαρακτηρίζεστε από συμπόνια και διαλλακτικότητα, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να κλείσετε αρνητικές ερωτικές υποθέσεις. Σήμερα θα πράξετε με στόχο να σταθεροποιήσετε στο πλάι σας το πρόσωπο της καρδιάς σας, σε περίπτωση που υπάρχει απόσταση μεταξύ σας θα κινηθείτε προς την επανασύνδεση. Ο συναισθηματισμός που θα σας κυριεύει, θα καταφέρει να κλείσει πληγές, λύνονται παρεξηγήσεις, τερματίζουν αυταπάτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ευχάριστη, ξέγνοιαστη και παράλληλα ολοζώντανη μέρα ξημερώνει, φίλοι Σκορπιοί, η σημερινή αστρολογική όψη κάνει ευοίωνες όψεις για την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Διαλύστε επιτέλους τις ψευδαισθήσεις και τις φαντασιώσεις που ταλαιπωρούν το δεσμό σας, αποσυμπιεστείτε από τα βάρη και τις ευθύνες που σας κατατρέχουν στη δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές, αφεθείτε στην τρυφερότητα και τη ζεστασιά του ερωτικού σας συντρόφου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, ηρεμία θα επικρατεί στον συναισθηματικό σας κόσμο. Οι επαφές σας με το ταίρι σας θα κυλήσουν ομαλά χωρίς κόντρες, δε θα υπάρξουν εγωιστικές ενέργειες. Εσείς οι ερωτικά μόνοι αν βάλετε κάποιο άτομο στο ερωτικό σας στόχαστρο κινηθείτε άμεσα και ευγενικά, θα βρείτε την ανάλογη ανταπόκριση. Πρόσωπο που υπάρχει μεταξύ σας κρυμμένη ερωτική έλξη, θα σας πλησιάσει με μια πολύ ευχάριστη πρόταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα, είναι δεδομένο πως η καθημερινότητά σας αλλάζει μορφή, αγαπητοί Τοξότες, το χαμόγελο επανέρχεται στα χείλη σας, οι συζητήσεις που κάνετε με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους είναι μεθυστικές, η θετική σας αύρα και η γοητεία σας μαγνητίζουν συναισθηματικά και αισθησιακά τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Επωφεληθείτε από τη θέση των πλανητών, για να κερδίσετε μια σημαντική υπόσχεση απ’ το ταίρι σας για το μέλλον της σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες ομαλή και ευχάριστη θα είναι η επικοινωνία σας, θα έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε αυθόρμητα, με απελευθερωμένο ενθουσιασμό. Σε ερωτικό, μελλοντικό ραντεβού, η στάση σας θα είναι θερμή και ρομαντική, εξομολογητικά λόγια θα τερματίσουν τυχόν αμφιβολίες, τώρα θα ξεκλειδώσετε τα αισθήματα σας. Αυτή τη φορά δε θα βάλετε φρένο στο πάθος και στην ανάγκη σας να δείξετε ξεκάθαρα αυτό που νιώθετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Πλημμυρίζετε με ζεστά και τρυφερά συναισθήματα σήμερα, φίλοι Αιγόκεροι, η σημερινή αστρολογική όψη τονίζει την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας, οι καλλιτεχνικές σας ικανότητες και η δημιουργικότητά σας έρχονται στο προσκήνιο, οι μυστικές σκέψεις που κρατούσατε απ’ τον ερωτικό σας σύντροφο απελευθερώνονται από τα βάθη της ψυχής σας, η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται με αφοσιωμένη και δοτική διάθεση, το κέφι και η ζωντάνια επανέρχονται στην προσωπική και ερωτική σας ζωή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα κρατήσετε τη σκέψη και την καρδιά σας σε ηρεμία, με το ταίρι σας περνάτε σε στάδιο συναισθηματικής ισορροπίας. Κανένα γεγονός δε θα απειλήσει την ισορροπία που θέλετε να διατηρήσετε. Εσείς οι ερωτικά μόνοι ετοιμαστείτε, έρχονται ευνοϊκές εξελίξεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ξεδιαλύνει το μεταξύ σας τοπίο, δεν αποκλείεται να σημειωθεί αρχή δεσμού.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Χαρούμενο και ευχάριστο προφίλ χρειάζεται να έχετε σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι, γιατί είναι μία από τις πιο τυχερές σας ημέρες, οι αστρολογικές συγκυρίες και οι θετικές όψεις των πλανητών φέρνουν ευτυχισμένα συναισθήματα στην καρδιά σας, οι διαπροσωπικές σας σχέσεις διέπονται από αισιόδοξα μηνύματα, οι έμπιστοι φίλοι είναι στο πλευρό σας. Αποκτήστε παιχνιδιάρικη διάθεση με τον άνθρωπο που αγαπάτε, βγείτε έξω από τα τετριμμένα της ζωής, απολαύστε την ερωτική ζεστασιά και την αίγλη του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή αστρολογική όψη σας φέρνει ευχάριστα ερωτικά γεγονότα. Τα τηλεφωνήματα θα πάρουν απρόβλεπτες διαστάσεις, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο θετικό από το προσδοκώμενο. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα δημιουργηθεί ξεκάθαρο άνοιγμα για σταθερή σχέση, σας συμβουλεύω να δείξετε ανεπιφύλακτα αυτό ακριβώς που νιώθετε. Σε περίπτωση που είστε τσακωμένοι με το ταίρι σας, έρχεται λύση σε πρόβλημα που σας απειλούσε με χωρισμό.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Μιλήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και χαρείτε με τους φίλους σας σήμερα, καλοί μου Ιχθύες, απολαμβάνοντας ξεχωριστές, μοναδικές στιγμές. Είναι μία ημέρα που οι αστρολογικές όψεις της ημέρας φέρνουν προσωπική λάμψη, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία στη ζωή σας. Απομακρυνθείτε από τα υλικά και εφήμερα αγαθά, επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας στον άδολο έρωτα και την ειλικρινή αγάπη του συντρόφου σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή μέρα σας φέρνει ένα απρόσμενο τηλεφώνημα που θα αλλάξει μονομιάς το κλίμα στην καρδιά σας. Έρχονται απρόσμενες εξομολογήσεις που θα θέσουν νέες βάσεις στην ερωτική σας ζωή. Τώρα θα μάθετε από το ίδιο το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, πως όχι μόνο δεν αδιαφορεί για εσάς, αλλά στρώνει έδαφος για δεσμευτική πορεία. Βγάλτε από το μυαλό σας τις αρνητικές σκέψεις, έρχονται στιγμές ισορροπίας, αρμονίας και αμοιβαίας αγάπης.