Ευχαριστίες του Μελισσοκομικού Συλλόγου Πιερίας για την εθελοντική συμμετοχή στην 3η Γιορτή Μελιού

1376

Ο πιο γλυκός θεσμός της Πιερίας,  η 3η ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ,  που διεξήχθη στις 27/28/29 Οκτωβρίου 2023 στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης έληξε με μεγάλη επιτυχία. Οι επισκέπτες της γιορτής είχαν την ευκαιρία να γευτούν και να προμηθευτούν ποικιλίες μελιού και προϊόντα μέλισσας, απευθείας από τοπικούς μελισσοκόμους και να παρακολουθήσουν τις παράλληλες εκδηλώσεις που πλαισίωσαν την γιορτή.

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Πιερίας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Δήμο Κατερίνης και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας  για την συνδιοργάνωση και την στήριξη  της γιορτής.

Επίσης, ευχαριστούμε τους μαθητές, τους καθηγητές  και την Διεύθυνση του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, για την συμμετοχή τους. Με την παρουσία τους, τη μουσική και το ταλέντο τους ομόρφυναν την εκδήλωση.

Ευχαριστίες,  επίσης, εκφράζουμε και στο χορευτικό τμήμα Γυμνασίου, του Πολιτιστικού Ομίλου Λιτοχώρου για την παρουσίαση του προγράμματος με μακεδονικούς χορούς.

Για μία ακόμη χρονιά συμμετείχαν οι εικαστικοί καλλιτέχνες, Συμεών Δερμεντζίδης, Γεωργία Ελμαλιώτη και Χρύσα Κώστου. Τους ευχαριστούμε πολύ.

Την Υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης παρείχαν εθελοντικά, το Τμήμα του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ Κατερίνης και η ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Τους ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή τους

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες της 3ης ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΕΛΙΟΥ που στήριξαν με την παρουσία τους, την προσπάθεια των μελισσοκόμων της Πιερίας.

Εμείς ως Μελισσοκομικός Σύλλογος Πιερίας δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για το καλό της μελισσοκομίας και της μέλισσας και δίνουμε υπόσχεση για την πραγματοποίηση της 4ης ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΕΛΙΟΥ το 2024! Εις το επανιδείν!

Για το ΔΣ του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος

Τσερτικίδης Νικόλαος