Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (26/10)

2182

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού.

Η Σελήνη περνά στο παρορμητικό και μαχητικό ζώδιο του Κριού καταδεικνύοντας πως η ήμερα θα έχει μία ένταση αλλά και μία έντονη ενέργεια, η οποία θα συνοδεύει τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου. Η παρόρμηση θα αποτελέσει χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας όμως προσπάθησε να την αποφύγεις σε ζητήματα τα οποία είναι σημαντικά για εσένα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Δημιουργική θα είναι η σκέψη σας, καινούργιες ιδέες θα αλλάξουν την κατεύθυνση των επαγγελματικών σας αναζητήσεων. Τώρα θα σας δοθεί  άνοιγμα για αλλαγή σκέψης και στάσης, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ασυνήθιστες πράξεις. Θα εκφράσετε τις απόψεις σας με τρόπο αποφασιστικό ίσως και κάθετο ή απόλυτο, βασική σας επιθυμία θα είναι να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή συνθήκες που περιορίζουν την προσωπική σας εξέλιξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απομακρύνετε από τη ζωή σας καταστάσεις ή πρόσωπα που πλέον έχουν κάνει τον δημιουργικό τους κύκλο και δεν έχουν τίποτα άλλο να σας προσφέρουν. Θα εκφράσετε με τόλμη αισθήματα και σκέψεις, οι ερωτικές σας επαφές θα κλείσουν με επιτυχημένη κατάληξη. Δεν θα απορρίψετε πρόταση από γοητευτικό πρόσωπο που θα φλερτάρει μαζί σας με τρόπο ιδιαιτέρως ερωτικό.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, συνεπείς θα είστε στις εργασίες σας, συνεργάσιμες θα είναι οι διαθέσεις σας. Εποικοδομητικές συζητήσεις θα ανοίξουν καινούργιο επαγγελματικό ορίζοντα, εσείς που ψάχνετε εργασία θα σας ανοιχτεί νέα προοπτική. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του και θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε για τα παλιά αναθεωρώντας απόψεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να επανέλθει στην ερωτική σας ζωή και μάλιστα με δεσμευτικές βλέψεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι δυναμική θα είναι η αντιμετώπιση σας, θα αναζητήσετε την αλήθεια, θα διαλευκανθούν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε κρυμμένα γεγονότα. Αναλυτικές συζητήσεις θα σας απεγκλωβίσουν από πιεστικές συνθήκες και από ασφυκτικές ή στάσιμες ερωτικές σχέσεις. Κινηθείτε με οδηγό την καρδιά σας, θα υπάρξουν συναισθηματικές τακτοποιήσεις και ριζικές λύσεις. Δραστήρια θα είναι η μέρα σας, βραδινή ώρα θα προκύψει αιφνιδιαστική ερωτική συνάντηση!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η όψη της ημέρας θα σας εξοπλίσει με δυναμισμό και επιμονή, αιχμηρή θα είναι η αντίληψη σας, θα καταφέρετε να λύσετε μυστήρια και μπερδεμένες καταστάσεις. Προσοχή στα αιχμηρά σας σχόλια ενδέχεται η παρορμητική σας ειλικρίνεια να σας οδηγήσει σε κουβέντες που ίσως να πληγώσουν ή προσβάλουν τον συνομιλητή σας. Αποφασιστικοί και υπεύθυνοι θα εμφανιστείτε στην εργασία σας, σήμερα θα διεκπεραιώσετε δύσκολα ζητήματα κερδίζοντας εμπιστοσύνη και εκτίμηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, έντονη θα είναι η σεξουαλικότητα σας, ριψοκίνδυνες θα είναι οι επιλογές σας, δυναμικά θα αρπάξετε την ευκαιρία να εισχωρήσετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας. Ενδεχομένως να φανείτε αρνητικοί και αντιδραστικοί σε υποθέσεις που θα απαιτούν δεσμεύσεις και παράλληλα η ανάγκη σας για ερωτική ποικιλία θα σας κάνει επιρρεπείς σε καταστάσεις απιστίας. Εντυπωσιακό πρόσωπο θα εξιτάρει τις αισθήσεις σας, θα κινηθείτε άνευ ορίων και περιορισμών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Δημιουργικές προτάσεις θα λάβετε, σε επαγγελματικές συζητήσεις θα συμμετέχετε, η υπευθυνότητα και η εργατικότητα σας  θα σας ανοίξουν δίοδο προόδου και ανάπτυξης. Σήμερα  θα δείτε με πιο υπεύθυνο και πιο σοβαρό μάτι κάποιες καταστάσεις επαγγελματικές αλλά και ερωτικές. Στην ερωτική σας σχέση θα συμπεριφερθείτε σταθερά και ώριμα, κάνοντας το ταίρι σας να νιώσει ασφάλεια και συναισθηματική ισορροπία. Προσγειωμένες θα είναι η διαθέσεις σας, ελκυστικό το παρουσιαστικό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ενδέχεται να νιώσετε εγκλωβισμένοι, ίσως να εμφανιστούν τάσεις πεσιμισμού. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να κρατηθείτε μακριά από πρόσωπα που σας δημιουργούν συναισθηματικά συμπλέγματα. Σας δίνω τη συμβουλή να μην κλειστείτε στον εαυτό σας, προβείτε στα απαιτούμενα ξεκαθαρίσματα μόνο έτσι θα καταφέρετε να βγείτε από τις προσωπικές σας ψευδαισθήσεις. Για τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει άνοιγμα νέας γνωριμίας!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις επαγγελματικές σας εξελίξεις, θα εμφανιστείτε πρακτικοί και δημιουργικοί. Σε περίπτωση που επιδοθείτε σε επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, είναι πολύ πιθανό να απορρίψετε το ενδιαφέρον του.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, σκαμπανεβάσματα θα σημειωθούν στον συναισθηματικό σας κόσμο, μπερδεμένες σκέψεις θα σας οδηγήσουν σε σπασμωδικές κινήσεις αδιαφορώντας για συνέπειες και κινδύνους. Παρορμητικά θα βαδίσετε σε τεντωμένο σκοινί, προσοχή στις αποφάσεις σας, το νου σας σε ψυχαναγκαστικές πράξεις και σε τάσεις αυτοκαταστροφής. Ερωτική συζήτηση με συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανανεώσει την ψυχολογία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα ανανεωθούν οι διαθέσεις σας, έρχονται ανοίγματα επαγγελματικής και οικονομικής βελτίωσης. Σήμερα θα λάβετε απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο. Με άμεσο τρόπο θα σας γίνει πρόταση για προσωπικό ραντεβού, σας δίνω τη συμβουλή να μην την απορρίψετε θα προκύψει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα λύσει απορίες, θα σας βοηθήσει να βγείτε από αυταπάτες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, οι ερωτικές σας ενέργειες και επιλογές θα φέρουν ουσιαστικές ανατροπές. Με δυναμικό ίσως και κάπως εξτρεμιστικό τρόπο θα οδηγηθείτε σε πράξεις που θα σβήσουν το αρνητικό παρελθόν,  ξεμπερδεύετε με πιέσεις και καταναγκαστικές δεσμεύσεις. Για τους ερωτικά μόνους, θα υπάρξει ενδεχόμενο σταθερής ερωτικής σχέσης με πρόσωπο ταιριαστό στις προτιμήσεις σας. Προσεγγίστε άφοβα το άτομο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας, δεν επρόκειτο να κρύψει την έλξη του για εσάς.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σοβαρούς, συγκρατημένους και ρεαλιστές θα σας κάνει η όψη της ημέρας, προσγειωμένες θα είναι οι επαγγελματικές και οικονομικές σας προσδοκίες. Θα πάρετε την απόφαση να κρατήσετε στη ζωή σας μόνο πρόσωπα που μπορούν να σας προσφέρουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη χωρίς να σας πνιγούν ή να σας καταπιέζουν. Εσάς τους ερωτικά μόνους θα σας εντυπωσιάσει πρόσωπο με κοινωνικό γόητρο ίσως και οικονομική ευρωστία, σας συμβουλεύω να μην μείνετε με σταυρωμένα χέρια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, δε θα σας ικανοποιήσει η επιφάνεια, θα θελήσετε να φτάσετε στο βάθος των καταστάσεων, στόχος σας θα είναι να ανακαλύψετε αυτά που δεν φαίνονται. Χρησιμοποιήστε το ένστικτο σας, ισχυρή θα είναι η διαίσθηση σας, η διορατικότητα σας θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε στοιχεία ή γεγονότα που κάποια πρόσωπα προσπαθούσαν να σας κρύψουν. Δεν θα γλυτώσετε από ερωτικές εντάσεις, ένα άτομο θα βρείτε τρόπο να σας κάνει να το ερωτευτείτε χωρίς αναστολές ή επιφυλάξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η όψη της ημέρας θα σας ανοίξει δίοδο για να κυνηγήσετε νέα επαγγελματικά ενδεχόμενα, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για εποικοδομητικές και προσοδοφόρες συναλλαγές. Θα κινηθείτε με κύρια επιδίωξη σας την ολοκληρωμένη και σοβαρή κατάληξη, αυτή τη φορά δεν θα θελήσετε αναβολές ή προχειρότητες. Φανείτε κοινωνικοί και δεχτικοί τους χώρους που θα βρεθείτε, σήμερα θα υπάρξει προοπτική να εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η επιθυμία σας θα είναι να ξεφύγετε από τα υποχρεωτικά και τα αναγκαστικά. Αντιδραστικές θα είναι οι απόψεις σας και οι κινήσεις σας, προσοχή στις ψυχικές και συναισθηματικές σας εξάρσεις. Οι ενέργειες σας ενδεχομένως να κρύβουν καταπιεσμένη σεξουαλικότητα, χαλιναγωγήστε τις αντιδράσεις σας. Ελκυστικό πρόσωπο θα σας φλερτάρει, δείξτε ενδιαφέρον θα υπάρξει θετική εξέλιξη, ωστόσο σε περίπτωση που ήδη υπάρχει πρόσωπο στη ζωή σας προσοχή να μην φέρετε μπερδέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Δημιουργική θα είναι η διάθεση σας, επικεντρωμένοι θα είστε στην επίτευξη των στόχων ή προγραμματισμών σας. Με υπεύθυνο και προσγειωμένο σκεπτικό θα δώσετε υποσχέσεις που η τήρηση τους θα ενισχύσουν το επαγγελματικό σας γόητρο. Δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, στηριχτείτε στη διορατικότητα σας, και θα διαπιστώσετε πως οι προσπάθειες σας θα εκτιμηθούν δεόντως. Αποφύγετε να επιδοθείτε με επιμονή σε δραστηριότητες που προκαλούν σωματική ή πνευματική κούραση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα νιώσετε την ανάγκη να λύσετε κάποια συναισθηματικά μπερδέματα που σας ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό. Σήμερα θα καταφέρετε να εντοπίσετε που είναι το ψέμα και που η αλήθεια, τώρα θα απαλλαγείτε από αυταπάτες. Με δικές σας κινήσεις θα ξεσκεπαστούν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε δυναμική και ορμητική δράση, ωστόσο προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις ή επιλογές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Οι όψεις της ημέρας θα ενισχύσουν την αποφασιστικότητα σας, τολμηρή θα είναι η σκέψη σας τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε ερωτικά. Προσοχή στις ενέργειες σας γύρω από αγορές ή ζητήματα που σχετίζονται με χρηματικά ποσά. Η ερωτική σας στάση θα είναι ιδιαιτέρως θερμή αποκαλυπτικός θα είναι ο τρόπος προσέγγισης σας. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο θα απαιτήσει από εσάς να του συμπεριφερθείτε με ξεκάθαρο τρόπο, ενδέχεται να σας θέσει όρους , σας συμβουλεύω να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας με ειλικρίνεια. Αποφύγετε μισόλογα και υπεκφυγές, καλό θα είναι να μην τρενάρετε καταστάσεις που ξέρετε πως καθυστερούν την εξέλιξη. Εσείς η ερωτικά μόνοι θα γνωριστείτε με πρόσωπο εκκεντρικής και μυστήριας προσωπικότητας, θα αποκαλυφθεί μεταξύ σας σεξουαλικό ενδιαφέρον.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Θα προκύψουν δημιουργικές ιδέες, πρωτοποριακός ίσως και εκκεντρικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Σήμερα δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας, θα είστε επιρρεπείς σε παρορμητικές οικονομικές ενέργειες, ενδέχεται να δημιουργήσετε αυξημένα έξοδα. Η εμφάνιση προσώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει ευχάριστα αναποδογυρίσματα με αισιόδοξη κατάληξη. Σας δίνω τη συμβουλή να έχετε απέναντι του ξεκάθαρη στάση και σταθερή συμπεριφορά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να περάσετε σε ώριμες προτάσεις δέσμευσης, είναι πολύ πιθανό εσείς και το ταίρι σας να προχωρήσετε σε σχέδια επισημοποίησης ή συγκατοίκησης. Εσείς που είστε άνευ δεσμού ή σχέσης θα λάβετε μια πρόταση που θα αποτελέσει μεγάλη ερωτική πρόκληση. Θα σας δώσω τη συμβουλή να ανταποκριθείτε χωρίς ανασφάλειες ή επιφυλάξεις, αυτή η ευκαιρία θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε και να σταθμεύσετε.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η μερα στρέφει το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον και σε πιθανά επιμορφωτικά ζητήματα που σας κεντρίζουν την προσοχή. Καλά θα κάνετε να περιορίσετε τον εκνευρισμό σας σε συζητήσεις στις οποίες συμμετέχετε καθώς η ένταση δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστήσει. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με την ακίνητη περιουσία που μπορεί να προκύψουν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν λανθασμένοι χειρισμοί από την πλευρά σας που θα έχουν κόστος. Προσπαθείστε να λειτουργήσετε με ρεαλιστικούς όρους για να αποφύγετε την εξαπάτηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, απολαύστε τις στιγμές με το ταίρι σας στον προσωπικό σας χώρο δημιουργώντας ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό και αφήστε για αργότερα σημαντικές συζητήσεις που δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Αν είστε αδέσμευτοι πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σας γεμίσουν αισιοδοξία, φροντίστε να μην κολλάτε σε λεπτομέρειες καθώς δεν θα σας αφήσουν να δείτε την πραγματικότητα και τι μπορεί να σας προσφέρει.