Επίσκεψη του Πύρρου Δήμα στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

419

Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου επισκέφτηκε την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου στο Διοικητήριο της ΠΕ Πιερίας ο κορυφαίος Ολυμπιονίκης  και Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Πύρρος Δήμας.

Στο επίκεντρο της ενδιαφέρουσας συζήτησης που έλαβε χώρα, βρέθηκαν θέματα αθλητικού περιεχομένου. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη διοργάνωση ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος Άρσης Βαρών στην Πιερία, γεγονός που θα συμβάλει τόσο στην προαγωγή του αθλητισμού όσο και στην εξωστρέφεια και την προβολή της ευρύτερης περιοχής.

Ο σπουδαίος αθλητής, που έχει στο ενεργητικό του επιτυχίες που αποτελούν ορόσημο για τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα και το χώρο της άρσης βαρών ειδικότερα, εξέφρασε την ικανοποίησή και τις ευχαριστίες του για τη φιλοξενία και την επικείμενη συνεργασία με την ΠΕ Πιερίας και την Αντιπεριφερειάρχη.

Η κα Σοφία Μαυρίδου, από την πλευρά της, δήλωσε πως: “Ως Περιφερειακή Αρχή είμαστε πάντα αρωγοί σε δράσεις και ενέργειες που προάγουν τον αθλητισμό, καθώς για μας στην Πιερία ο τομέας του αθλητισμού αποτελεί κύριο παράγοντα τόσο της κοινωνικής όσο και της πολιτιστικής ανάπτυξης και προβολής του τόπου”.