Ο Σύνδεσμος Οπαδών Πιερικού (Σ.Ο.Π.) καταδικάζει τα υβριστικά συνθήματα

562

Ο Σύνδεσμος Οπαδών Πιερικού με αφορμή τα υβριστικά συνθήματα που εκστόμισε μερίδα οπαδών σε βάρος του προπονητή κ. Κάλφα και ποδοσφαιριστών του Πιερικού, μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής συνάντησης του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου 2023, στο γήπεδο του Σβορώνου με την ομώνυμη ομάδα, για το πρωτάθλημα της γ΄ εθνικής κατηγορίας, καταγγέλλει και καταδικάζει.

Η αποτρόπαια αυτή ενέργεια που εκφράστηκε ευτυχώς από μικρή μερίδα «φιλάθλων», δεν συνάδει με την υγιή οικογένεια των οπαδών του ιστορικού συλλόγου της Κατερίνης και ασφαλώς είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα.

Σε ένα βαθμό είναι θεμιτή η αγανάκτηση και η πικρία από το αρνητικό για τον Πιερικό αποτέλεσμα, αλλά όπως εύλογα αναφέρει ο λαός μας, «φταίει ο γάιδαρος και κτυπάμε το σαμάρι».

Συγκεκριμένα, τα μεγάλα λόγια τους απερχόμενου Δημάρχου Κατερίνης και της παρέας του ότι δήθεν θα βρίσκονται δίπλα στην ομάδα, αποδείχθηκαν … κούφια λόγια και έωλες υποσχέσεις, μιας και επί μια τετραετία ήταν ο ίδιος και οι συνεργάτες του ουσιαστικά απόντες από τις αναγκαιότητες της ομάδας, αλλά και δεν έσκυψαν καθοριστικά στα χρονίζοντα προβλήματα του Πιερικού μας. Μόνο υποσχέσεις και τίποτε άλλο. Τώρα που απώλεσε και το Δήμο Κατερίνης, άντε να το βρεις.

Όσο για το νέο πρόεδρο, τον κ. Τομ Παπαδόπουλο.

Κύριε Παπαδόπουλε, ανάλαβε τα ηνία του συλλόγου και άλλαξε τα όλα. Να τελειώνουμε με τις παθογένειες του παρελθόντος και την κακοδιαχείριση, τις λανθασμένες επιλογές συνεργατών, προσώπων, αθλητών, και με νοικοκύρεμα πρέπει να αλλάξουμε ρότα.

Κύριε Κάλφα. Για την όλη εικόνα και εξέλιξη της πορείας της ομάδας, ασφαλώς δεν φέρετε καμία ευθύνη. Άδικα και ανεπίτρεπτα δεχθήκατε την απαράδεκτη αυτή ενέργεια ολίγων και … ανεγκέφαλων δήθεν φιλάθλων, οι οποίοι δεν έχουν θέση στο υγιές και φίλαθλο πνεύμα. Έχετε τη συμπάθειά μας και την υποστήριξη στο έργο σας.

Εν κατακλείδι. Καταδικάζουμε τα απαράδεκτα γεγονότα στο τέλος της ποδοσφαιρικής συνάντησης  Σβορώνου-Πιερικού.

Για εμάς, πάνω από όλα είναι ο σεβασμός και η υποστήριξη του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας. Αναμφίβολα, είναι μεγάλη η ιστορία του και διαδρομή του στο Ελληνικό στερέωμα.

Ο πρόεδρος του Σ.Ο.Π.

Ελευθέριος Βασιλειάδης