ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Η Άννα Κωνσταντινίδου στην τελική φάση προεπιλογής της Εθνικής Ομάδας Κ15

3202

Οι «Πιερίδες Μούσες» 30 χρόνια διδάσκουν ποδόσφαιρο γυναικών και μετρούν δεκάδες διακεκριμένες αθλήτριες που ξεκίνησαν από την Ακαδημία τους και διαπρέπουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Μια ακόμη αθλήτρια από το δυναμικό των ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ φτάνει μέχρι την είσοδο της Εθνικής Ομάδας (Κ15) και έχει όλα τα απαιτούμενα προσόντα να ενταχθεί σ αυτήν.

Η Άννα Κωσταντινίδου, ξεκίνησε από την Ακαδημία του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου και αγωνίζεται στις ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ. Βρήκε κατάλληλο αθλητικό περιβάλλον, εργάστηκε και εργάζεται με επιμονή και υπομονή και εντάχθηκε στην ομάδα που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Η καλή της απόδοση δεν πέρασε απαρατήρητη, συμμετείχε στις διαδικασίες προεπιλογής με την φροντίδα του Διοικητικού Συμβουλίου και έφτασε στην τελική φάση, ένα βήμα πριν την ένταξη στην εθνική ομάδα.

Η Άννα Κωνσταντινίδου, είναι μια ακόμη από τις πολλές αθλήτριες που με αφετηρία τις ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ θα δοκιμάσει να διακριθεί με τα χρώματα της εθνικής ομάδας. Στα 30 χρόνια (1993 – 2023) συνεχούς παρουσίας των ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ, πολλές αθλήτριες το πέτυχαν,  διακρίθηκαν και διακρίνονται όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Οι ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ διδάσκουν ποδόσφαιρο γυναικών, σμιλεύουν αθλήτριες με προσωπικότητα και άριστη τεχνική. Όσα κορίτσια εντάσσονται στην μοναδική Ακαδημία Κοριτσιών των ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ και έχουν την υπομονή, την επιμονή και την διάθεση να ολοκληρώσουν την αθλητική προετοιμασία τους, χωρίς να υποκύπτουν σε κελεύσματα σειρήνων για γρήγορη δόξα και αναγνώριση, σίγουρα πετυχαίνουν υψηλούς στόχους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο έχοντας πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών στην Πιερία, δίνει ιδιαίτερη σημασία στην άρτια οργάνωση και λειτουργία των τμημάτων της Ακαδημίας Κοριτσιών και συνεργάζεται άψογα με τις Ακαδημίες των όλων των ποδοσφαιρικών σωματείων. Μια τέτοια συνεργασία με την Ακαδημία του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου έφερε καρπούς και οπωσδήποτε θα είναι ιδιαίτερη η χαρά των δύο Σωματείων με την επιτυχία της Άννας Κωνσταντινίδου. Της ευχόμαστε όλοι «Καλή Επιτυχία»

Η προετοιμασία για την περίοδο 2023 – 2024 ήδη ξεκίνησε. Φέτος η Ακαδημίες Κοριτσιών των Πιερίδων Μουσών προετοιμάζονται στο νέο Αθλητικό Κέντρο της Π.Ε. Πιερίας (οδός Λουκιανού, δίπλα στο 9ο Δημ. Σχολείο Κατερίνης). Ελάτε να μας γνωρίστε.

Για πληροφορίες, ενημέρωση, νέες εγγραφές, δοκιμαστικά νέων παιχτριών στην Ομάδα, καθώς  και κοριτσιών για στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία Κοριτσιών (από 7 έως 12 χρονών) τα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ. και στελεχών για τις εγγραφές κοριτσιών στην Ακαδημία είναι:

6936170169 Ζιώγα Παρασκευή, πρόεδρος του Δ.Σ.

6983731899 Βαρβάρα  Δρούγκα, Ταμίας του Δ.Σ.

6946689186 Αριστέα Λεονταρίτη, στέλεχος της Ομάδας