Δύσκολες ώρες για την “Θεοπούλα” από το «Παρά Πέντε»: «Σταμάτησε η καρδιά! Είμαι χάλια…» – Σοβαρό πρόβλημα υγείας για την Έφη Παπαθεοδώρου

«Είμαι σε μετεγχειρητική κατάσταση. Έχει πέσει ο αιματοκρίτης μου. Είμαι ξαπλωμένη»

851

Δύσκολες ώρες για την “Θεοπούλα” από το «Παρά Πέντε» με την αγαπημένη ηθοποιό Έφη Παπαθεοδώρου να αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα «ON time».

«Σταμάτησε η καρδιά! Είμαι χάλια…»

«Το καλοκαίρι ήμουν στο χωριό, στα Σιταράλωνα, στη λίμνη Τριχωνίδα. Έπαθα κολάπσους (collapsus), σταμάτησε η καρδιά κι έβαλα βηματοδότη. Είμαι χάλια. Είμαι σε μετεγχειρητική κατάσταση. Έχει πέσει ο αιματοκρίτης μου. Είμαι ξαπλωμένη. Έκανα εγχείρηση, έβαλα βηματοδότη» αποκάλυψε η Έφη Παπαθεοδώρου.

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για την Έφη Παπαθεοδώρου

Σε ερώτησή ποιοι άνθρωποι ήταν κοντά της αυτές τις δύσκολες μέρες, η ηθοποιός απάντησε: «Έχω την αδελφή μου και το γαμπρό μου. Ήταν και είναι οι δικοί μου άνθρωποι δίπλα μου».

Ποια είναι η Έφη Παπαθεοδώρου

Μαθήτρια του Δημήτρη Ροντήρη, έχει συμπρωταγωνιστήσει με την Έλλη Λαμπέτη και αποτέλεσε μέλος της ομάδας που ξεκίνησε το «θέατρο Αμόρε».

Στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει μεταξύ άλλων στην παιδική σειρά Του Κουτιού τα Παραμύθια της ΕΡΤ και τη σειρά Δούρειος Ίππος του ΑΝΤ1. Παρόλη τη 40χρονη δραστηριότητά της, σημαντικό σταθμό στην καριέρα της αποτέλεσε η συμμετοχή της στη σειρά Στο Παρά 5, όταν η φίλη της Ειρήνη Κουμαριανού την πρότεινε για το ρόλο της Θεοπούλας.

Το 2005 συμμετείχε στις ελληνοαμερικανικές ταινίες Ένα μπλου τζιν για τέσσερις (The Sisterhood of the Traveling Pants) και Όπα! (Opa!), με την δεύτερη να γυρίζεται στην Πάτμο και άλλα ελληνικά νησιά. Την ίδια χρονιά συμμετείχε στην αγγλική τηλεταινία Η οικογένειά μου και άλλα ζώα (My family and other animals), που γυρίστηκε στην Κέρκυρα και προβλήθηκε από το BBC. Επίσης πρωταγωνίστησε στον 1ο Κύκλο της τηλεοπτικής σειράς Λατρεμένοι μου γείτονες. Το 2015 συμμετείχε στο ριμέικ της ελληνικής ταινίας “Οι γαμπροί της Ευτυχίας”.

Ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους, στον οποίο το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε καλύτερα και τη λάτρεψε, ήταν εκείνος της Θεοπούλας στη σειρά «Στο Παρά Πέντε».

Η Έφη Παπαθεοδώρου στο ρόλο της Θεοπούλας και η Ειρήνη Κουμαριανού στο ρόλο της Σοφίας ήταν οι δύο απίθανες γιαγιάδες, που έμειναν αχώριστες μέχρι και την τελευταία στιγμή, με ατάκες που έως και σήμερα έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη μας. Μετά τη συγκεκριμένη κωμική σειρά, η Έφη Παπαθεοδώρου συνέχισε να ασχολείται έως και σήμερα με το χώρο της υποκριτικής και τα έχει καταφέρει πολύ καλά.