Εκπροσώπηση της Κυβέρνησης από την Υφυπουργό Ανάπτυξης κυρία Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου στα εγκαίνια της 29ης Διεθνούς Έκθεσης KAVALA EXPO 2023

224

29 χρόνια ιστορίας για την KAVALA EXPO2023, μια από τις σημαντικότερες εμπορικές εκθέσεις στην Ελλάδα, που έχει πλέον καθιερωθεί ως Βαλκανική Έκθεση.

Μια διοργάνωση που αναδεικνύει την επιχειρηματική δυναμική της περιοχής και την οποία η Υφυπουργός Ανάπτυξης κυρία Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου είχε την τιμή να εγκαινιάσει, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η κυρία Μάνη, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Έκθεση, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους επιχειρηματίες, τους εκθέτες, αλλά και τους κατοίκους της περιοχής, εισπράττοντας το θετικό αντίκτυπο της εντυπωσιακής αύξησης του τουρισμού, αλλά και της δυναμικής αύξησης του εγχώριου επιχειρείν.

Η Υφυπουργός Ανάπτυξης τους διαβεβαίωσε ότι η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Ανάπτυξης στηρίζουν την υγιή επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια, στηρίζουν την Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και συνολικά την Ελληνική περιφέρεια.