Μήνυμα ΝΙΚΗΣ στον Πέτρο Κιάφα έστειλε η Ν.Έφεσος, σε μια ακόμη μεγαλειώδη συγκέντρωση του Συνδυασμού «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ»!

286

Πέτρο Κιάφα για Δήμαρχο ψήφισε και η Νέα Έφεσος στη μεγαλειώδη ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Προοπτική για τον Δημο-τη», σε μια συγκέντρωση με εκατοντάδες δημότες, πρώην και νυν Κοινοτάρχες, αλλά και με τους πρώην Δημάρχους, Δίου, Δημήτρη Καραΐσκο και Ανατολικού Ολύμπου, Αστέριο Χονδρόπουλο.

Ήταν μια συγκέντρωση με μέγα πλήθος αλλά και με μέγα πάθος όπου ο κόσμος υποδέχθηκε τον αυριανό Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Πέτρο Κιάφα, εκφράζοντας τη μεγάλη ελπίδα για αλλαγή στον Δήμο. Ήταν μια συγκέντρωση που γέμισε ασφυκτικά τους εσωτερικούς χώρους (Καφέ Μαρίνος) και πλημμύρισε τους εξωτερικούς χώρους. Ήταν μια συγκέντρωση που όχι μόνο χειροκροτούσε τον αυριανό Δήμαρχο αλλά δημιουργούσε ενθουσιασμό και ρυθμικά κορναρίσματα οδηγών από διερχόμενα οχήματα στον δρόμο Νέας Εφέσου – Κατερίνης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Πέτρου Κιάφα, οι δημότες ξεσπάθωσαν, εκφράζοντας την αποστροφή τους για τις υπεροπτικές και αλαζονικές συμπεριφορές της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής ενώ χειροκροτούσαν ασταμάτητα επικροτώντας τις θέσεις του Πέτρου Κιάφα για ισονομία και ισοπολιτεία.

Ο επικεφαλής της «Προοπτικής για τον Δημο-τη» διαβεβαίωσε τους δημότες της Νέας Εφέσου ότι η επόμενη Δημοτική Αρχή δεν θα τάζει τα πάντα στους πάντες προεκλογικά για να υφαρπάξει την ψήφο τους αλλά και δεν θα κάνει κάποια βιαστικά έργα βιτρίνας κατά το τελευταίο εξάμηνο των εκλογών, μόνο και μόνο για να φαίνεται ότι κάτι έγινε. Θα είναι μια Δημοτική Αρχή που θα στηρίζει τους Δημότες και θα υπηρετεί την πολυποίκιλη ανάπτυξη του Δήμου. Θα είναι μια διοίκηση με ειλικρίνεια, εντιμότητα και αποτελεσματικότητα. Θα είναι μια διοίκηση που μέσα από ένα κεντρικό στρατηγικό σχέδιο θα προωθεί μελέτες, έργα και δράσεις.

Οι δημότες χειροκροτούσαν συνεχώς τις διαβεβαιώσεις του Πέτρου Κιάφα ότι από την επόμενη των εκλογών και με την ανάληψη των καθηκόντων του ως εκλεγμένου Δημάρχου (1/1/2024), θα αντιμετωπίζει με σεβασμό και ισότιμα τους κατοίκους των 12 περιοχών του Δήμου και ότι δεν θα συναλλάσσεται και δεν θα παζαρεύει μαζί τους, λες και είναι υπήκοοι και δούλοι, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι, για να τους προσφέρει κάποια από τα αυτονόητα ή κάποια απ’ αυτά που δικαιούνται. Θα είμαστε μια Διοίκηση αλλαγής και όχι συναλλαγής, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο Πέτρος Κιάφας διαβεβαίωσε επίσης τους δημότες ότι η επόμενη Δημοτική Αρχή, με τον ίδιο ως Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, δεν θα υπηρετεί τα ποικιλώνυμα οικονομικά, μικροκομματικά και παραταξιακά συμφέροντα αλλά θα είναι μια Δημοτική Αρχή διαφάνειας, μια Δημοτική Αρχή για τον Δημότη και για τον Δήμο, γι’ αυτό και, όπως τόνισε, δεν είναι τυχαίο που επιλέχθηκε ως ονομασία του Συνδυασμού του η «ΠΡΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ-ΤΗ».

Ακόμη, διαβεβαίωσε τους δημότες ότι δεν τους θέλει να είναι ζήτουλες και υποτακτικοί αλλά τους θέλει να είναι υπερήφανοι και αξιοπρεπείς, ότι δεν θα κάνει ρουσφέτια και συναλλαγές μαζί τους αλλά θα δημιουργήσει μια Δημοτική Αρχή που θα είναι ανοιχτή για όλους τους δημότες.