Πώς θα επηρεάσει η Υπερπανσέληνος-Φεγγάρι Συγκομιδής στις 29/9 το ζώδιό σου

240

Τώρα που η φθινοπωρινή ισημερία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η τραγανή ατμόσφαιρα του φθινοπώρου δεν είναι μόνο εδώ για να αντικαταστήσει την υγρασία και τις θερμοκρασίες ρεκόρ του καλοκαιριού, αλλά σηματοδοτεί επίσης την έναρξη της εποχής του Ζυγού. Καθώς ο ήλιος συνεχίζει μέσα από αυτό το βασικό ζώδιο του αέρα, όλοι στρέφουν το βλέμμα τους στην κοινωνικοποίηση και την προτεραιότητα των συνεργασιών. Χωρίς τον Ερμή και την Αφροδίτη ανάδρομη, θα μπορείτε να δείτε τους πιθανούς υποψηφίους για την εποχή του cuffing πολύ πιο καθαρά. Αυτή η εποχή του χρόνου είναι ιδανική για να εμπλακείτε σε νέα ρομάντζα, αφού όλοι θα περιτριγυρίζουν τον εαυτό τους με ομοϊδεάτες που ενδιαφέρονται μόνο να κρατούν τα πράγματα ισορροπημένα.

Τούτου λεχθέντος, η Υπερπανσέληνος-Φεγγάρι Συγκομιδής του Σεπτεμβρίου 2023 ζητά από κάθε ζώδιο να θέσει σε αναμονή για μερικές ημέρες το κύμα τους, προκειμένου να δώσει προτεραιότητα στις σόλο προσπάθειες. Έτσι, αν έχετε χαθεί στο φλερτ της σεζόν, ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε ξανά τις φιλοδοξίες σας.

Λαμβάνοντας χώρα στο ζώδιο της φωτιάς του Κριού, η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου φωτίζει την επιθυμία όλων να αναλάβουν δράση. Δεδομένου ότι ο Κριός είναι ζώδιο που κυβερνάται από τον Άρη, όλοι θα ενθαρρυνθούν να δώσουν στις ανεξάρτητες επιδιώξεις τους μια τελευταία ώθηση πριν ξεκινήσει πλήρως η βραδύτητα της φθινοπωρινής περιόδου. Ενώ η ένωση δυνάμεων με άλλους είναι ένας τρόπος για να πετύχετε, υπάρχουν ορισμένοι στόχοι που μπορείτε να επιτύχετε καλύτερα μόνοι σας. Δεδομένου ότι εμφανίζεστε καλύτερα στις σχέσεις σας όταν είστε ικανοποιημένοι με το πώς πηγαίνουν τα δικά σας επιτεύγματα, η πανσέληνος του Κριού είναι η ευκαιρία σας να εστιάσετε ξανά σε αυτό που ανάβει τη φωτιά σας, ξεχωριστά από όλους τους άλλους. Το να είσαι λίγο εγωιστής δεν χρειάζεται να είναι κακό.

Τι είναι το Supermoon;

Τα υπερφεγγάρια λαμβάνουν χώρα όταν το φεγγάρι φτάνει στο σημείο της τροχιάς του που είναι πιο κοντά στη Γη, με αποτέλεσμα το φεγγάρι να φαίνεται πιο κοντά, φωτεινότερο και μεγαλύτερο από το συνηθισμένο. Είναι αρκετά σπάνιοι, που λαμβάνουν χώρα μόνο τρεις έως τέσσερις φορές το χρόνο. Το Super Harvest Moon στις 29 Σεπτεμβρίου θα είναι το τελευταίο του 2023.

Τι είναι το Φεγγάρι της Συγκομιδής;

Η υπερσελήνη του Σεπτεμβρίου θεωρείται Σελήνη Συγκομιδής, λόγω του γεγονότος ότι συμβαίνει λίγο μετά την φθινοπωρινή ισημερία. Τα Φεγγάρια της συγκομιδής συνήθως εμφανίζονται γύρω στο ηλιοβασίλεμα (αν και όχι φέτος), ρίχνοντας το φως του φεγγαριού στη Γη περίπου την ίδια στιγμή που ο ήλιος αρχίζει να εξαφανίζεται για την ημέρα. Λέγεται ότι αυτό προσέφερε στους θεριστές μερικά επιπλέον βράδια με σεληνόφως πριν ξεκινήσει επίσημα το φθινόπωρο, ώστε να μπορούν να φροντίζουν τις καλλιέργειές τους. Αναφέρεται επίσης συνήθως ως Σελήνη καλαμποκιού, υποδηλώνοντας μια εποχή που η συγκομιδή του καλαμποκιού βρίσκεται στο αποκορύφωμά της στις βόρειες Ηνωμένες Πολιτείες.

Δείτε τι μπορεί να περιμένει κάθε ζώδιο από το Super Harvest Moon του Σεπτεμβρίου 2023:

Κριός

Μπορεί να μην είναι η εποχή σας, αλλά θα εξακολουθείτε να είστε ο κύριος χαρακτήρας κατά την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου, Κριοί. Λαμβάνοντας χώρα στον πρώτο σας οίκο, οι προσωπικές σας φιλοδοξίες και επιδιώξεις θα είναι μπροστά και στο επίκεντρο μετά από μερικές εβδομάδες ιεράρχησης των ερωτικών σας συνεργασιών. Εάν αισθάνεστε αποσπασμένοι από όλες τις πρόσφατες κοινωνικές συναναστροφές, τώρα είναι η ώρα να εστιάσετε ξανά στην εργασία που έχετε. Ποια νέα έργα χρειάζονται την αμέριστη προσοχή σας; Τώρα είναι η ώρα να κάνετε αυτό που κάνετε καλύτερα, και αυτό είναι να επικεντρωθείτε στους στόχους που έχετε θέσει για τον εαυτό σας.

Ταύρος

Καθώς η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου φωτίζει τον ουρανό, θα ενθαρρυνθείτε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας. Αν και συνήθως είστε αρκετά κοινωνικοί, θα νιώσετε την τάση να εστιάσετε στις φιλοδοξίες που απαιτούν να αποσυνδεθείτε από τον υπόλοιπο κόσμο. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα ρουτίνα ή πρακτική, θα έχετε τώρα την ενέργεια να το κάνετε. Από την άλλη πλευρά, εάν προσπαθείτε να κόψετε μια κακή συνήθεια, έχετε κίνητρο να την ξεπεράσετε θα είναι επίσης στο υψηλότερο σημείο όλων των εποχών.

Δίδυμοι

Στις 29 Σεπτεμβρίου, οι δυναμικές σας επιδιώξεις στις φιλίες και τις συμμαχίες σας θα έρθουν στο επίκεντρο, ενθαρρύνοντάς σας να συσπειρωθείτε μαζί και να ρίξετε την μπάλα σε ένα έργο ή εγχείρημα. Έχετε συνηθίσει να αναλαμβάνετε την ηγεσία στην κοινότητά σας, αλλά αυτή την ημέρα, ο ρόλος σας θα αναγνωριστεί περισσότερο από το συνηθισμένο. Μην εκπλαγείτε αν οι άλλοι προσβλέπουν σε εσάς να αναλάβετε την ηγεσία σήμερα, Δίδυμοι – η ικανότητά σας να κάνετε τα πράγματα να κινούνται θα εκτιμηθεί πραγματικά τώρα.

Καρκίνος

Η καριέρα και οι επαγγελματικές σας προσπάθειες θα είναι η κύρια προτεραιότητα κατά την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου, παρακινώντας σας να αναλάβετε δράση και να αγκαλιάσετε την ευκαιρία για ηγεσία. Ως τροφός του ζωδιακού κύκλου, πολλές φορές κάνετε πίσω – αλλά όταν πρόκειται για το επάγγελμά σας, δεν φοβάστε ποτέ να ανοίξετε μονοπάτια. Αυτή τη μέρα, να περιμένετε να σας αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας. Ένα έργο για το οποίο ήσασταν υπεύθυνος μπορεί να έχει ολοκληρωθεί ή να υπάρχει αλλαγή εργασίας. Ανεξάρτητα από αυτό, η ικανότητά σας να αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες στη δουλειά θα είναι το θέμα συζήτησης.

Λέων

Στις 29 Σεπτεμβρίου, η πανσέληνος του Κριού θα αναδείξει τα ανεξάρτητα συστήματα πεποιθήσεων και την επιθυμία σας να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Μπορεί αυτή τη στιγμή να βρίσκεστε σε ένα ταξίδι μόνοι σας ή να παρακολουθείτε ένα μάθημα που σας επιτρέπει να περάσετε πολύ χρόνο μελετώντας. Μπορείτε ακόμη και αναγκαστείτε να μοιραστείτε μερικές από τις ειλικρινείς προοπτικές σας με τους γύρω σας, πυροδοτώντας μερικές έντονες συζητήσεις. Θα θελήσετε να πάρετε μια μεγαλύτερη μπουκιά από τη ζωή από ό,τι συνήθως σήμερα, καθιστώντας την μια τυχερή στιγμή για να βγείτε από την τυπική σας ρουτίνα.

Παρθένος

Η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου στις 29 Σεπτεμβρίου φωτίζει τους κοινόχρηστους πόρους και τα όριά σας με τους άλλους, προσκαλώντας σας να διεκδικήσετε την ανεξαρτησία σας στις προσωπικές σας υποθέσεις. Καλείστε να σκεφτείτε πώς διατηρείτε την ανεξαρτησία και την αυτονομία σας, ακόμη και όταν μοιράζεστε περιουσιακά στοιχεία με τους ανθρώπους της ζωής σας. Μπορεί να εξοφλείτε το χρέος ανεξάρτητα ή ακόμη και να προσφέρετε υποστήριξη σε κάποιον που έχει ανάγκη. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα εξετάσετε τον προσωπικό σας ρόλο όχι μόνο στις υποθέσεις σας, αλλά και στις υποθέσεις των γύρω σας.

Ζυγός

Οι αισθηματικές σας σχέσεις θα τεθούν μπροστά και στο επίκεντρο στις 29 Σεπτεμβρίου, καθώς η πανσέληνος του Κριού κορυφώνεται. Πάντα εστιάζατε στη σχέση, αλλά κατά τη σημερινή πανσέληνο, θα σκεφτείτε πώς μπορείτε να διεκδικήσετε την ανεξαρτησία σας στις στενές σας σχέσεις με τους άλλους. Η διατήρηση της ισορροπίας στη δυναμική σας είναι το κλειδί, ειδικά στις σχέσεις σας – γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι όταν ασχολείστε με άλλους σήμερα, εξακολουθείτε να ανοίγετε χώρο για τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Στις 29 Σεπτεμβρίου, η πανσέληνος του Κριού φωτίζει τις τρέχουσες συνήθειες, τα καθήκοντα και τις ρουτίνες σας, καλώντας σας να αντιμετωπίσετε όλες τις εργασίες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη λίστα υποχρεώσεων σας. Είστε πάντα πρόθυμοι να αναλάβετε ένα νέο έργο, αλλά έχετε συνηθίσει να κινείστε με τον δικό σας ρυθμό. Η σημερινή πανσέληνος σας παρακινεί να κάνετε πιο ξαφνικές ενέργειες από ό,τι θα κάνατε συνήθως, αλλά σας επιτρέπει να αναλάβετε τυχόν ευθύνες που σας βαραίνουν. Η σημερινή μέρα θα είναι σίγουρα παραγωγική, Σκορπιοί – γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι ξεκουράζεστε αρκετά όταν τελειώσετε τη δουλειά.

Τοξότης

Η πανσέληνος του Κριού στις 29 Σεπτεμβρίου ρίχνει φως στα τρέχοντα δημιουργικά χόμπι και πάθη σας, ενθαρρύνοντάς σας να δώσετε περισσότερη προσοχή στην επιθυμία σας για ανεξάρτητες, επικεντρωμένες στην ευχαρίστηση προσπάθειες. Αν και απολαμβάνετε να κάνετε δραστηριότητες με τους φίλους σας, είναι σημαντικό για εσάς να απολαμβάνετε και μόνοι σας τον ελεύθερο χρόνο σας. Σήμερα είναι μια τυχερή μέρα για να περάσετε λίγο χρόνο δουλεύοντας σε ένα σόλο έργο ή να βγείτε σε ένα διασκεδαστικό ραντεβού. Ο χρόνος μόνος δεν χρειάζεται να είναι μοναχικός – στην πραγματικότητα, για εσάς, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιστρέψετε στον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Στις 29 Σεπτεμβρίου, η πανσέληνος του Κριού σηκώνει την αυλαία του σπιτιού και της οικογενειακής σας ζωής, προτρέποντάς σας να διεκδικήσετε την ανεξαρτησία σας σε αυτόν τον τομέα. Μπορεί να μετακομίζετε σε ένα μέρος μόνοι σας ή να αναλαμβάνετε την ηγεσία σε κάποιου είδους οικογενειακή υπόθεση. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει μια σημαντική απόφαση που λαμβάνεται σχετικά με την επιθυμία σας για αυτονομία σε αυτόν τον τομέα. Απλώς πρόσεχε να παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις σχετικά με τα προς το ζην σου σήμερα, Αιγόκερε – θα είσαι πιο επιρρεπής σε βιαστικές αποφάσεις από ό,τι συνήθως.

Υδροχόος

Καθώς η πανσέληνος του Κριού ξεδιπλώνεται, θα κληθείτε να εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας με τρόπο που να επιδεικνύει την ανεξάρτητη σκέψη σας. Μπορεί να συμμετέχετε σε ενεργητικές συζητήσεις σήμερα ή να επιδιώκετε μια νέα μελέτη που σας επιτρέπει να κάνετε αρκετή ατομική μάθηση. Ενώ οι τροχοί σας θα περιστρέφονται με ταχύτερο ρυθμό, προσπαθήστε να προσέχετε να μοιράζεστε πληροφορίες πριν τις ελέγξετε ή συμμετάσχετε σε συζητήσεις που θα μπορούσαν να αναστατώσουν τα φτερά. Η γλώσσα σας είναι πιο αιχμηρή από ό,τι συνήθως σήμερα, επομένως θα είναι σημαντικό να προσέχετε τι λέτε.

Ιχθύς

Στις 29 Σεπτεμβρίου, η πανσέληνος στον Κριό φωτίζει τους πόρους και τα χρηματικά σας θέματα, προσκαλώντας σας να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στις συνήθειες των δαπανών σας. Εάν έχετε πάρει πάρα πολλές παρορμητικές αποφάσεις σε αυτόν τον τομέα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε κάποιες προσαρμογές. Το να έχετε τον πλήρη έλεγχο του πού πηγαίνουν τα χρήματά σας είναι σημαντικό για εσάς, επομένως είναι σημαντικό να κάνετε στο έπακρο αυτό που έχετε. Χρησιμοποιήστε το σήμερα για να σκεφτείτε πώς μπορείτε να επενδύσετε καλύτερα στον εαυτό σας, Ιχθύς. Το αξίζετε.