Η Κονταριώτισσα μίλησε! Λαοθάλασσα στην ομιλία του Πέτρου Κιάφα (φωτο)

494

ΠΕΤΡΟΣ ΚΙΑΦΑΣ: Θα είμαι Δήμαρχος όλων των Δημοτών και όχι δυνάστης των πολιτων και υπηρέτης των συμφερόντων !

Μια πραγματική λαοθάλασσα ήταν η προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο Πέτρος Κιάφας στην Κονταριώτισσα.

Η συγκέντρωση αυτή ήταν μια συνέχεια των μεγάλων σε όγκο και παλμό εκδηλώσεων του Λιτοχώρου και του Αγίου Σπυρίδωνα. Οι δημότες διατρανώνουν την απόφασή τους για αλλαγή Δημοτικής Αρχής, για απαλλαγή από την πολιτική συναλλαγής της τωρινής διοίκησης και για μια νέα σελίδα ανάπτυξης και ευημερίας στον Δήμο Δίου-Ολύμπου και σε όλους τους δημότες του.

Γι’ αυτό και ο Πέτρος Κιάφας μιλώντας στους κατοίκους του χωριού δήλωσε, για μια ακόμη φορά, ότι ως αυριανός Δήμαρχος θα είναι υπηρέτης όλων των δημοτών και όχι δυνάστης των πολιτών, όχι αφέντης της συναλλαγής, όχι δούλος των συμφερόντων.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Δήλωσε επίσης ότι ως αυριανός Δήμαρχος θα υπηρετήσει με ειλικρίνεια και εντιμότητα τα συμφέροντα του τόπου, την ανάπτυξη της περιοχής και θα βάλει ένα τέλος στα συμφέροντα των λίγων οι οποίοι, σε ένα καθεστώς του «πάρε δώσε» που έχουν επιβάλει, υπηρετούν τους εαυτούς τους και τους φίλους τους.

Ξεκαθάρισε, ακόμη, ότι τους δημότες δεν τους θέλει ζητιάνους να παρακαλούν τον Δήμαρχο, να τον προσκυνούν και να συναλλάσσονται για κάθε αυτονόητο δικαίωμά τους, αλλά τους θέλει ελεύθερους, υπερήφανους και αξιοπρεπείς πολίτες που θα εξασφαλίζουν τα δικαιώματά τους επειδή τα δικαιούνται.

Οι κάτοικοι της Κονταριώτισσας υποδέχθηκαν τον Πέτρο Κιάφα με βεγγαλικά, πυρσούς, κόρνες, επευφημίες και χειροκροτήματα. Γι’ αυτό και ο επικεφαλής του Συνδυασμού της «Προοπτικής για τον Δημο-τη» αφού ευχαρίστησε τους δημότες γι’ αυτή τη μεγαλειώδη υποδοχή που του επιφύλαξαν, τους διαβεβαίωσε ότι η επόμενη ημέρα των εκλογών, με εκείνον Δήμαρχο, θα είναι το πρώτο βήμα για μια άλλη Δημοτική Αρχή, για μια ξεχωριστή, έντιμη και αποτελεσματική Διοίκηση.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΩΝ 12 ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Διαβεβαίωσε ότι η νέα Δημοτική Αρχή, με εκείνον ως Δήμαρχο, θα είναι ένα εργοτάξιο για παραγωγή μελετών, για προώθηση έργων και δράσεων, για πολυποίκιλη ανάπτυξη και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες, Λιτοχώρου, Δίου και Αν.Ολύμπου, στα 12 χωριά του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

Θα στηρίξει τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο, τους τουριστικούς επιχειρηματίες, τους βιοτέχνες και επαγγελματίες, όχι με λόγια αλλά με ουσιαστικά έργα και έξυπνες δράσεις.

Δεσμεύτηκε επίσης ότι κατά την ερχόμενη πενταετία, 2024-2029, τα έργα και οι δράσεις δεν θα γίνουν έξι μήνες πριν από τις εκλογές. Δεν θα κοροϊδεύει τους δημότες… Τα έργα θα αρχίσουν να προωθούνται από τον πρώτο χρόνο και θα συνεχίζονται μέχρι και τον τελευταίο χρόνο. Και θα σεβαστεί κάθε μελέτη και κάθε ωφέλιμο έργο που προετοίμασαν προηγούμενες διοικήσεις και θα το συνεχίσει.

Στο κλείσιμο της ομιλίας του ο Πέτρος Κιάφας παρουσίασε τους υποψηφίους Συμβούλους του οι οποίοι, όπως είπε, θα είναι και οι πολύτιμοι συνεργάτες του στη νέα Δημοτική Αρχή με εκείνον ως Δήμαρχο. Και οι κάτοικοι της Κονταριώτισσας χειροκροτούσαν ασταμάτητα τους υποψηφίους Συμβούλους και επευφημούσαν τον Πέτρο Κιάφα, φωνάζοντας: «Κιάφας, Δήμαρχος»!

Σήμερα, Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, ο Επικεφαλής του Συνδυασμού «Προοπτική για τον Δημο-τη» Πέτρος Κιάφας, μιλά στη Νέα Έφεσο, στις 8.00 το βράδυ, στο «Καφέ Μαρίνος».