Σύσσωμο το χωριό του Αγίου Σπυρίδωνα υποδέχθηκε & αγκάλιασε τον Πέτρο Κιάφα (φωτο)

«ΚΙΑΦΑ, ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!», ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

468

Μετά τη μεγαλειώδη σε όγκο αλλά και δυναμική σε παλμό εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Πέτρος Κιάφας στο Λιτόχωρο, άλλη μια πολυπληθή προεκλογική συγκέντρωση, πρωτόγνωρη για τον Άγιο Σπυρίδωνα, πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου και επικεφαλής του Συνδυασμού «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ-ΤΗ».

Στο κάλεσμά του, σύσσωμο το χωριό υποδέχθηκε με βεγγαλικά, πυρσούς, κόρνες, επευφημίες και χειροκροτήματα τον Πέτρο Κιάφα στην πλατεία του χωριού, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας. Κι όταν ανέβηκε στο βήμα, από κάτω φώναζαν εν χορώ: «Κιάφα, είσαι Δήμαρχος! Είσαι ο Δήμαρχός μας»!

Ο Πέτρος Κιάφας ευχαρίστησε τους κατοίκους για τη μεγαλειώδη παρουσία τους καθώς και για την υποδοχή που του επιφύλαξαν. Δεσμεύτηκε δε ότι, όταν με το καλό και με την ψήφο τους αναδειχθεί Δήμαρχος, θα ασχοληθεί σοβαρά με τα προβλήματα των κατοίκων και τα γενικότερα προβλήματα της περιοχής, θα προωθήσει μελέτες και έργα και θα προχωρήσει σε δράσεις προς όφελος του χωριού. Και το ίδιο θα κάνει για όλο τον Δήμο.

Κι ακόμη, δεσμεύτηκε ότι θα είναι κοντά και δίπλα στους αγρότες και στους κτηνοτρόφους, αλλά όχι μόνο, κοντά στα προβλήματά τους, συνεργαζόμενος μαζί τους για την προώθηση λύσεων.

Επίσης, διαβεβαίωσε ότι η παρουσία του στη θέση του Δημάρχου δεν θα είναι ούτε για βόλεμα κάποιων λίγων, ούτε για τα συμφέροντα ορισμένων, αλλά θα είναι Δήμαρχος όλων. Γι’ αυτό άλλωστε, όπως ανέφερε, σε όλη την ανεπίσημη αλλά και την επίσημη τώρα προεκλογική περίοδο δεν έταξε τίποτα σε κανέναν, σε αντίθεση με άλλους που, στο πνεύμα της συναλλαγής, τάζουν συνεχώς, εμπαίζοντας τους πολίτες.

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης, ο Πέτρος Κιάφας παρουσίασε τους υποψηφίους Συμβούλους του για τους οποίους, όπως ανέφερε, με ελεύθερη βούληση έγιναν μέλη του Συνδυασμού του, χωρίς ταξίματα και ανταλλάγματα, με στόχο να βοηθήσουν τον τόπο κατά την ερχόμενη πενταετία 2024-2029.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, οι κάτοικοι του Αγίου Σπυρίδωνα επευφημούσαν τον Επικεφαλής του Συνδυασμού και χειροκροτούσαν τους Υποψηφίους Συμβούλους του, λέγοντας: «Κιάφα είσαι Δήμαρχος, είσαι ο Δήμαρχος της καρδιάς μας»!

Σήμερα, Πέμπτη 28/9, ο Πέτρος Κιάφας μιλάει στην Κονταριώτισσα, στις 8.00 το βράδυ, στο Καφέ «Στροφή».