Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (23/09)

222

Σήμερα η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού (φθινοπωρινή Ισημερία).

Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού σηματοδοτώντας την φθινοπωρινή Ισημερία και μία περίοδο η οποία θα ρίξει άπλετο φως στον τομέα των σχέσεων και θα σου φέρει αρκετές σκέψεις που αφορούν το ρόλο που έχουν κάποιες σχέσεις στη ζωή σου αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται με τους σημαντικούς «άλλους» στη ζωή σου. Πολύ καλή περίοδος για τη σύναψη μιας νέας σχέσης, είτε προσωπικής είτε επαγγελματικής είτε κοινωνικής. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η όψη της ημέρας, θα σας βάλει σε έντονες σκέψεις σχετικά με τις πράξεις σας, τις δυνατότητες σας, τις επιλογές σας. Μήπως πέσατε σε λάθη που δεν πρέπει να ξαναγινούν; Αυτό είναι το βασικό ερώτημα που θα σας απασχολήσει και θα δρομολογήσει από δω και περά τους στόχους και τις κινήσεις σας. Για όσους από εσάς τσακωθήκατε με το ερωτικό σας ταίρι επέρχεται λύση παρεξήγησης κατόπιν δική σας ενέργειας, από σήμερα περνάτε σε στάδιο συμφιλιωμένης και αρμονικής συνύπαρξης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, πρόσωπο απ τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του. Θα την κάνετε την αναδρομή στο παρελθόν, θα ψάξετε για αιτίες, θα καταφέρετε να εντοπίσετε λάθη και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Θετική κατάληξη θα έχει η συνάντηση σας με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσωπικές εξομολογήσεις που θα μετατρέψουν τις επαφές σας από χαλαρές σε δεσμευτικές.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία θα εμφανιστούν στις ψυχικές σας διαθέσεις, γεγονός που θα σας δραστηριοποιήσει, το βασικό χαρακτηριστικό των ενεργειών σας θα είναι η ζωτικότητα. Σήμερα θα κινηθείτε με εξωστρέφεια, γεμάτη θα είναι η μέρα σας, θα έχετε πρόσχαρη και χαρούμενη διάθεση στις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Οι συζητήσεις στις οποίες θα λάβετε μέρος θα σας δώσουν την ευκαιρία να προβάλετε απόψεις ιδέες και σχέδια, εκφραστείτε με ειλικρίνεια θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να βγείτε ραντεβού με πρόσωπο που θα καταφέρει τελικά να εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Το μεταξύ σας κλίμα θα είναι ευνοϊκό για αποφασιστικές πράξεις και τολμηρές εξομολογήσεις, στο χέρι σας θα είναι η έναρξη σταθερής σχέσης. Για εσάς που είστε ήδη σε ερωτική σχέση, καταφθάνει απρόοπτη πρόταση που θα δημιουργήσει δεσμευτικές βάσεις, σας παροτρύνω ανεπιφύλακτα να τη δεχτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η σημερινή αστρολογική όψη, θα φέρει γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να εναντιωθείτε σε ψυχολογικές πιέσεις, τώρα θα πάρετε τη ριζική απόφαση να πολεμήσετε ανασταλτικούς παράγοντες είτε αυτοί είναι πρόσωπα είτε εσωτερικές φοβίες. Αναπτερώνεται το ηθικό σας, θα ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις, νέες προτάσεις θα σας ανοίξουν δίοδο για ολοκαίνουργια αρχή επαγγελματική ή ερωτική. Δώστε προσοχή στις ερωτικές σας συναντήσεις, σήμερα θα υπάρξουν ριζικές εξελίξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να κινηθείτε ελεύθερα, θα αναλάβετε πρωτοβουλίες, δυναμικές θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις. Σήμερα θα αποφασίσετε να πλησιάσετε πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό διατηρείτε στο ερωτικό σας στόχαστρο. Μια ευχάριστη συνάντηση θα έχει απρόσμενη ερωτική εξέλιξη, θα υπάρξει άνοιγμα σταθερής ερωτικής σχέσης. Ανταποκριθείτε στις περιστάσεις με αυθορμητισμό, δε υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείτε. Σε περίπτωση που εμφανιστούν επιφυλάξεις ακολουθήστε τη διαίσθηση σας θα σας βγει σε καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή αστρολογική όψη, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τα σφάλματα σας και να εντοπίσετε ποια πρόσωπα και ποιες φοβίες σας, σας οδήγησαν σε αυτά. Θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από άτομα που σας δημιουργούν ανασφάλειες, τώρα θα βρείτε την ψυχική δύναμη να απαγκιστρωθείτε από τις αποτυχίες του παρελθόντος και να γυρίσετε την πλάτη στα λάθος πρόσωπα. Νέες ευκαιρίες θα σας δοθούν, θα νιώσετε πανέτοιμοι να τις αξιοποιήσετε υπέρ σας. Θα τηρήσετε τις υποσχέσεις που θα δώσετε στον ίδιο σας τον εαυτό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα νιώσετε την ανάγκη να δραστηριοποιηθείτε, ζωηρή και αρκετά κεφάτη θα είναι η ερωτική σας στάση. Η επιλογή σας να συμμετέχετε σε διαφόρων ειδών συναναστροφές, θα διευρύνουν τον ερωτικό σας κύκλο ανοίγοντας καινούργιους ορίζοντες. Η καρδιά σας δε θα μείνει κλειστή, η στάση σας θα είναι αποκαλυπτική. Πρόταση για συνάντηση θα αποτελέσει δυνατή ερωτική πρόκληση, σας δίνω τη συμβουλή να τη δεχτείτε, θα υπάρξει μελλοντική συνέχεια.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Θα κινηθείτε προς νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, εποικοδομητική πρόταση που θα λάβετε θα σας οδηγήσει σε οικονομική βελτίωση. Μια τολμηρή κουβέντα με ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν σας, θα σας βάλει στη διαδικασία ενδοσκοπήσεων και αναθεωρήσεων, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές, απελευθερώνεστε από προκαταλήψεις και οπισθοδρομικές απόψεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, οι όψεις της ημέρας, θα ενισχύσουν τη δυναμικότητα σας, θα φέρουν ομαλή έκβαση στην επικοινωνίας σας. Τολμηρή θα είναι τόσο η σκέψη σας όσο και η δράση σας, σήμερα θα έχετε έντονα την επιθυμία να βρείτε συνεννόηση, εσείς οι χωρισμένοι θα επιδιώξετε επανασύνδεση. Η απελευθερωμένη ερωτική σας διάθεση θα σας κάνει θερμούς, θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως ελκυστικοί στα καινούργια πρόσωπα που θα σας συστήσουν, προμηνύεται νέα ερωτική γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η σημερινή αστρολογική όψη, θα φέρει γεγονότα που δε θα σας αφήσουν περιθώρια αδράνειας, θα υπάρξει έντονη ζωτικότητα στη διάθεση σας και αποτελεσματικότητα στις πράξεις σας. Εργατική και υπεύθυνη θα χαρακτηριστεί η συμπεριφορά σας, θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις, έρχονται νέες προτάσεις και καινούργια ανοίγματα. Μια τυχαία συνάντηση, ίσως για ένα επαγγελματικό ζήτημα, θα δημιουργήσει ευκαιρία νέας ερωτικής γνωριμίας με μελλοντικές προδιαγραφές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα ανανεωθείτε ίσως και να ερωτευτείτε. Θα σας πλησιάσουν καινούργια άτομα, η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσει να τερματίσετε τη μοναχικότητα σας. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς, θα σας κάνει πρόταση που πολύ καλά θα κάνετε και δε θα την απορρίψετε. Θα έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε ερωτικά και να προχωρήσετε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα βγάλει στην επιφάνεια κάποιες σκοτεινές σας σκέψεις, θα κάνουν την εμφάνιση τους ενδόμυχες φοβίες και υποσυνείδητες ανασφάλειες. Θα προσπαθήσετε να εντοπίσετε τι είναι αυτό που σας δημιουργεί αναστολές, τι φταίει και δεν μπορείτε να δράσετε άμεσα και αποτελεσματικά. Η επίμονη σας να βρείτε την άκρη του νήματος θα σας οδηγήσει σε βαθιές αναζητήσεις καταλήγοντας σε αποφάσεις που τελικά θα είναι σωστές. Κλείνει ένα αρνητικό κεφαλαίο στη ζωή σας και ξεκινά ένα ολοκαίνουργιο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να αναλάβετε την ευθύνη κάποιων επιπόλαιων ενεργειών που πράξατε στο παρελθόν. Τώρα θα αντιμετωπίσετε με περισσότερη υπευθυνότητα ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο, θα πάρετε απόφαση να κυνηγήσετε την ευκαιρία της δεύτερης αρχής. Αναγνωρίστε τα λάθη σας και περάστε σε αναθεωρήσεις, αναλυτική συζήτηση και ειλικρινείς κουβέντες θα ανατρέψουν τα αρνητικά δεδομένα δίνοντας ευκαιρία επανένωσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Τώρα θα δείτε κάποιες καταστάσεις με τελείως διαφορετικό μάτι, με πιο ανανεωμένες ίσως και πιο ριζοσπαστικές διαθέσεις. Θα αλλάξετε ιδεολογική τοποθέτηση και η αφορμή θα δοθεί από ένα συμβάν, που θα φέρει έντονες συναισθηματικές αναστατώσεις. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα σας βοηθήσει να νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να δώσετε καινούργια πνοή στη σχέση σας, θα περάσετε δυναμικά σε διεκδικήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, οι όψεις της ημέρας θα φέρουν απρόοπτα ερωτικά γεγονότα που ναι μεν θα σας βάλουν σε σκέψεις, από την άλλη πλευρά όμως θα σας αναζωογονήσουν συναισθηματικά. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, τώρα θα νιώσετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα. Λύνεται συναισθηματικό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε ή σας μπέρδευε, μπαίνουν σε μια σειρά οι επιθυμίες σας. Σήμερα αναπάντεχη συνομιλία θα φέρει ερωτικές ανατροπές!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η σημερινή αστρολογική όψη, θα φέρει ανατροπές στο σκεπτικό σας δημιουργώντας έναν πιο αποφασιστικό τρόπο δράσης. Τώρα θα είστε σε θέση να εντοπίσετε ποια πρόσωπα και ποιες καταστάσεις φράζουν την προσωπική σας εξέλιξη, ερωτική ή επαγγελματική. Θα υλοποιήσετε κάποιες εσώψυχες επιθυμίες σας και ταυτόχρονα θα βάλετε σε τάξη τη συναισθηματική σας κατάσταση. Σήμερα θα συναναστραφείτε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, έρχονται ευχάριστες και αισιόδοξες καταστάσεις. Η κοινωνικότητα σας θα σας οδηγήσει σε παρέες και διαλόγους που πολύ γρήγορα θα περάσουν σε πλαίσιο ερωτικό. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας ερωτικής αρχής, θερμές συνομιλίες θα ανανεώσουν τον συναισθηματισμό σας. Η προσπάθεια σας να ανοίξετε την καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βρει άμεση ανταπόκριση. Σήμερα θα υπάρξουν απρόσμενες ερωτικές εξομολογήσεις που θα σας προκαλέσουν ευχάριστη έκπληξη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για βαθειά εσωτερικά υπαρξιακά ερωτήματα. Τώρα θα αναρωτηθείτε ποιοι είστε, που βαδίζετε, και κατά πόσο ήταν σωστές οι ως τώρα επιλογές σας.  Από μόνοι σας θα ανεβάσετε πιο ψηλά τον πήχη των αναζητήσεων σας, παίρνετε την τελική απόφαση να προχωρήσετε σε δυναμικές και ριζοσπαστικές διεκδικήσεις. Στον ερωτικό σας τομέα θα σημειωθεί μια πολύ μεγάλη αλλαγή, απαλλάσσεστε από πρόσωπα και εμπόδια που κατά την άποψη σας, σας εγκλώβισαν στη στασιμότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα καταλαγιάσουν τάσεις παρορμητικότητας ή ανυπομονησίας, οι κινήσεις σας θα είναι μετρημένες, στο ταίρι σας θα φερθείτε συγκρατημένα. Επιφυλακτικοί θα είστε σε θέματα ριζικών αλλαγών, στόχος σας θα είναι η ισορροπία. Ανεβασμένη θα είναι η ερωτική σας διάθεση, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα κάνετε πρόταση που θα βρει άμεση και θερμή ανταπόκριση, η μέρα σας θα κλείσει με ραντεβού πολλά υποσχόμενο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Από σήμερα θα βγει στην επιφάνεια η ριζοσπαστική πλευρά του χαρακτήρα σας, οι πράξεις σας θα είναι ασυνήθιστες. Τώρα εσείς οι ίδιοι θα κριτικάρετε τον χαρακτήρα σας, θα εντοπίσετε τα ελαττώματα σας και θα φροντίσετε να περιορίσετε τις αδυναμίες σας. Σε ερωτική σας υπόθεση αναλαμβάνετε τα ηνία, θα συμβεί απρόσμενο γεγονός που ο τολμηρός χειρισμός σας, θα φέρει ευχάριστη κατάληξη ίσως και δεσμευτική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα κάνει την προσπάθεια να επιστρέψει στη ζωή σας πρόσωπο από το παρελθόν. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανασυνδεθείτε, η τελική κατάληξη θα είναι αποκλειστικά στο δικό σας χέρι. Τυχαία γεγονότα να δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες. Μην απορρίψετε φιλικές προτάσεις, θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα καταφέρει να δημιουργήσει μεταξύ σας αισθήματα αμοιβαίας έλξης.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Δεν αποκλείεται να περικυκλωθείτε από έντονους εσωτερικούς προβληματισμούς. Θα φέρετε στη μνήμη σας παρελθοντικές καταστάσεις, θα αναζητήσετε αφορμές, θα ψάξετε εξηγήσεις. Θα συνειδητοποιήσετε και θα αναλάβετε το μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί σε πράξεις ή σχέσεις αποτυχίας. Να είστε σίγουροι πως αυτή τη φορά θα καταφέρετε να προστατέψετε τον εαυτό σας να μην πέσει στα ίδια λάθη και τις ίδιες παγίδες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα φανείτε αισιόδοξοι, επικοινωνιακοί και δραστήριοι, ωστόσο προσοχή να μην αφεθείτε ανεξέλεγκτα στις ονειροπολήσεις σας, καλό θα είναι να βάλετε όρια στη φαντασία σας. Την βραδινή ώρα θα προκύψει ξαφνικό και ευχάριστο ερωτικό γεγονός που θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τα ερωτικά σας δεδομένα. Δεχτικοί θα είστε στα καινούργια πρόσωπα, θα δημιουργηθούν νέες συνθήκες στην ερωτική σας ζωή.