Η Υφυπουργός Ανάπτυξης κυρία Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου στην απονομή των μεταπτυχιακών διπλωμάτων ειδίκευσης των φοιτητών του τμήματος της Κατερίνης του ΔΠΜΣ στη «Δημόσια Διοίκηση» του Δι.Πα.Ε. (φωτο)

384

Με πολλή χαρά και συγκίνηση, ως απόφοιτος και η ίδια μεταπτυχιακού τμήματος στη Δημόσια Διοίκηση, η Υφυπουργός Ανάπτυξης κυρία Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου παραβρέθηκε στην ορκωμοσία και απονομή μεταπτυχιακών διπλωμάτων ειδίκευσης των φοιτητών του τμήματος της Κατερίνης του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) στη «Δημόσια Διοίκηση» του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης (Εκάβη).

Η κυρία Μάνη συνεχάρη τους αποφοιτήσαντες, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν εργαζόμενοι ή είχαν οικογένεια, και εξήρε την πραγματική τους δέσμευση και αφοσίωση στη γνώση.

Παράλληλα, συνεχάρη και το προσωπικό του Τμήματος για την αξιόλογη και πολλή μεθοδική δουλειά που κάνει, προσφέροντας – με συνεχή δέσμευση – ουσιαστικές και με περιεχόμενο σπουδές, αλλά και υποστήριξη στους φοιτητές.

Η Υφυπουργός Ανάπτυξης δήλωσε μετά το πέρας της εκδήλωσης: «Θερμά συγχαρητήρια σε όλους. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα σας ανοίγει νέες πόρτες στην επαγγελματική σας καριέρα και σας εξοπλίζει με πρόσθετη εμπειρία και πολύτιμες γνώσεις. Ας θυμόμαστε πάντα ότι το ταξίδι της γνώσης δεν έχει ηλικία· είναι αέναο, ακόμη και όταν αντιμετωπίζουμε παράλληλα τις προκλήσεις της καθημερινής ζωής και της εργασίας».