ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Ξεκίνησε η προετοιμασία της νέας περιόδου. Με νέες δυνάμεις, καλύτερες υποδομές και κορυφαίες προσδοκίες 

332

Μια νέα περίοδος ξεκινά για τις «ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ». Γιορτάζοντας φέτος 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο ποδόσφαιρο γυναικών στην Πιερία και την Ελλάδα, εκτιμά την πολύτιμη εμπειρία και ανοίγει νέους δρόμους θέτοντας στόχους με κορυφαίες προσδοκίες.

Ήδη το αθλητικό δυναμικό της ομάδας, που στην νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, έχει συγκροτηθεί και έχει ξεκινήσει την κλασική προετοιμασία, αλλά και στοχευμένα προγράμματα ενδυνάμωσης και τεχνικής.

Υπάρχει έμπειρο αθλητικό δυναμικό, έχουν γίνει και οι ανάλογες προσθήκες για να υπάρχει αξιόμαχο σύνολο, αλλά και ανάλογη αναπλήρωση όταν χρειαστεί. Είναι βασικός κανόνας πως στο τέλος κερδίζει η ομάδα που έχει σταθερά καλή απόδοση και αυτό το εξασφαλίζει η ευχέρεια αναπλήρωσης της βασικής ενδεκάδας και ισοδύναμων αλλαγών σ’ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Για την καλύτερη προετοιμασία φροντίζει η προπονήτρια κα Ζιώγα Λία και η τεχνική ομάδα που συγκροτήθηκε από την ίδια σε συνεργασία με το Δ.Σ.

Αν και ακόμη δεν έχει γίνει η συγκρότηση των Ομίλων της Γ’ Εθνικής για να γνωρίζει σε ποιόν όμιλο και με ποιες ομάδες θα αγωνιστεί, η προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα γίνεται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Άλλωστε η εμπειρία των ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ τους δίνει το πλεονέκτημα να γνωρίζουν την ανθρωπογεωγραφία του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Παράλληλα η διοίκηση του Α.Ο.Γ. «ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ» εντείνει την προσπάθεια για την ανάπτυξη των ακαδημιών της ομάδας. Στο πλαίσιο αυτό ειδικά για τις ακαδημίες θα αξιοποιήσει κυρίως τον νέο χώρο άθλησης στο Αθλητικό Κέντρο της Π.Ε. Πιερίας.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου για την παραχώρηση του Αθλητικού Κέντρου της Π.Ε. Πιερίας για τις ανάγκες της ομάδας και των Ακαδημιών.