Guadalajara Open: Νικηφόρα επιστροφή στο Μεξικό για Σάκκαρη (highlights)

H Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε στο αγαπημένο της Μεξικό και ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη Γουαδαλαχάρα με μια καθαρή επικράτηση επί της Storm Hunter.

737

Δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην πρεμιέρα της στο Guadalajara Open η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, η οποία επιβλήθηκε της 29χρονης Αυστραλής με 6-2, 6-4 σε 79 λεπτά.

Με ένα πολύ καλό ξεκίνημα, η Μαρία προηγήθηκε με 3-0 στο 1ο σετ, στο οποίο δεν έχασε το σερβίς της. Στο 7ο game χρειάστηκε να σβήσει ένα break point, αλλά έκανε το 5-2 κι έπειτα έκλεισε το σετ με νέο break για το 6-2.

Στο 2ο σετ η Hunter ξεκίνησε πιο δυνατά και προηγήθηκε με 2-0 και με 3-1, αλλά η Σάκκαρη γρήγορα θα επανέφερε την τάξη και κερδίζοντας τα 5 από τα 6 τελευταία games του αγώνα, ολοκλήρωσε τη νίκη της σε 1 ώρα και 19 λεπτά.

Μια δύσκολη αποστολή περιμένει τώρα τη Μαρία για τη φάση των “16” της Γουαδαλαχάρας, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα Camila Giorgi.

Η Giorgi, γνωστή για το πολύ επιθετικό της παιχνίδι, έχει πετύχει ήδη δυο καλές νίκες στη διοργάνωση, αφού στον 1ο γύρο (όπου η Μαρία είχε bye) κέρδισε τη Mayar Sherif με 7-5, 6-3, ενώ στον 2ο γύρο απέκλεισε την Cristina Bucsa με 6-1, 6-2.

H Σάκκαρη πάντως έχει καλή προϊστορία απέναντι στην Giorgi, αφού την έχει νικήσει και στις 3 προηγούμενες συναντήσεις τους. Η αναμέτρηση θα γίνει γύρω στα μεσάνυκτα της Τετάρτης (20/09) και θα μεταδοθεί από το Novasports 6HD.