Μεγαλειώδης η συγκέντρωση του Πέτρου Κιάφα για την παρουσίαση του Συνδυασμού του (φωτορεπορτάζ)

649

Στο κατάμεστο ανοιχτό θέατρο του Λιτοχώρου, ο Πέτρος Κιάφας παρουσίασε την Δευτέρα 18/09 το πρόγραμμα αλλά και τον Συνδυασμό του “Προοπτική για το Δήμο-τη”.

Την ομιλία του Πέτρου Κιάφα παρακολούθησαν, ο βουλευτής Πιερίας Σπύρος Κουλκουδίνας, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Κουσκουρίδης, Δρούγκας, Λιακόπουλος, Δριστά, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ κ. Χαράλαμπος Μπρουσκέλης, πρώην Δήμαρχοι οι κ.κ. Καραϊσκος, Παπαχρήστου, Παπαθανασίου και Χονδρόπουλος (εκ νέου υποψήφιος με τον Πέτρο Κιάφα) και ένα πολύ μεγάλο πλήθος δημοτών του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο Πέτρος Κιάφας αναφέρθηκε στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη που στοίχησε τη ζωή σε 5 Έλληνες και ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Στη συνέχεια προχώρησε με την ομιλία του η οποία ήταν μεστή και στοχευμένη, κάνοντας αναφορά στην θητεία του Συνδυασμού στην αντιπολίτευση εστιάζοντας στη συνέχεια στις ενέργειες ανασυγκρότησης του Δήμου όταν η “Προοπτική” αναλάβει ως Δημοτική Αρχή.

Η αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου, η εξεύρεση λύσεων για την ύδρευση, η αξιοποίηση των μοναδικών πλεονεκτημάτων της περιοχής τόσο στον τουριστικό όσο και στον ιδιαίτερα δυναμικό αγροτικό τομέα ήταν λίγα από τα θέματα του προγράμματος που ανέλυσε ο Πέτρος Κιάφας. Δεν παρέληψε φυσικά να ευχαριστήσει δημόσια και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα για όλα εκείνα τα έργα στο Δήμο Δίου-Ολύμπου που έχουν ήδη ολοκληρωθεί ή έχουν ξεκινήσει με την δική του έγκριση.
Με προτάσεις και αγάπη για τον τόπο του, ο Πέτρος Κιάφας κέρδισε την εμπιστοσύνη των κόσμου και η ανταπόκριση που εισέπραξε ενισχύει την διάχυτη αισιοδοξία για νίκη στις εκλογές.
Τελειώνοντας την ομιλία του ο Πέτρος Κιάφας, αφού εξήρε το ήθος, την εργατικότητα, την δοτικότητα και την αγάπη για τον τόπο τους, παρουσίασε μία προς μία, έναν προς έναν τους υποψηφίους του Συνδυασμού του ξεκινώντας από τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους και ολοκληρώνοντας με τους υποψήφιους Τοπικούς Συμβούλους.