San Diego Open: Πρωταθλήτρια η Krejcikova (highlights)

H Barbora Krejcikova κέρδισε τη Sofia Kenin στον τελικό του Σαν Ντιέγκο και κατέκτησε τον 2ο τίτλο της στη σεζόν.

250

Η Krejcikova κέρδισε σε έναν κλειστό τελικό μεταξύ δυο πρωταθλητριών σε Grand Slam την Kenin με 6-4, 2-6, 6-4 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο Σαν Ντιέγκο.

2 ώρες και 38 λεπτά χρειάστηκε η 27χρονη Τσέχα, Νο.13 στον κόσμο, μέχρι να κάμψει την αντίσταση της 24χρονης Αμερικανίδας, Νο.93 και άλλοτε Νο.4 στον κόσμο.

Στο 1ο σετ έγιναν 5 break, με την Krejcikova να κάνει τα 3 από αυτά και να επικρατεί με 6-4. Στη συνέχεια η Kenin ήταν καλύτερη και κατάφερε να σώσει και τα 5 break points που αντιμετώπισε στο 2ο σετ, για να “σπάσει” 2 φορές το σερβίς της Τσέχας και να το πάρει με 6-2.

Το 3ο σετ ήταν πολύ κλειστό, με την Kenin να έχει τις πρώτες ευκαιρίες για break, στο 9ο game. Συγκεκριμένα η Krejcikova χρειάστηκε να σβήσει 4 break points, αλλά υπερασπίστηκε το σερβίς της και προηγήθηκε με 5-4. Στο αμέσως επόμενο game η Tσέχα έκανε το break και πήρε τη μεγάλη νίκη.

Η Krejcikova, η οποία μπήκε στο τουρνουά του Σαν Ντιέγκο έχοντας 4 διαδοχικές ήττες πίσω της, κέρδισε τον 2ο τίτλο της στη χρονιά μετά από το 1000άρι του Ντουμπάι και 7ο συνολικά στην καριέρα της (7-4 σε τελικούς).

Μετά τον τελικό του μονού, η Krejcikova έπαιξε και στον τελικό του διπλού, όπου επίσης κέρδισε. Μαζί με την Katerina Siniakova, επικράτησαν των Αμερικανίδων Danielle Collins και Coco Vandeweghe, με 6-1, 6-4.