Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές: Συνεδρίασε η Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δήμου Κατερίνης

298

Η συνεδρίαση  της  Διαπαραταξιακής Επιτροπής, που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, ενόψει των Δημοτικών & Περιφερειακών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του  Δημαρχιακού Μεγάρου. Την συνεδρίαση συντόνισε ο αντιδήμαρχος διοικητικών & οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης, Λάζος Ντόντης, παρουσία και υπηρεσιακών παραγόντων.

Οι εκπρόσωποι των παρατάξεων που παρέστησαν, συζήτησαν για τον τρόπο χρήσης των σταθερών διαφημιστικών πλαισίων, που διατίθενται για την προβολή τους. Επιπλέον, των σημείων που θα τοποθετηθούν τα περίπτερα,  κατά την προεκλογική περίοδο, για την καμπάνια των παρατάξεων.

Επίσης, επισημάνθηκαν οι κανόνες δεοντολογίας που πρέπει να διέπουν την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση στον Δήμο Κατερίνης, καθώς και όλες οι σχετικές διατάξεις και ρυθμίστηκαν σχετικές λεπτομέρειες.

Ο κος Ντόντης ευχήθηκε σε όλους τους εκπροσώπους καλή επιτυχία, ενώ ζήτησε τη συνδρομή όλων, ώστε οι εκλογές να διεξαχθούν χωρίς οξύνσεις, σε ήπιο και πολιτισμένο κλίμα.

Τέλος, σημείωσε, ότι, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, ο Δήμος Κατερίνης και οι υπηρεσίες του, θα βρίσκονται στη διάθεση των παρατάξεων κατά την προεκλογική περίοδο.