Απόψε η μεγάλη βραδιά του Σπανούλη – αποσύρθηκε η φανέλα του με τον αριθμό 7

2782

Στη φαντασμαγορική εκδήλωση προς τιμήν του «Kill Bill» ήταν όλοι εκεί. Από τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας, την οικογένειά του, μέχρι τους πρώην συμπαίκτες του σε Εθνική και Ολυμπιακό, προπονητές φίλοι και «αντίπαλοι», άπαντες έδωσαν το «παρών» στο φαληρικό γήπεδο για να τιμήσουν τον μεγάλο «V Span». Και όσοι δεν μπόρεσαν να βρεθούν στο γήπεδο, έστειλαν μέσω social και βίντεο το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα.

Οι φίλαθλοι τον αποθέωσαν και ο Ολυμπιακός τον τίμησε αποσύροντας τη φανέλα του στον φιλικό αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο, μία ημέρα μετά το gala προς τιμήν του, στο οποία παραβρέθηκαν κορυφαίες προσωπικότητες του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Παρών και ο Σάσα Βεζένκοφ, προς μεγάλη έκπληξη του «Kill Bill» καθώς η άφιξή του είχε μείνει μυστική από το τιμώμενο πρόσωπο.

Ο Βεζένκοφ πήρε ειδική άδεια από τους Σακραμέντο Κινγκς για να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να παραβρεθεί στις τιμητικές εκδηλώσεις για τον παίκτη που ο τεχνικός της πειραϊκής ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, χαρακτήρισε ως τον μεγαλύτερο όσων φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού..........Σε ένα πολύ όμορφο σκηνικό στημένο στο κέντρο του γηπέδου, στήθηκε μια μικρή, όσο και ιστορική παρέα που αποτελούταν από τους προέδρους της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, τον Κώστα Παπανικολάου, τον Γιώργο Πρίντεζη, τον Σάσα Βεζένκοφ και φυσικά τον Βασίλη Σπανούλη. Μαζί τους, ήταν και τα δύο τρόπαια της Ευρωλίγκας που κατέκτησαν οι Πειραιώτες τις σεζόν 2011 και 2012!

..................Αρχικά, τον λόγο πήραν οι πρόεδροι της ομάδας, με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να κάνει λόγο για τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα στην ιστορία του Ολυμπιακού, ενώ με τη σειρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε πως: «Ο Σπανούλης κέρδισε μόνος του τον τίτλο του ηγέτη με την παρουσία του στα αποδυτήρια και το παρκέ».

.........Σειρά πήραν οι Κώστας Παπανικολάου και Σάσα Βεζένκοφ, με τον νυν παίκτη των Σακραμέντο Κινγκς να κάνει την εμφάνισή του με φανέλα του Σπανούλη. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πρίντεζης συγκίνησε με τα όσα είπε για τον επί χρόνια συνοδοιπόρο και φίλο του.

Εκεί όμως που πραγματικά έπεσαν τα… τσιμέντα στο ΣΕΦ, ήταν όταν ο Βασίλης Σπανούλης πήρε τον λόγο, ραγίζοντας καρδιές με τα όσα είπε, τόσο για την οικογένειά του, όσο και για το ότι έδωσε τα πάντα και πάντα ήθελε το καλό του Ολυμπιακού!

Ολυμπιακός: Η συγκινητική τελετή προς τιμήν του ΣπανούληΗ όμορφη αυτή τελετή ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, με τη θρυλική φανέλα με το Νο.7 να ανεβαίνει στον ουρανό του ΣΕΦ και τον Βασίλη Σπανούλη, εμφανώς συγκινημένο, να παρακολουθεί τη διαδικασία μαζί με τη σύζυγό του και τα έξι τους παιδιά.

.........

Ολυμπιακός: Η συγκινητική τελετή προς τιμήν του Σπανούλη