Σε λειτουργία οι αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κρατικό κτήμα Κατερίνης από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

594

Ξεκινά η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Κρατικό κτήμα Κατερίνης, μετά την ολοκλήρωση των σχετικών εργασιών από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας. Οι νέες αθλητικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν δυο γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5, ένα γήπεδο μπάσκετ, αποδυτήρια και αναψυκτήριο.

Ήδη έχουν στεγαστεί στις εγκαταστάσεις και γραφεία της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της ΠΕ Πιερίας, τα οποία λειτουργούν καθημερινά, με αρμοδιότητες την εποπτεία, τη συντήρηση και την εύρυθμη λειτουργία του χώρου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου μετέβη χτες στο χώρο των εγκαταστάσεων, όπου και υπογράφηκαν τα πρώτα συμφωνητικά παραχώρησης χρήσης με αθλητικούς συλλόγους και φορείς, για την εξυπηρέτηση των αναγκών λειτουργίας τους. Όπως, μάλιστα, επισήμανε η Αντιπεριφερειάρχης, ο χώρος θα διατίθεται και σε σχολεία για εκδρομές, αναψυχή και λοιπές δράσεις.

«Πρόκειται για ένα μεγαλόπνοο έργο που υλοποιήθηκε με τη σύμπραξη όλων των αρμόδιων υπηρεσιών της ΠΕ Πιερίας και φυσικά με την αμέριστη υποστήριξη του Περιφερειάρχη μας Απόστολου Τζιτζικώστα, δίνοντας διέξοδο στην νεολαία μας για άθληση και ψυχαγωγία και αποσκοπώντας στην ανάπτυξη του αθλητισμού και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Ο αθλητισμός και η ενίσχυσή του με τη δημιουργία κατάλληλων αθλητικών εγκαταστάσεων, βρίσκεται στην αιχμή της δράσης μας, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού της τοπικής αθλητικής ανάπτυξης», δήλωσε η κα Μαυρίδου στον απόηχο της ολοκλήρωσης του μεγαλόπνοου αυτού έργου.