Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (6/09)

3472

Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων.

Η Σελήνη βρίσκεται στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων και από τη νέα της θέση θα δημιουργήσει εξωστρέφεια αλλά και διάθεση για να επικοινωνήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, να κανονίσεις μία συνάντηση μαζί τους ή να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε οτιδήποτε σε φέρνει επαφή με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινή αστρολογική όψη σου δίνει τη διάθεση να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Είναι καλή ημέρα να κάνεις κάτι που θα ανανεώσει την εμφάνισή σου και θα σου ανεβάσει τη διάθεση. Θέλεις να κερδίσεις το ενδιαφέρον των γύρω σου και αποζητάς την προσοχή. Σήμερα ίσως το πείσμα σου να είναι μεγάλο και να επιμένεις σε κάτι ακόμα κι αν πιστεύεις πως έχεις άδικο. Συναισθηματικά είναι μια καλή ημέρα να  ξεκινήσεις κάτι νέο. Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα η στάση σας θα είναι ευχάριστη και αρκετά ερωτική, ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας βρει ιδιαιτέρως ελκυστικούς. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας δώσει το άνοιγμα για νέα γνωριμία, από εσάς θα εξαρτηθεί αν θα ανοίξετε νέο ερωτικό κύκλο στη ζωή σας. Ζωηρή και πρόσχαρη θα είναι η διάθεσή σας, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να μείνετε μακριά από παρέες και νυχτερινές διασκεδάσεις. Δεχτείτε με αυθορμητισμό το νέο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, σας διαβεβαιώνω πως θα σας βγει σε καλό.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα, υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετήσεις. Το πρόγραμμά σου είναι αρκετά φορτωμένο και πρέπει να κάνεις προγραμματισμό για να καταφέρεις να τα προλάβεις όλα. Θα πρέπει να  πάρεις αποφάσεις γρήγορα για διάφορα επαγγελματικά θέματα. Μην αποκαλύψεις τα σχέδια σου και πρόσεχε ποιους εμπιστεύεσαι. Συναισθηματικά έρχονται αλλαγές. Βγες έξω συνάντησε φίλους και να είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες. Θα υπάρχουν ευκαιρίες και θα διαπιστώσεις ότι ο έρωτας μπορεί να κρύβεται  οπουδήποτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι ανήσυχη ίσως και άστατη θα είναι η διάθεσή σας, η σημερινή όψη είναι πολύ πιθανόν να σας ωθήσει σε πράξεις κάπως ασυνήθιστες, ενδεχομένως να δημιουργήσετε απορίες στο ερωτικό σας ταίρι. Σήμερα στόχος σας θα είναι να αποφύγετε τις πολύ σοβαρές συζητήσεις, θα εστιάσετε περισσότερο στον ερωτισμός σας, προτίμηση σας θα είναι οι ανέμελες στιγμές. Η γοητεία σας θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο και επειδή θα έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε θα σας δοθεί άνοιγμα νέας γνωριμίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η μέρα σου δίνει χαρούμενη διάθεση και ενθουσιασμό. Υπάρχουν ευκαιρίες για διασκέδαση και θα νιώθεις την ανάγκη να βρίσκεσαι συνέχεια με κόσμο. Σήμερα μια νέα ιδέα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στον επαγγελματικό τομέα. Όσον αφορά τα αισθηματικά, υπάρχουν δυσκολίες  και καθυστερήσεις. Με τον ενθουσιασμό σου όμως και την καλή σου διάθεση καταφέρνεις να ξεπεράσεις τα πάντα. Αν είσαι ελεύθερος, μην αρνηθείς προτάσεις για διασκέδαση σήμερα, αφού θα κάνεις σίγουρα νέες γνωριμίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η ανάγκη σας για ανανέωση θα σας οδηγήσει σε προτάσεις και κινήσεις που θα φέρουν αλλαγές στην ερωτική σας πορεία. Θα κυνηγήσετε και θα κατακτήσετε, με δική σας πρωτοβουλία θα βρεθείτε σε προσωπικό ραντεβού με άτομο που θα είναι καθαρά στο χέρι σας αν θα προχωρήσετε σε σταθερό δεσμό ή αν θα αφήσετε τις επαφές σας απλά χαλαρές. Κινητοποιηθείτε αποφασιστικά, θα καταφέρετε να οδηγήσετε τις ερωτικές σας υποθέσεις στην κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή αστρολογική όψη σου τονίζει την εγωιστική διάθεση και δεν εκφράζεις τα συναισθήματα σου στο έπακρο. Έτσι θα υπάρχουν στιγμές μέσα στην ημέρα που άλλο θα θέλεις και άλλο θα δείχνεις. Αυτό μπορεί να σου στερήσει εξελίξεις που θα είχες αν εκφραζόσουν ξεκάθαρα. Οι υποχρεώσεις είναι αρκετές αλλά μια νέα δουλειά ή μια νέα αρμοδιότητα σε έχει ενθουσιάσει. Έτσι ξεχωρίζεις  και κερδίζεις τον θαυμασμό των γύρω σου. Θα έχεις έντονη επικοινωνία με φίλους και αγαπημένους και θα διαπιστώσεις ότι είσαι ιδιαίτερα αγαπητός στον κύκλο σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, κάπως ανήσυχη ίσως και αρκετά αντιδραστική θα είναι η στάση σας, δεν αποκλείεται στον εσωτερικό σας κόσμο να υπάρξουν αντιθέσεις. Θα σας δώσω τη συμβουλή να εστιάσετε στην ερωτική σας έλξη για το πρόσωπο που θέλετε και για την ώρα αποφύγετε θέματα περί δεσμεύσεων. Σήμερα θα εκπέμπετε έντονο ερωτισμό, εσείς που αναζητάτε καινούργια γνωριμία χειριστείτε την γοητεία σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα εμφανιστεί πρόσωπο ταιριαστό στα γούστα σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η σημερινή ημέρα είναι απαιτητική για σένα αφού όλοι περιμένουν να δώσεις λύσεις στα θέματά τους και στο επαγγελματικό αλλά και στο οικογενειακό. Θέλεις να γίνουν αλλαγές εδώ και τώρα και δεν αντέχεις άλλο την αναμονή. Σε έχει πιάσει μια μανία να τελειοποιήσεις τα πάντα. Μην παίζεις με τα νεύρα των ανθρώπων και μην προσπαθείς να επιβάλλεις την άποψη σου με κάθε τρόπο. Συναισθηματικά σήμερα διακρίνεσαι από μια χαλαρότητα. Πρόσεξε γιατί το ταίρι ή το άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να το πάρει ως αδιαφορία και απάθεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή όψη θα σας εφοδιάσει με δυνατό ερωτισμό και ακαταμάχητη γοητεία, σήμερα θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε. Θα υπάρξουν δυνατές ερωτικές προκλήσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να εισάγετε νέο ερωτικό ταίρι στη ζωή σας ανοίγοντας ολοκαίνουργιες προοπτικές. Πρόσωπο εντυπωσιακής και αεράτης προσωπικότητας θα αναστατώσει την καρδιά σας, η έλξη που θα νιώσετε θα σας ωθήσει σε παρορμητικές κινήσεις. Προετοιμαστείτε για ανατροπές, ενδέχεται να ερωτευτείτε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η δράση σου είναι έντονη και ξεχωρίζεις με τις πρωτοβουλίες και τις πρωτότυπες ιδέες σου. Κερδίζεις τον θαυμασμό των συνεργατών σου και πολλά θα είναι τα άτομα σήμερα που θα τρέξουν σε εσένα για συμβουλές. Η δύναμη που νιώθεις είναι αστείρευτη και η επιτυχία είναι σχεδόν βέβαιη. Συναισθηματικά, είναι αρκετά καλά τα πράγματα. Νιώθεις ότι σε αγαπούν, σου δείχνουν το ενδιαφέρον τους. Αυτές οι δευτέρες σκέψεις βέβαια που σε βασανίζουν είναι δημιούργημα του μυαλού σου. Αν πάρεις πιο χαλαρά τα πράγματα θα δεις ότι στέκεσαι σε λεπτομέρειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα μια αεράτη και εντυπωσιακή παρουσία θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, θα υπάρξουν ευχάριστα συμβάντα που θα ενισχύσουν ακόμα πιο πολύ την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σας. Η μέρα θα κρύβει απρόοπτες εκπλήξεις και έντονες ερωτικές συναντήσεις, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Κάποιο πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να σας εντυπωσιάσει, στόχο θα έχει να επιστρέψει και πάλι στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Νέα ξεκινήματα, συναντήσεις συζητήσεις και πολύ φλερτ. Η ευχάριστη διάθεσή σου μαγεύει τους γύρω σου και κερδίζεις τον θαυμασμό του αντίθετου φύλου. Αν είσαι σε σχέση μια ευχάριστη έκπληξη σε περιμένει από το σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος γοητεύεις με την ευγενική σου συμπεριφορά. Επαγγελματικά, μια νέα σου ιδέα ή μια νέα συνεργασία που θα κλείσεις θα σου δώσουν και πάλι νόημα στη δουλειά. Σήμερα, έχεις την τόλμη και το θάρρος να διεκδικήσεις πράγματα που σκέφτεσαι καιρό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ερωτικές συνομιλίες και ευχάριστα ραντεβού θα σας φέρει η σημερινή μέρα. Σήμερα θα κρατηθείτε μακριά από αναστολές και προκαταλήψεις, θα προσεγγίσετε τα ζητήματα της ερωτικής σας καθημερινότητας σας με χαλαρότητα και έντονο ερωτισμό. Η αποφασιστικότητα σας να προχωρήσετε ερωτικά ένα βήμα πιο μπροστά, θα σας κάνει ανοιχτούς σε προτάσεις και διαφόρων ειδών προκλήσεις. Η μέρα σας θα είναι ερωτική, η διάθεσή σας ανέμελη, σήμερα θα καταφέρετε να δώσετε νέα ώθηση στις ερωτικές σας επαφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα δεν έχεις διάθεση για σκληρή δουλειά. Έχεις την τάση να αμελείς υποχρεώσεις για επόμενες ημέρες. Πρόσεχε μην φορτώσεις τις υποχρεώσεις σου σε τρίτους γιατί θα εκτεθείς. Οικονομικά υπάρχουν θέματα που σε προβληματίζουν. Έχουν προκύψει κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις. Μην φορτώνεις τα προβλήματα σου στον οποιονδήποτε. Εμπιστεύου μόνο δικούς σου ανθρώπους που ξέρεις ότι σε νοιάζονται και θα σε βοηθήσουν. Συναισθηματικά, είσαι σε κάποιο δίλλημα. Πρέπει να κινηθείς αποφασιστικά και να πάρεις πρωτοβουλίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, ενισχυμένο θα είναι το ερωτικό σας ταπεραμέντο, η θερμή σας στάση θα σας βοηθήσει να γίνετε προσιτοί και ιδιαιτέρως ελκυστικοί προς το αντίθετο φύλο. Θα σας πλησιάσει πρόσωπο που θα καταφέρει να σας κάνει να το ερωτευτείτε, η γοητεία του θα είναι πόλος έλξης. Εσείς οι ερωτικά μόνοι διασκεδάστε και αξιοποιήστε την θερμή ερωτική πολιορκία που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αν μπείτε σε διαδικασία σχέσης να ξέρετε πως δεν πρόκειται να απογοητευτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα, υπάρχει ενθουσιασμός και ανεβασμένη διάθεση. Παίρνεις γρήγορες αποφάσεις όπου χρειάζεται και δεν σκέφτεσαι πολύ για να περάσεις στη δράση. Καλό θα ήταν να μην επηρεάζεσαι από την παρόρμηση που νιώθεις και να σκέφτεσαι λίγο πιο σοβαρά και ώριμα θέματα που χρήζουν σημασίας. Συναισθηματικά, έχεις ευκαιρίες να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά. Οι γύρω σου βοηθούν σε αυτό. Παρασύρεσαι από τη χαρούμενη διάθεση των αγαπημένων σου και γίνεσαι η ψυχή της παρέας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή όψη θα σας βγάλει στο κυνήγι της ερωτικής διεκδίκησης. Θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον του προσώπου που έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο, σήμερα δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε τραπέζι αποκλειστικά και μόνο για δύο. Για εσάς που είστε σε νέα ερωτική αναζήτηση, θα υπάρξει προοπτική καινούργιας γνωριμίας και μάλιστα το άνοιγμα θα προκύψει από δικές σας κινήσεις. Εστιάστε στο πρόσωπο που θα τραβήξει το βλέμμα σας, προχωρήστε άφοβα σε άμεσες προτάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η σημερινή μέρα σου δίνει ανεβασμένο πρεστίζ και σε κάνει δημοφιλή. Ξεχωρίζεις με την εξυπνάδα σου και τη δύναμη του μυαλού σου. Η προσοχή όλων είναι στραμμένη πάνω σου. Έχεις διάθεση για φλερτ, και παιχνίδια. Έλκεις τους ανθρώπους ερωτικά – αν αυτός είναι ο σκοπός σου – και μπορείς να πετύχεις πολλά αν εκμεταλλευτείς την γοητεία σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ένα άτομο ζητάει την προσοχή σου. Δώσε την φροντίδα και τη σημασία που χρειάζεται.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θερμές θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, ζωτικότητα και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Δυναμική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, έντονη θα είναι η ερωτική σας γοητεία, διατηρήστε την αυτοπεποίθησή σας και θα δείτε πώς θα βρείτε επιτυχία στις προσεγγίσεις σας. Ευχάριστο ερωτικό γεγονός θα επιφυλάσσει η σημερινή μέρα, απρογραμμάτιστη συνάντηση θα δημιουργήσει προοπτική νέα γνωριμίας με πρόσωπο που θα ‘ρθει για να μείνει οριστικά στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Τα θέματα καθημερινότητας που προκύπτουν, δημόσιες υπηρεσίες, σεμινάρια, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Ο σωστός προγραμματισμός που κάνεις βοηθάει την κατάσταση. Είναι ευκαιρία να βγάλεις από πάνω σου το βαρύ συναίσθημα που νιώθεις τελευταία και να ζήσεις όμορφες στιγμές με αγαπημένους. Υπάρχουν ευκαιρίες να έρθεις κοντά με τον ερωτικό σου σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις κάνει νέες γνωριμίες και τώρα πρέπει να προχωρήσεις στο ξεκαθάρισμα. Θα πρέπει να αποφασίσεις με βάση αυτά που πιστεύεις ότι θα σε καλύπτουν σε μια σχέση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενισχύσει τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, με αποτέλεσμα να αποκτήσετε φιλική και ζεστή διάθεση, τόσο ως προς το ταίρι σας, όσο και ως προς τα καινούργια άτομα που θα σας πλησιάσουν. Η επιλογή σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας και να αξιοποιήσετε την ερωτική σας ενέργεια θα βελτιώσουν της συνθήκες της ερωτικής σας ζωής, ωστόσο προσοχή στα παραστρατήματα. Για εσάς τους τελείως ελεύθερους, αφήστε διάχυτη την ερωτική σας αύρα θα προκύψει ξαφνικό και απρόοπτο ερωτικό συμβάν!

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Επαγγελματικά, ίσως προκύψουν επιπλέον υποχρεώσεις σήμερα που δεν είχες υπολογίσει, ή κάποιος μπορεί να σου φορτώσει τη δική του δουλειά. Μην αναλωθείς σε καβγαδάκια και εντάσεις γιατί οι αντιδράσεις σου θα είναι υπερβολικές. Στα ερωτικά μια νέα γνωριμία σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Έχεις ευκαιρίες να διασκεδάσεις. Αν είσαι σε σχέση, μπορείς να την ανανεώσεις με τη χαρούμενη διάθεση σου και να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Ασχολήσου με την υγεία και τη διατροφή σου που έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα όσο και αν προσπαθήσετε να μείνετε μακριά από έρωτες, δυστυχώς ή ευτυχώς δε θα τα καταφέρετε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να σας ξελογιάσει πρόσωπο που θα εμφανιστεί δίπλα σας τυχαία και απρόσμενα. Πολύ καλά θα κάνετε και θα δώσετε άνοιγμα για προσεγγίσεις, να είστε σίγουροι πως η ελκυστικότητα και η γοητεία σας θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, καταφθάνει γνωριμία που θα φέρει ευχάριστες αναστατώσεις.