Επίσκεψη του Δημήτρη Κουσκουρίδη στο Τεχνικό Επιμελητήριο Πιερίας – Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανικών Πιερίας

230

Την Τρίτη 5-9-23 ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Κουσκουρίδης επισκέφθηκε το  “Τεχνικό” του σπίτι, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, Νομαρχιακής Επιτροπής Νομού Πιερίας και τον σύλλογο μηχανικών Πιερίας.

Ο Δημήτρης Κουσκουρίδης, ως μηχανικός, έχει γαλουχηθεί μέσα στα όργανα του επιμελητηρίου και του συλλόγου,  ο οποίος είναι το καλύτερο αναπτυξιακό εργαλείο στην χώρα μας στην διάθεση της πολιτείας ως επίσημος τεχνικός σύμβουλος.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Δημήτρης Κουσκουρίδης ανέφερε: Η συνεισφορά του Τεχνικού κόσμου στην ανάπτυξη της χώρας είναι απόλυτα συνυφασμένη με το κάθε έργο το οποίο συντελείται στην χώρα. Από τα παλιά, το τώρα και το αύριο. Από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο έργο, ένα καθαρά αναπτυξιακό επάγγελμα, το επάγγελμα το δικό μου. 

Η πρόκληση στις επόμενες θητείες και στην επόμενη προγραμματική θητεία της περιφέρειας είναι να έρθει  όσο πιο κοντά ο τεχνικός κόσμος και να βοηθήσει γιατί είναι στην διάθεση όλων των επιτροπών να συμμετάσχει στις επιτροπές και να συντελέσει τον θεσμικό του ρόλο, όπως έχουμε πει ο επίσημος τεχνικός σύμβουλος της Πολιτείας. 

 

Δημήτρης Κουσκουρίδης
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πιερίας
Συνδυασμός ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ