Επίσκεψη της προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ελάφου στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

339

Την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο της, στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ελάφου κα Ανθούλα Τσιγκαροπούλου, με τους εκπροσώπους της Κοινότητας Χρήστο Μελιόπουλο, Χρήστο Φωτόπουλο και Ζωή Μελιοπούλου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση για την ασφαλτόστρωση του τμήματος του οδικού δικτύου Ρυακίων Πιερίας- Ελαφίνας Ημαθίας, εντός των διοικητικών ορίων της ΠΕ Πιερίας (Παλαιά Ελαφίνα). Η Αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου εξέφρασε την πρόθεσή της για την υλοποίηση του έργου και σύντομα αναμένεται η υπογραφή σχετικής Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της ΠΕ Πιερίας και του Δήμου Πύδνας- Κολινδρού ενώ ήδη δρομολογείται η τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος για την ένταξη του σχετικού έργου στον προϋπολογισμό της ΠΚΜ/ΠΕ Πιερίας.

Η κα Τσιγκαροπούλου ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη για την εποικοδομητική συνάντηση και συνεργασία ενώ η κα Μαυρίδου τόνισε για ακόμη μία φορά τη σημασία της αγαστής συνεργασίας μεταξύ της ΠΕ Πιερίας και των τριών Δήμων για την υλοποίηση έργων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της Πιερίας.