Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (3/09)

450

Σήμερα το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή  από την Παρθένο με τον Δία στον Ταύρο.

Ο Ερμής και ο Δίας βρίσκονται σε δύο ζώδια φιλικά μεταξύ τους και έτσι η συνάντηση τους θα έχει θετικό πρόσημο. Σήμερα αλλά και αύριο είναι πιθανό να υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να διευθετήσεις ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν, να κάνεις συζητήσεις οι οποίες θα έχουν αποτέλεσμα και να τακτοποιήσεις οποιαδήποτε εκκρεμότητα αφορά ζητήματα του Ερμή, δηλαδή επικοινωνία, μετακινήσεις, επαφές.  Σε αισθηματικό επίπεδο δεν αποκλείεται να υπάρξει επικοινωνία με ένα πρόσωπο που είχες απομακρυνθεί το προηγούμενο διάστημα και να λυθεί μια παρεξήγηση που είχε συμβεί.Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Αιγόκεροι και Παρθένοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η αισιόδοξη και θετική σας διάθεση θα σας ωθήσει στο να οραματιστείτε, θα καταλαγιάσει τις ανασφάλειες σας και ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από τυχόν αναστολές. Παίρνετε την απόφαση να απομακρύνετε από την καθημερινότητα σας πρόσωπα που περιορίζουν την ελευθερία ή την ανεξαρτησία των κινήσεων σας. Αξιοποιήστε την εξωστρέφεια που θα σας χαρακτηρίζει, προσεγγίστε, εκδηλώστε και εκφράστε αυτό που νιώθετε. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε σημείο επαγγελματικών διαπραγματεύσεων ή γίνονται συζητήσεις για οικονομικές συμφωνίες, εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας θα είναι σωστός καθοδηγητής. Φανείτε επιφυλακτικοί σε πράξεις ή αποφάσεις έντονου ρίσκου, σας δίνω τη συμβουλή για την ώρα να προστατεύσετε και να ασφαλίσετε τα ήδη κεκτημένα. Σκεφτείτε προνοητικά, κινηθείτε μεθοδικά, τα βήματα σας θα πρέπει να πατούν γερά στο έδαφος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, κοφτερή θα είναι η αντίληψη σας, σήμερα θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τους σκοπούς και τα κίνητρα των πρόσωπων που σας ενδιαφέρουν ερωτικά. Εσείς που είστε σε σχέση οι απόψεις σας θα επιδράσουν θετικά πάνω στο ταίρι σας, με μεθοδικό τρόπο θα καταφέρετε να κατευθύνετε γεγονότα και καταστάσεις. Η ψυχολογία σας ανεβαίνει, η διάθεση σας θα είναι ευχάριστη, ελκυστικοί θα φανείτε στο πρόσωπο θα που θα προσεγγίσετε, περάστε σε άμεσες και αυθόρμητες ενέργειες.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σε υψηλό επίπεδο θα βρίσκεται η αισιοδοξία σας, δεν αποκλείεται να πιάσετε τον εαυτό σας να ονειροπολεί. Είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε νέα σχέδια και καινούργια όνειρα, θα νιώσετε έτοιμοι για άλματα και εγχειρήματα. Ορμητική θα είναι η στάση σας, υψηλή θα είναι η αυτοεκτίμηση σας, ωστόσο αποφύγετε την υπερβολική αυτοπεποίθηση ή τον παρορμητικό ενθουσιασμό, φροντίστε τα σχέδια σας, οικονομικά ή επαγγελματικά να στοχεύουν στην εξασφάλιση, να είναι υλοποιήσιμα και να έχουν ουσιαστική πρακτικότητα. Προσοχή σε χρηματικές κινήσεις αβέβαιου αποτελέσματος, πράξτε και επιλέξτε με σύνεση, μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα και τα ποσοστά τόσο του κέρδους, όσο και της ζημίας. Επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, πολλές συζητήσεις θα κάνετε, αναλυτικές κουβέντες θα λύσουν απορίες και αμφιβολίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, μια χαρά θα τα πάτε στην επικοινωνία σας, σε περίπτωση που θέλετε να τηλεφωνήσετε σε πρώην ερωτικό σας ταίρι, σας συμβουλεύω να το κάνετε άμεσα χωρίς καθυστερήσεις. Είστε στην χρονική στιγμή που οι συνομιλίες σας θα φέρουν θετική και ευχάριστη κατάληξη. Ανοιχτείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, περάσετε σε άμεσες εκδηλώσεις. Ένα ελκυστικό άτομο θα τραβήξει την προσοχή σας, ο αυθόρμητος και οικείος τρόπος έκφρασης σας θα καταφέρει να δημιουργήσει μεταξύ σας θερμή ατμόσφαιρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Έντονη αισιοδοξία θα σας διακατέχει, δεν πρόκειται να αφήσετε τον εαυτό σας να σας πάρει από κάτω, ανανεωμένη θα είναι η διάθεση σας. Σήμερα πολύ καλά θα κάνετε και θα προχωρήσετε με αποφασιστική δράση, η ζωτικότητα και η διαίσθηση σας θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Ο φιλοσοφημένος ίσως και κάπως σφαιρικός τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να κλείσετε ένα συγκεκριμένο αρνητικό κεφάλαιο που σας προκαλεί ανασφάλειες και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, ίσως να αφόρα θέμα που σχετίζεται όχι μόνο με το άμεσο παρόν αλλά και με το μέλλον. Θα καταφέρετε να βγείτε από πεσιμιστικές σκέψεις και δυσοίωνα σενάρια. Εστιάστε στη διασκέδαση και στην ψυχαγωγία σας, δώστε βάση και αξία στα πρόσωπα που μπορούν να σας αναζωογονήσουν, ανοιχτείτε σε κοινωνικό επίπεδο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας και να προσχωρήσετε σε μια εκ βάθους επικοινωνία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Σήμερα δεν θα έχετε καμία διάθεση να καμουφλάρετε τους σκοπούς και τα αισθήματα σας, με συνειδητό τρόπο θα περάσετε σε αποκαλύψεις. Φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα φέρουν ευχάριστα ερωτικά συμβάντα, δείξτε ενδιαφέρον στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θα χαρακτηρίζεστε από διαίσθηση, έμπνευση και απελευθερωμένη φαντασία. Στις συζητήσεις τα λόγια σας θα είναι άνετα και αυθόρμητα, θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να ανοίξετε συναισθηματικές κουβέντες, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για εκμυστηρεύσεις. Σε περίπτωση που είστε σε δίλλημα για το αν θα πρέπει να περάσετε σε διεκδικήσεις, ένα απρόσμενο άνοιγμα που θα προκύψει από τυχαίο γεγονός θα σας δώσει το πράσινο φως να κινηθείτε δραστικά, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σας, θετική απάντηση θα λάβετε σε πρόταση σας. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές, αναπτερώνεται το ηθικό σας, εσείς οι απογοητευμένοι ανακτάτε τις δυνάμεις σας. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα θελήσετε να συναντηθείτε με φίλους και οικογένεια πρόσωπα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, επικοινωνιακή και κοινωνική θα είναι η στάση σας, ειλικρίνεια θα υπάρξει στα λόγια σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία συναισθηματικές συζητήσεις. Νέα γνωριμία  που θα συμβεί σε τυχαία χρονική στιγμή, θα είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα της ερωτικής σας ζωή, θα περάσετε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα σοβαρών και δυνατών προδιαγραφών. Τα γεγονότα που θα προκύψουν, θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, απολαύστε τα χωρίς ανησυχίες ή ανασφάλειες.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα θα τις διατυπώσετε τις απόψεις σας ξεκάθαρα χωρίς υπεκφυγές και καμουφλαρίσματα, τολμηρές και ασυνήθιστες θα είναι οι ενέργειες σας, νέο τρόπο προσέγγισης θα τηρήσετε σε κάποια δύσκολα επαγγελματικά ζητήματα. Η δυναμικότητα σας θα σας βοηθήσει να διαγράψετε παρελθοντικές αποτυχίες, θα βρείτε το θάρρος να προχωρήσετε μπροστά διεκδικώντας και ρισκάροντας. Θα ακουστούν προτάσεις που θα διευρύνουν τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σας ορίζοντες. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για διαφοροποιήσεις ωστόσο προσοχή στις αντικομφορμιστικές σας διαθέσεις, καλό θα είναι να τοποθετήσετε τις επιθυμίες σας σε πλαίσια που να είναι εφικτή ή υλοποίηση, προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολικές εκκεντρικότητες. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα βρεθείτε ανάμεσα σε καινούργια πρόσωπα, οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες και πολλά υποσχόμενες.ιο άτομο μεγαλύτερης ηλικίας σε βοηθάει να προωθήσεις μια ιδέα σου και να αναδειχθείς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα φέρει ισορροπία στην επικοινωνία σας, σήμερα θα κρατήσετε ανοιχτή την καρδιά σας, θα καταφέρετε να ταχτοποιήσετε ερωτικές υποθέσεις που απαιτούν εξηγήσεις. Θα φανείτε ομιλητικοί και συνεννοήσιμοι καταφέρνοντας να  περάσετε τις επιθυμίες σας με πολύ εύστοχο τρόπο. Η ερωτική σας γοητεία θα σας βοηθήσει να μαγνητίσετε πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, θα είναι πολλή σωστή η επιλογή σας να μην κρύψετε αυτό που θα νιώσετε. Εκφράστε ελεύθερα τα αισθήματα σας, θα βρείτε ικανοποιητική ανταπόκριση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα θα εκδηλωθείτε και θα εκφραστείτε με άνεση και αυθορμητισμό. Φεύγουν οι ανασταλτικοί προβληματισμοί, ευδιάθετη και αισιόδοξη θα είναι η στάση σας. Η θετική σας σκέψη θα καταφέρει να ανανεώσει τη διάθεση σας, στις συνομιλίες σας ειλικρίνεια και αμεσότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Θα εμφανιστείτε ομιλητικοί και ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, θα περάσετε σε προτάσεις και θα ξεσηκώσετε ιδέες που η μεθοδική εφαρμογή τους θα σας οδηγήσουν στη βελτίωση. Συνετός θα είναι ο τρόπος που θα διαχειριστείτε τα χρήματα σας, δεν θα υπάρξουν υπερβολές στα έξοδα σας. Αν έχετε ανάγκη από διασκέδαση και διαφόρων ειδών αποδράσεις τότε δεχτείτε το κάλεσμα που θα λάβετε, φιλικά τηλεφωνήματα και όμορφες προτάσεις θα σας βοηθήσουν να περάσετε μια ευχάριστη μέρα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή όψη θα σας κάνει διορατικούς και επικοινωνιακούς συνομιλητές, θετική κατάληξη θα έχουν οι συζητήσεις σας. Ευχάριστα μαντάτα θα σας οδηγήσουν σε πράξεις αποφασιστικές, σήμερα για τους χωρισμένους θα υπάρξει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Η ερωτική σας γοητεία θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο, που θα είναι στην δική σας απόφαση αν θα το αφήσετε να φύγει, ή αν θα το βάλετε ριζικά στην ζωή σας. Από την αρχή θα καταλάβετε τους σκοπούς του, αποφασίσετε και κινηθείτε αναλόγως.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η ψυχολογία σας ανεβαίνει, η διάθεση σας γίνεται ευχάριστη και αρκετά απελευθερωμένη, ο αυθορμητισμός σας θα σας κάνει προσιτούς σε άτομα που θα θελήσετε να πλησιάσετε με επαγγελματικές βλέψεις. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση σας θα σας ωθήσουν σε τολμηρές ενέργειες, ευνοούνται τα καινούργια επαγγελματικά εγχειρήματα. Δεν θα υπάρξουν δυσκολίες στην εργασιακή σας επικοινωνία, θα είστε σε θέση να φανείτε ευέλικτοι και διαλλακτικοί, θα επιτύχετε συνεννόηση και συνεργασία. Σας συμβουλεύω να τρέξετε τις επαγγελματικές σας συζητήσεις, μη τρενάρετε οικονομικές συμφωνίες, το κλίμα θα είναι ευνοϊκό, οι διαθέσεις συγκαταβατικές και όχι εγωιστικές. Στα χέρια σας θα βρίσκεται ο έλεγχος κάποιων σοβαρών επαγγελματικών σας υποθέσεων, στα επίμαχα σημεία καλό θα είναι να φανείτε αποφασιστικοί, σε τυχόν επιφυλάξεις ή διλλήματα σκεφτείτε με ορθολογισμό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ειλικρίνεια και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας σήμερα, η θερμή στάση που θα κρατήσετε σε πρόσωπο ερωτικό θα αναθερμάνει τα αισθήματα σας. Περνάτε σε αλλαγές και σε σοβαρές υποσχέσεις, θα σας διακατέχει μια ανεξέλεγκτη ανάγκη να φανερώσετε σκέψεις, προβληματισμούς, αλλά και αισθήματα. Θα έχετε επικοινωνιακό ενδιαφέρον γι αυτό πολύ γρήγορα και εύκολα θα πιάσετε κουβέντα με πρόσωπο που θα γνωρίσετε για πρώτη φορά, και που ερωτικά δεν θα σας αφήσει αδιάφορους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αισιοδοξία θα σας διακρίνει, υποχωρούν τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, βγάζετε από τη σκέψη σας τις δυσοίωνες προβλέψεις και εκδοχές. Κάπως απρόβλεπτη θα είναι η συμπεριφορά σας, γενικότερα η στάση σας θα είναι ανέμελη, δε θα θελήσετε έγνοιες και φόρτο εργασίας. Η συνάντηση σας με ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας επηρεάσει σε βάθος, αλλάζετε σκέψη και στάση, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ανατρεπτικές πράξεις. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ζήσετε με ένταση και με δυνατή ενέργεια, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή δεσμεύσεις που σας πιέζουν. Θα εμφανιστείτε εξωστρεφείς, ειλικρινείς συζητήσεις θα λύσουν προβλήματα, μπαίνει φως σε σκοτεινά σημεία που σας δημιουργούν αναστολές και αμφιβολίες. Στις επαγγελματικές σας συνεργασίες θα δοθεί έκταση, ίσως να γίνουν καινούργιες συμβάσεις ή συμφωνίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, οι συζητήσεις σας θα πιάσουν τόπο σήμερα, κερδισμένοι θα βγείτε μέσα από τους διαλόγους σας. Ομαλότητα θα υπάρξει στην επικοινωνία με το ταίρι σας, αυτή την φορά θα βρείτε τη χρυσή οδό, δεν θα υπάρξουν διαφωνίες. Η διορατικότητα που θα σας διακατέχει θα σας ανοίξει δίοδο συνεννόησης, θα καταφέρετε να βάλετε τάξη σε κάποια καθημερινά σας ζητήματα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας,  κρατήστε θερμή και οικεία στάση στο πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ενθουσιασμός, ενέργεια και εναντίωση προς το ανιαρό κατεστημένο θα είναι τα βασικά σας στοιχεία, οι αλλαγές που θα επιδιώξετε θα είναι ουσιαστικές, ανατρεπτική θα είναι η στάση σας. Σε περίπτωση που έρθουν χρήματα στο πορτοφόλι σας δείξτε σύνεση στον τρόπο που θα τα διαχειριστείτε, μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα που θα σας παρουσιαστούν. Τα συμβάντα θα φέρουν θετικά ανοίγματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, αυτά που θα ακούσετε θα σας βοηθήσουν να πιστέψετε στον εαυτό σας, όμως προσοχή να μην υπερτιμήσετε τις ικανότητες σας και παγιδευτείτε σε επικίνδυνα ρίσκα. Θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, ωστόσο μην ξεχάσετε να χαλιναγωγήσετε τον ενθουσιασμό σας για να μην υπάρξει ο κίνδυνος να υποπέσετε σε παρορμητικές ή επιπόλαιες επιλογές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, συγκαταβατικοί και επικοινωνιακοί, σήμερα θα καταφέρετε να αναδείξετε μια πρόσχαρη προσωπικότητα. Ο αυθορμητισμός και η άνεση που θα έχει η στάση σας θα φέρει νέα πρόσωπα στην ζωή σας, σήμερα θα σημειωθεί άνοιγμα καινούργιας ερωτικής γνωριμίας. Εσείς που είστε αρκετό καιρό μόνοι, ανανεώστε το στυλ σας, επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, τυχαία συμβάντα θα δημιουργήσουν ξαφνικές γνωριμίες με ευχάριστη κατάληξη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα θα είστε αποφασισμένοι να διατηρήσετε ανεβασμένη την ψυχολογία σας, θα κυριαρχήσει η θετική και ανέμελη πλευρά του χαρακτήρας σας, πιθανότατα δεν θα περιορίσετε διαθέσεις απόδρασης και ονειροπόλησης. Κοινωνική και πολύ φιλική θα είναι η στάση σας, ναι μεν θα υπάρξουν κάποιες συναισθηματικές εναλλαγές ωστόσο δεν θα επιλέξετε την απομόνωση. Θα βρεθείτε οικιοθελώς σε διαφόρων ειδών παρέες, ευδιάθετη θα είναι η στάση σας, στις προτάσεις που θα κάνετε θα έχετε θετικές απαντήσεις. Φεύγουν οι βαριές σκέψεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα φροντίσετε για τη διασκέδαση σας, σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Εσείς οι απογοητευμένοι δοκιμάστε να αυτοψυχαναληθείτε θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις αδυναμίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, διεισδυτική θα είναι η αντίληψη σας, θα καταφέρετε να εντοπίσετε κρυμμένες βλέψεις, σήμερα όποιος προσπαθήσει να σας μπερδέψει θα πέσει έξω. Σε περίπτωση που αιωρείστε ερωτικά και νιώθετε αναποφάσιστοι, τώρα θα περάσετε σε έναν βαθύ εσωτερικό ξεκαθάρισμα. Από μόνοι σας θα βρείτε την άκρη του νήματος, θα συνειδητοποιήσετε τι θέλετε, και θα προχωρήσετε σε ανάλογες πράξεις. Εσείς οι χωρισμένοι, από τυχαία συνάντηση θα λάβετε πληροφορίες που θα σας ανοίξουν τα μάτια, θα σας φανερωθούν αλήθειες που θα οδηγήσουν σε επανασύνδεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ανοιχτόκαρδη θα είναι η στάση σας, σήμερα θα προσεγγίσετε σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο. Σε θέματα επαγγελματικά και εργασιακά ίσως να μην έχετε τη διάθεση να τρέξετε τις υποθέσεις σας, τις υποχρεώσεις σας ενδεχομένως να μην είστε σε θέση θα τις διεκπεραιώσετε, δεν αποκλείεται να αναβάλετε. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, περιορίζετε συναισθηματικές εξαρτήσεις, θα ακολουθήσετε ένα πιο ανέμελο τρόπο ζωής. Η απόφαση σας να επιδοθείτε σε μια συγκεκριμένη δραστηριότητα, ίσως και αθλητική, θα τονώσει τη σωματική σας κατάσταση αλλά και την ψυχολογική. Έρχονται κοινωνικά ανοίγματα, δεν αποκλείεται να σας δοθεί η ευκαιρία να κινηθείτε σε έναν καινούργιο χώρο, θα γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα. Κάποιοι από εσάς θα διαφοροποιήσετε τις συνήθειες σας, αποκτάτε καινούργιες δραστηριότητες και χόμπι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα νιώσετε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες υποχρεώσεις σας στον επαγγελματικό τομέα με επιτυχία και αισιοδοξία. Φανείτε πιο δυναμικοί και αποκτήστε τον έλεγχο των καταστάσεων που συμβαίνουν γύρω σας. Αν έχετε κάποια κρυμμένα μυστικά και σκέψεις που σας αναστατώνουν αυτό το διάστημα, είναι η κατάλληλη μέρα να τα βγάλετε από μέσα σας. Βρείτε το θάρρος και συζητήστε τα με ανθρώπους εμπιστοσύνης.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να κινηθείτε προς νέο ξεκίνημα στην επαγγελματική σας ζωή, εποικοδομητική πρόταση που θα ακούσετε θα σας ανοίξει νέα δίοδο, θα σας οδηγήσει σε αλλαγή στόχων και βλέψεων. Συζήτηση που θα ανοίξετε με πρόσωπο που σας υποστηρίζει και σας εκτιμά θα σας βάλει στην διαδικασία ενδοσκοπήσεων και αναθεωρήσεων. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές, θα σας δοθεί η ευκαιρία να απελευθερωθείτε από αναστολές ενδοιασμούς και προκαταλήψεις, ουσιαστικά θα είστε σε θέση να ανανεώσετε τα σχέδια και τα μελλοντικά σας πλάνα. Στον κοινωνικό σας τομέα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να σας συστήσουν με πρόσωπο που θα έχει τη δυνατότητα να σας προωθήσει ή να συμβάλει στην υλοποίηση μιας συγκεκριμένης επαγγελματικής σας ιδέας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, τώρα θα είστε σε θέση να καταλάβετε τι ακριβώς αναζητά από εσάς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Θα υπάρξουν συζητήσεις και συμφωνίες που θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα, τώρα θα απαλλαγείτε από καχυποψίες και ψευδαισθήσεις. Με πρώην ερωτικό σας ταίρι  θα συμβεί συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα φέρει προοπτική επανασύνδεσης, η τελική σας κατάληξη θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σας.