Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (2/09)

518

Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού.

Η Σελήνη βρίσκεται στο πύρινο ζώδιο του Κριού και από τη νέα της θέση θα δημιουργήσει μία παρορμητική διάθεση αλλά και την ανάγκη να ασχοληθείς με όσα περισσότερα πράγματα μπορείς μέσα στην ημέρα. Σίγουρα το να διεκπεραιώσεις όλες τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου είναι ιδανικό, όμως  πρέπει να έχεις κατά νου πως η βιασύνη μπορεί να οδηγήσει σε κάποιες παραλείψεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ζήσεις έντονες ερωτικές στιγμές. Σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις κατακτήσεις και να μην σου εκφράζουν το θαυμασμό τους οι γύρω σου με κάθε τρόπο. Είσαι γεμάτος πάθος και όρεξη για ερωτικά παιχνίδια. Μπορείς να κατακτήσεις και τον πιο δύσκολο ερωτικό στόχο με την πειθώ σου. Υπάρχει ανταπόκριση και τα συναισθήματα που νιώθεις δε είναι επιφανειακά, αλλά ουσιαστικά. Οι επιπόλαιες καταστάσεις σήμερα δεν σε ικανοποιούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα εμφανιστείτε διορατικοί, με δυνατό ένστικτο και επικοινωνιακή διάθεση. Η ερωτική σας γοητεία θα προσδίδει ελκυστικότητα, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας ερωτικής γνωριμίας. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά δίνετε λύση σε στάσιμες καταστάσεις, κλείνουν εμπόδια και περνάτε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα. Σήμερα κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε πρόσωπο που θα σας ωθήσει σε δυναμικές ενέργειες.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αν είσαι σε σχέση έχεις ανταπόκριση από ταίρι σου, τα συναισθήματα είναι αμοιβαία και η σχέση κατά κάποιο τρόπο ανανεώνεται μέσα από κοινά νέα ενδιαφέροντα. Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό σήμερα, να συναντήσεις ένα άτομο που θα σου ταιριάζει και θα έχετε κοινές επιθυμίες. Τώρα ξέρεις τι θέλεις και δεν διστάζεις να το διεκδικήσεις. Θα έχεις ευχάριστες στιγμές με φίλους και οι ευκαιρίες για διασκέδαση θα είναι πολλές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, απελευθερωμένη και εξωστρεφής θα είναι η συμπεριφορά σας. Στις επαφές και στις συζητήσεις σας θα επιλέξετε την άμεση ειλικρίνεια, με ευθύτητα θα εκδηλώσετε αυτό που νιώθετε. Ερωτική θα είναι η στάση σας ως προς το ταίρι σας, θα είστε σε θέση να δείξετε κατανόηση, προκειμένου να επιτύχετε ισορροπία και ερωτική ασφάλεια. Σήμερα κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να σας πολιορκήσει με στρατηγικό τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα, η μέρα σου δίνει αισθηματική ένταση. Αυτό σημαίνει ότι θα βιώνεις έντονα όλα σου τα συναισθήματα. Μπορεί να νιώσεις τη ζήλεια και το πείσμα να σε καταβάλουν. Απέφυγε τις συγκρούσεις και μην πιάνεσαι από λεπτομέρειες. Σήμερα, είναι μια καλή ημέρα να κόψεις παλιές κακές συνήθειες. Το ένστικτό σου και η διαίσθηση σου λειτουργούν άριστα και σε καθοδηγούν σε κάθε σου κίνηση. Προσπάθησε μόνο να μην κάνεις υπερβολές και καταχρήσεις όσον αφορά το φαγητό και το ποτό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, συνομιλίες και ευχάριστες επαφές θα τερματίσουν αρνητικές ή παγωμένες καταστάσεις. Απρόοπτη συνάντηση θα δώσει ερωτική πνοή στην μέρα σας, θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα ανοίξει νέους ορίζοντες. Αν κάποιοι από εσάς επιθυμείτε να ζωντανέψετε τον ερωτισμό σας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να νιώσετε αισθήματα έντονης έλξης. Σας συμβουλεύω να περάσετε σε δυναμικές προσεγγίσεις, θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον γοητευτικού προσώπου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή μέρα σου δίνει πάθος και όρεξη για διασκέδαση. Οι γύρω σου σου δείχνουν εμπιστοσύνη και σου εκμυστηρεύονται προσωπικά τους θέματα. Είναι ευκαιρία σήμερα να κάνεις εκκαθάριση από ότι σε προβληματίζει και σου δυσκολεύει τη ζωή. Συναισθηματικά υπάρχουν ευκαιρίες για φλερτ και έρωτα και να ζήσεις κάτι μεγάλο και αμοιβαίο. Μη διστάσεις να δείξεις τις πραγματικές σου προθέσεις στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Αφέσου στα συναισθήματα σου και θα δεις ότι όλα θα κυλήσουν όπως τα επιθυμείς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, μια τυχαία συνάντηση θα φέρει ευχάριστες αλλαγές στην ερωτική σας καθημερινότητα, φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, σήμερα θα καταφέρετε να προχωρήσετε μπροστά, αφήνοντας πίσω σας τη στασιμότητα. Εσείς που αναζητάτε καινούργια γνωριμία, μέσα σε κόσμο σε περιβάλλον γνώριμο θα κάνει την εμφάνισή του πρόσωπο, που δεν αποκλείεται να σταθμεύσει οριστικά στην ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα έχεις έντονο πάθος και βιώνεις την κάθε στιγμή με μοναδικό τρόπο. Απρόοπτες εξελίξεις έρχονται στα συναισθηματικά σου από άτομο που δεν περιμένεις. Ίσως ζήσεις μια ερωτική ιστορία, ή ίσως νιώσεις έντονα συναισθήματα γα κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Θα  έχεις μόνο να αποφασίσεις αν πρέπει να συνεχίσεις κάτι το οποίο δεν είσαι πολύ σίγουρός ότι σου ταιριάζει. Υπάρχουν εξελίξεις και στα επαγγελματικά. Κάποιο άτομο μεγαλύτερης ηλικίας σε βοηθάει να προωθήσεις μια ιδέα σου και να αναδειχθείς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα ευνοούνται τα τολμηρά και μεθοδικά βήματα, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να διεκδικήσετε. Όσοι θέλετε να προβείτε σε κινήσεις επανασύνδεσης, σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε το ένστικτό σας, αξιοποιήστε την αυτοπεποίθησή σας, θα υπάρξει επιτυχημένη κατάληξη. Σήμερα λύνονται παρεξηγήσεις, φανερώνονται κρυμμένα αισθήματα. Ο τρόπος προσέγγισής σας θα είναι διορατικός και έξυπνος, εφαρμόστε άφοβα ό,τι ακριβώς σκεφτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η σημερινή μέρα φέρνει έρωτα και πάθος. Αν είσαι σε σχέση θα έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου και θα μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές. Η σχέση σας θα έχει ανανέωση και θα νιώσεις ότι τον ερωτεύεσαι από την αρχή. Αν είσαι ελεύθερος να περιμένεις εξελίξεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει ή με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον. Έχεις έντονο μαγνητισμό και ερωτική διάθεση και αυτό βγαίνει προς τα έξω και μαγεύει τους γύρω σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, οι σημερινές πλανητικές όψεις φέρνουν τυχαία γεγονότα και ξαφνικές προτάσεις, που θα σας βγάλουν από διλήμματα, σήμερα θα ξεκαθαριστεί το τοπίο. Θα σας εξιτάρει ο προσωπικός διάλογος που θα έχετε με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, στην κουβέντα σας θα ειπωθούν πολλά, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα και αποκαλύψεις, που θα ανατρέψουν απόψεις και αρνητικά δεδομένα. Καταφθάνουν αλλαγές στις συνθήκες της ερωτικής σας ζωής, κινηθείτε βάσει ενστίκτου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα, έχεις τον τρόπο να μαγεύεις τους γύρω σου σε ότι κι αν πεις. Η πειθώ σου είναι μεγάλη και φέρνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις ώστε να πετύχεις το στόχο σου. Συναισθηματικά, απολαμβάνεις τον έρωτα, κάνεις σχέδια για το μέλλον με το σύντροφό σου και περνάς στιγμές πάθους. Αν είσαι ελεύθερος, σε πλησιάζει κάποιο πρόσωπο και σου εκφράζει το ενδιαφέρον του. Δεν ξέρω αν αυτό που θα γίνει θα αντέξει στο χρόνο, σίγουρα όμως θα  είναι κάτι έντονο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εκφραστείτε ελεύθερα, απελευθερωμένοι από ανασφάλειες και ταμπού. Το ένστικτό σας θα είναι πολύ δυνατό, ικανό να σας υποδείξει πού πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη και πού όχι, γι’ αυτό σας δίνω τη συμβουλή στην παρούσα φάση να το ακολουθήσετε τυφλά. Εγκάρδιες και ειλικρινείς εξομολογήσεις, τόσο από εσάς όσο και από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρουν ευχάριστες εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα, τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σου!!! Οι γύρω σου σε έχουν προτεραιότητα και βιώνεις την απόλυτη αγάπη σε οποιαδήποτε μορφή της. Μπορεί ένα φιλικό σου πρόσωπο να κάνει μια μεγάλη θυσία για σένα, ή μπορεί ένας ερωτικός σύντροφος, να σου εκφράσει την αγάπη του με μια έκπληξη. Αν είσαι ελεύθερος, το φλερτ παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να επιλέξεις ανάμεσα στις κατακτήσεις σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα εμφανιστείτε ανοιχτόμυαλοι, απελευθερωμένοι και ιδιαιτέρως εκφραστικοί. Η ειλικρίνεια και ο θερμός ερωτισμός σας θα εκτιμηθεί από το πρόσωπο της καρδιάς σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προμηνύεται θερμή ερωτική νύχτα, με αποκαλύψεις που δεν αποκλείεται να σας εκπλήξουν. Για τους ερωτικά μόνους, απρόοπτη εξομολόγηση θα αναστατώσει το συναισθηματικό σας κόσμο, σήμερα κάποιο πρόσωπο θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να σας ανοιχτεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα, υπάρχει ερωτικό κλίμα και αυξημένη διάθεση για φλερτ. Νιώθεις ότι τα συναισθήματα σου είναι έντονα και παθιάζεσαι με ανθρώπους και ιδέες. Ίσως αποφασίσεις να κάνεις πράξη κάτι που είχες αρκετό καιρό στο μυαλό σου. Ένα άτομο σου εκδηλώνει το ενδιαφέρον του και  μοιράζεστε στιγμές αμοιβαίου έρωτα. Αν είσαι δεσμευμένος, μια έκπληξη που θα σου κάνει ο σύντροφος σου αλλά και η καλή σου διάθεση εκτινάσσουν τη σχέση στα ύψη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα σας συνεπάρει το συναίσθημα, ουσιαστικά θα παρασυρθείτε από αυτό που νιώθετε, δεν αποκλείεται να εκδηλώσετε αισθήματα πάθους. Σήμερα δε θα πέσετε στην παγίδα των αρνητικών αναμνήσεων, δε θα επιτρέψετε τη σκέψη σας να κολλήσει σε αποτυχημένες καταστάσεις του παρελθόντος. Δεχτείτε τις προτάσεις φίλων που θα λάβετε, σας συμβουλεύω να αφήσετε ελεύθερη την ερωτική έλξη που θα νιώσετε για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας δείξει άμεσο ενδιαφέρον, ανοίγοντας προοπτική ερωτικού δεσμού.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα, μοιράζεσαι με τους γύρω σου έντονα συναισθήματα. Φίλοι κάνουν κάποιες θυσίες για εσένα και σου δείχνουν το πραγματικό τους ενδιαφέρον. Ερωτικά, υπάρχει παθιασμένο κλίμα. Η διάθεση σου είναι ανεβασμένη και το φλερτ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Μπορεί να προχωρήσεις σήμερα σε σχέση με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον που δεν το περίμενες. Ζεις μοναδικές στιγμές και νιώθεις την ανάγκη να βοηθήσεις όποιον θεωρείς ότι χρειάζεται, χωρίς να στο ζητήσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η όψη της ημέρας θα σας κάνουν συναισθηματικούς, θα αναζητήσετε βάθος και ειλικρίνεια. Καλό θα είναι να μην πιέσετε τις καταστάσεις, χαλιναγωγείστε τις αντιδράσεις σας, αποφύγετε το τυφλό πάθος ή τον υπερβολικό ενθουσιασμό. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα γνωρίσετε, αν δείξετε το ενδιαφέρον σας τότε πολύ γρήγορα θα προκύψει άνοιγμα σχέσης. Η σημερινή μέρα θα φέρει καινούργια ενδεχόμενα ουσιαστικά στο χέρι σας θα είναι η πορεία των εξελίξεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα, ακολουθείς την καρδιά σου και όχι τη λογική. Αποφασίζεις να κάνεις πράξη κάτι που είχες στο μυαλό σου και θεωρούσες τόσο καιρό ριψοκίνδυνο. Η μέρα από την άλλη, ενισχύει τη ζήλια και την ανασφάλεια που μπορεί να νιώθεις όσον αφορά τον ερωτικό σου σύντροφο. Προσπάθησε να μετριάσεις το πάθος σου και να μην πεις πράγματα για τα οποία θα μετανιώσεις μετά. Το απόγευμα θα βρεις φίλους και θα διασκεδάσεις και θα μοιραστείς ευχάριστες στιγμές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ενθουσιασμός θα εισχωρήσει ξαφνικά στις διαθέσεις σας, σας παροτρύνω να μην τον περιορίσετε. Η συνομιλία σας με πρόσωπο που θα σας προσεγγίσει, θα κλείσει με ξεκίνημα καινούργιας ερωτικής πορείας. Το γοητευτικό άτομο που θα γνωρίσετε, θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από το αρνητικό παρελθόν προχωρώντας σε ένα διαφορετικό και πολλά υποσχόμενο μέλλον. Αφήστε την αισιοδοξία να γίνει οδηγός των πράξεών σας, καταφθάνουν προτάσεις και ραντεβού που θα κλείσουν υπέρ σας.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα, θα νιώσεις την ανάγκη να μοιραστείς ένα μυστικό που είχες, με κάποιο πολύ στενό φιλικό σου πρόσωπο. Η όψη της ημέρας, σου δίνει κέφι για έρωτα και φλερτ. Οι κατακτήσεις σου είναι πολλές και μοιράζεσαι όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον θα εκφράσει τα συναισθήματα του. Θα μπερδευτείς μάλλον στον αν θα πρέπει να ενδώσεις, αλλά το πιο πιθανό είναι να το κάνεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα σας συμβουλεύω να προβείτε σε τολμηρές και απελευθερωμένες ενέργειες, τώρα θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να εκδηλωθείτε και να προσεγγίσετε. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα σας ανοίξουν δρόμο νέας γνωριμίας. Απρόσμενα γεγονότα θα δημιουργήσουν προοπτική επανασύνδεσης, το πρόσωπο της καρδιάς σας θα σας ξεκαθαρίσει τα αισθήματά του.