Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (1/09)

1767

Σήμερα η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων.

Την πρώτη ημέρα του μήνα η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και λίγο πριν το αφήσει πίσω της, θα συναντήσει τον Ποσειδώνα και αυτή η συνάντηση θα δημιουργήσει μία νωχελική διάθεση, τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό της ημέρας. Αν έχεις κάποιες σημαντικές δουλειές και υποχρεώσεις, χρειάζεται να έχεις «τα μάτια σου δεκατέσσερα» ιδιαίτερα μέχρι το μεσημέρι, ώστε να αποφύγεις κάποια λάθη που το πιο πιθανό είναι να γίνουν από αμέλεια ή απροσεξία. Επίσης και οι συζητήσεις θα χρειαστούν προσοχή, καθώς είναι πιθανό να ειπωθούν πολλά πράγματα τα οποία δεν θα είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Τη σημερινή μέρα, θα χρειαστεί να κάνετε πολλές θυσίες στην καθημερινότητά σας. Θα ξεκινήσετε διάφορα πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα, που θα σας φανούν πολύ δύσκολα. Οικονομικά προβλήματα που θα έχετε αυτή τη περίοδο, θα σας δημιουργήσουν μπελάδες και πολλές άσκοπες σπάταλες. Βρείτε το χαμένο εαυτό σας και ξεκινήστε τη μέρα σας με ψηλά το κεφάλι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα νιώσετε την ανάγκη να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, θα προσπαθήσετε να κατασταλάξετε στο αν θέλετε επανασύνδεση ή νέα γνωριμία. Θα σας πλησιάσει ερωτικό πρόσωπο που τρέφει βαθιά αισθήματα για εσάς, θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο σοβαρής σχέσης ικανής να αλλάξει ριζικά τη ζωή σας. Σήμερα θα αποφασίσετε αν θα προχωρήσετε σοβαρά με το ταίρι που έχετε δίπλα σας ή αν θα ανοίξετε πλώρη για αλλού.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Τη σημερινή μέρα, η ειλικρινής έκφραση των συναισθημάτων θα σας απασχολήσει πολύ στον ερωτικό σας τομέα. Η αντίθεση απόψεων με το/τη σύντροφό σας είναι σίγουρο πως δε βοηθάει να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας. Βρείτε τρόπους για να συνυπάρχετε αρμονικά και να βρείτε τη γαλήνη που επιθυμείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, θα εναντιωθείτε σε οτιδήποτε δεν μπορεί να βελτιώσει τη σχέση σας. Σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγάλετε από τη ζωή σας ερωτικό πρόσωπο που σας πλήγωσε ή που δεν μπορεί να σας προσφέρει συναισθηματικά αυτό που αναζητάτε. Θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, σας δίνω την συμβουλή να αφήσετε στην άκρη το προκατειλημμένο τρόπο σκέψης, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε τη ζωή σας, να ξεκινήσετε έναν ολοκαίνουργιο ερωτικό κύκλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Τη σημερινή μέρα, η καλή σας διάθεση θα σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε υποθέσεις που σας πίεζαν από το παρελθόν και σας κούρασαν αρκετά. Όλα τα προβλήματα θα τα ξεπεράσετε με εναλλακτικούς τρόπους, διαφορετικούς απ’ ό,τι έχετε συνηθίσει. Τώρα θα έχετε πολύ αρμονική σχέση με το περιβάλλον σας. Θα αγαπάτε τη ζωή και θα λέτε ευχαριστώ στους ανθρώπους που είναι γύρω σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε την ερωτική σας δύναμη, σήμερα θα υπάρξει άνοιγμα θερμών ερωτικών συμβάντων. Μια συνάντηση θα σας δώσει την αφορμή να ξεδιπλώσετε τα συναισθήματα σας, το πρόσωπο με το οποίο θα ανοίξετε κουβέντα ερωτική, θα έχει τη διάθεση να περάσει ολοκληρωτικά στη ζωή σας. Ουσιαστικά θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε με καινούργιο ερωτικό ταίρι, τώρα θα καταφέρετε να ξεπεράσετε παλιές αποτυχημένες ερωτικές σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Τη σημερινή μέρα, σχέδια για το μέλλον ευνοούνται τώρα και επαφές που θα έχετε με συνεργάτες και πρόσωπα κύρους από τον επαγγελματικό σας τομέα, θα σας βοηθήσουν μελλοντικά σε μια καλύτερη συνεργασία. Αποφύγετε τώρα απερίσκεπτες και ριψοκίνδυνες κινήσεις, ό,τι κάνετε, πρέπει να το έχετε μελετήσει πολύ καλά από πριν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, συναισθηματική θα είναι η στάση σας, θα είναι είστε σε θέση να αγαπήσετε, να κατανοήσετε και να εκδηλώσετε τον ερωτισμό σας. Είτε είστε σε σχέση είτε είστε ελεύθεροι, σήμερα θα εμφανιστείτε διαλλακτικοί, θερμοί ίσως και αρκετά ρομαντικοί. Αισθησιακές θα είναι οι διαθέσεις σας, η θερμή σας καρδιά σε συνδυασμό με την εκδηλωτική σας στάση, θα αξιοποιηθεί καταλλήλως από πρόσωπο που από καιρό ήθελε να κάνει το βήμα να σας ανοιχτεί ερωτικά.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τη σημερινή μέρα, τα ερωτικά σας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων σας και αυτό σας κάνει ακόμα πιο ελκυστικούς και ερωτικούς. Καλό θα ήταν να ενεργήσετε με περισσότερη σκέψη στα αισθηματικά σας, για να ξεφεύγετε από την καθημερινή ρουτίνα. Μην αρνηθείτε προτάσεις για μια έξοδο, γιατί σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις, που θα σας συναρπάσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα αναλάβετε έντονη ερωτική δράση και θα σας ομολογήσω πως θα τα πάτε μια χαρά. Ξαφνική και πολύ ευχάριστη συνάντηση θα ζωηρέψει τις ερωτικές σας διαθέσεις. Θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που θα σπάσει την μονοτονία στην καρδιάς σας, τολμήστε να φανείτε δεκτικοί και εκδηλωτικοί, σας φανερώνω πως το άτομο που θα περάσει στην ερωτική σας καθημερινότητα, θα έχει βλέψεις για σταθερό μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Τη σημερινή μέρα, τα αισθηματικά σας πάνε από το κάλο προς το καλύτερο. Ευχάριστες συζητήσεις θα σας χαροποιήσουν τόσο εσάς όσο και το ταίρι σας. Τα λόγια που θα πείτε αλλά και θα ακούσετε, θα είναι αληθινά και θα κρύβουν πολλά όμορφα συναισθήματα. Η μέρα κρύβει πολλές εκπλήξεις!!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ευχάριστες συναντήσεις θα ανανεώσουν την ερωτική σας διάθεση, οι επαφές που θα αποκτήσετε με ένα καινούργιο άτομο δε θα είναι τόσο επιφανειακές όσο θα νομίζετε. Γοητευτικό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, έρχονται ευνοϊκές εξελίξεις που θα φέρουν άνοιγμα σχέσης. Ακούστε με προσοχή τα λόγια που θα βγουν από την καρδιά προσώπου που ήδη σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα υπάρξει ειλικρίνεια και διάθεση για νέα αρχή.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Τη σημερινή μέρα, συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, συμφιλιωτική συνάντηση θα γίνει με πρόσωπο που σας πάγωσε μια παρεξήγηση. Εξομολογήσεις και θερμές αποκαλύψεις θα φέρουν έντονες συναισθηματικές αλλαγές, τώρα θα φύγει ο αρνητισμός και ο θυμός, σε περίπτωση χωρισμού θα επανασυνδεθείτε. Σήμερα θα πάρετε χαρά, θα νιώσετε ικανοποίηση, η ψυχολογία σας θα ισορροπήσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σε όσους από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία σας φανερώνω πως θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν. Σας δίνω την συμβουλή να μην το αφήσετε έξω από την καθημερινότητα σας, θα έχει την ικανότητα να αλλάξει προς το καλύτερο τα ερωτικά σας δεδομένα. Αν κάποιοι από εσάς εξακολουθείτε να επιθυμείτε πρόσωπο από το παρελθόν, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης και μάλιστα αυτή τη φορά θα κλείσει με δεσμευτική κατάληξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Τη σημερινή μέρα, μην εκφράζετε τα παράπονά σας ανοιχτά, για να μην οδηγήσετε τις καταστάσεις σε ανεξέλεγκτα επίπεδα. Σήμερα θα βρείτε διαφορετικούς, ασυνήθιστους τρόπους για να ξεπεράσετε τα προβλήματά σας. Θα σας παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε σωστά, για να πετύχετε τους στόχους σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η ερωτική σας γοητεία θα δώσει μια έντονη ελκυστικότητα στο παρουσιαστικό σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας ερωτικής γνωριμίας. Διάχυτες και ερωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας, αν τις συνδυάσετε με τολμηρή δράση, τότε ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα καταλήξει σε ξεκίνημα καινούργιας ερωτικής σχέσης. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά λύνονται παρεξηγήσεις και περνάτε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα, αυτή τη φορά θα υπάρξουν εξηγήσεις και υποσχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τη σημερινή μέρα, κάλο θα ήταν να μην πάρετε οικονομικά ρίσκα. Επειδή αισθάνεστε ανήσυχοι και ανυπόμονοι, μπορεί να πάρετε κάποιες πολύ επιπόλαιες αποφάσεις, οι οποίες θα σας κάνουν να μετανιώσετε μετά. Μη διστάσετε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σχέδιά σας, γιατί θα έχετε μεγάλη επιτυχία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, διατηρήστε θερμές τις ερωτικές σας διαθέσεις και ετοιμαστείτε να καλοδεχτείτε πρόσωπο- έκπληξη. Κάποιος θα σας φανερώσει γεγονότα και αισθήματα ικανά να αλλάξουν ριζικά την ερωτική σας ζωή. Σήμερα οι συγκυρίες θα βοηθήσουν στο να σας αποκαλυφθεί ένα συγκεκριμένο άτομο που εδώ και πολύ καιρό έκρυβε το ερωτικό του ενδιαφέρον για εσάς. Θα εκπλαγείτε από τις αποκαλύψεις που καταφθάνουν, κρατήσετε θετική και προσιτή στάση, θα σας βγει σίγουρα σε καλό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Τη σημερινή μέρα, θα ασχοληθείτε με τα οικογενειακά και τα αισθηματικά σας θέματα. Κοντινά σας πρόσωπα θα στηρίξουν τις αποφάσεις σας και τα όνειρά σας. Θα κάνετε πράγματα που αγαπάτε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στον εργασιακό σας τομέα θα πρέπει να κάνετε μεγάλο αγώνα, για να πετύχετε τους στόχους σας. Μην αγχώνεστε, γιατί στο τέλος θα βγείτε νικητές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ανανεωμένη θα είναι η ψυχολογία σας, η εκδηλωτική σας στάση θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να περάσει σε προσωπικές εξομολογήσεις. Τολμηρή και εύθυμη θα είναι η καρδιά σας, σε απρόοπτη συνάντηση δε θα λείψουν οι ευχάριστες εκπλήξεις. Η ερωτική σας πορεία ενδέχεται να πάρει τελείως διαφορετική κατεύθυνση. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα φέρει ραγδαίες ερωτικές αλλαγές, που όλες θα είναι θετικές και ευχάριστες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Τη σημερινή μέρα, θα νιώσετε συμπόνια για τα άτομα που είναι δίπλα σας. Σήμερα, θα βρείτε καινούριους και ασυνήθιστους τρόπους για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας. Οργανώστε σήμερα το πρόγραμμά σας καλύτερα, αποφεύγοντας το ρίσκο και τα νέα ξεκινήματα στην επαγγελματική και ερωτική σας ζωή. Χαλαρώστε και αφήστε τα δύσκολα για τους άλλους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να αλλάξετε στάση ζωής, να περάσετε σε διεκδικήσεις και να διαφοροποιήσετε το κατεστημένο σας. Μην δειλιάσετε να κινηθείτε προς νέο ξεκίνημα, θα έχετε αποτέλεσμα άμεσο και επιτυχημένο. Πάρτε την απόφαση να δράσετε δυναμικά, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές και για υλοποίηση τολμηρών επιθυμιών. Θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα ανοίξει νέους ερωτικούς ορίζοντες στη ζωή σας, σας συμβουλεύω να μην το απομακρύνετε.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η σημερινή μέρα, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να εκφράσετε ανοιχτά τα συναισθήματά σας προς στον/στην αγαπημένο/η σας. Αν μεταξύ σας υπάρχουν προβλήματα, προσέξτε, γιατί με τη σημερινή όψη, θα προσπαθήσετε να βρείτε παράδοξους και ανεδαφικούς τρόπους για να τα ξεπεράστε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, διορατική θα είναι η σκέψη σας, σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε το προαίσθημα που θα νιώσετε, για άλλη μια φορά το ένστικτο σας θα είναι ο σωστός οδηγός. Θα σας δοθεί η ευκαιρία μέσω μιας φιλικής πρότασης, να γνωρίσετε πρόσωπο πολλά υποσχόμενο, που θα σας βοηθήσει εξελιχθείτε, να βγείτε από την ερωτική σας στασιμότητα. Καλοδεχτείτε το καινούργιο άτομο που θα σας συστήσουν, θα υπάρξει δυνατότητα μακροχρόνιου δεσμού.