49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην Κατερίνη

3965

Συνεχίζεται το «ταξίδι» του 49ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» στην Πιερία. Μετά την επιτυχημένη πραγματοποίηση του στο Λιτόχωρο, σειρά έχει η Κατερίνη.

Το Σάββατο 2 Σεπτέμβρη στις 20:00 θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις του 49ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» στο Πάρκο της Κατερίνης.

Επιδίωξή μας είναι το σύνθημα  «Με το ΚΚΕ για το σοσιαλισμό, για να “γένουνε τα σκοτάδια λάμψη” (Ν. Χικμέτ)», να φτάσει παντού σε όλη την Κατερίνη, σε κάθε νέο και νέα μαθητή, εργαζόμενο, φοιτητή, άνεργο, αλλά και σε κάθε λαϊκό άνθρωπο του μόχθου, μικρότερο ή μεγαλύτερο σε ηλικία.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ Περιλαμβάνει ομιλία από τον Βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελή, χαιρετισμό από τον υποψήφιο δήμαρχο Κατερίνης Νίκο Τσουπέη. Θα ακολουθήσει απόδοση τιμητικής πλακέτας σε μαχητές του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

Το μουσικό πρόγραμμα του φεστιβάλ θα περιλαμβάνει:

Συναυλίες με τους:

–    Kappa, Sarap  και προλετάριος

–    Yiname the band

Αφιέρωμα:

Το λαϊκό τραγούδι ως φωνή αντίστασης και προόδου, με τους: Μπουζούκι – τραγούδι: Βαγγέλης Πετρινιώτης, Κιθάρα – τραγούδι: Γιώργος Ευαγγέλου, Μπαγλαμάς – τραγούδι: Αντώνης Μόσχης, Τραγούδι: Γιώτης Κυριαζής, Κοντραμπάσο: Νίκος Κατσαμάγκας

Λαϊκό γλέντι με τους

Τούτοι the band

Στο χώρο του φεστιβάλ θα λειτουργήσει:

–    Βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής.

–    Γωνιά για μαθητικές δραστηριότητες.

–    Θεματικές εκθέσεις.

–    Escape room για το περιβάλλον.

Σάββατο 2 Σεπτέμβρη στις 20:00 θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις του 49ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» στο Πάρκο της Κατερίνης.