Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (30/08)

940

Σήμερα το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Άλλη μία φορά η Σελήνη θα συναντηθεί μέσω μιας απαιτητικής όψης τετραγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσης της     -τον Ταύρο- και αυτή συνάντηση μπορεί να δημιουργήσει μία εκρηκτική διάθεση μέσα στην ημέρα.  Προσπάθησε να προσεγγίσεις με υπομονή και καλή διάθεση οτιδήποτε μπορεί να βαρύνει το «κλίμα» σήμερα, είτε αυτό είναι μία συζήτηση είτε μία δουλειά που θέλεις να κάνεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Θετική και ευχάριστη θα είναι η διάθεση σας, θα είστε διορατικοί και επικοινωνιακοί συνομιλητές.  Στα επαγγελματικά σας θέματα δε θα βγάλετε ιδιαίτερο άγχος θα είστε σε θέση να κινηθείτε χαλαρά ακολουθώντας το πρόγραμμα σας, αυτοσυγκράτηση  θα υπάρχει στα λόγια σας. Ο αυθορμητισμός σας θα σας οδηγήσει σε πράξεις αποφασιστικές, με θετικό μάτι θα δείτε την προοπτική κάποιων αλλαγών, δεν θα φρενάρετε ενέργειες που πιστεύετε πως θα μπορέσουν να σας βελτιώσουν. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για εξομάλυνση σχέσεων, αξιοποιήστε καταλλήλως τις συναντήσεις που θα υπάρξουν, σας συμβουλεύω να μιλήσετε με ειλικρίνεια, ξεκαθαρίστε και θέστε με σαφήνεια όρους και επιθυμίες. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, ανοιχτείτε και προσεγγίστε, κάντε το βήμα να δημιουργήσετε καινούργιες φιλίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή όψη θα αναστατώσει τις ερωτικές σας διαθέσεις, θα σας ωθήσει σε καινούργιες ερωτικές αναζητήσεις. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, καλό θα είναι να αποφύγετε τις επιπολαιότητες, σας θυμίζω πως το οτιδήποτε έχει και τις ανάλογες συνέπειες ή επιπτώσεις. Εσείς που έχετε πολύ καιρό να ερωτευτείτε, δεν αποκλείεται σήμερα να εμφανιστεί δίπλα σας πρόσωπο που θα έχετε σκοπό να ρισκάρετε μαζί του, να τα παίξετε όλα για όλα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Βάζετε φρένο σε αρνητικές σκέψεις ή πεσιμιστικές εικασίες ουσιαστικά θα στοχεύσετε στην αποφόρτιση και στην ανανέωση. Αυτή τη φορά θα εστιάσετε στη θετική πλευρά, αισιόδοξο θα είναι το σκεπτικό σας, ασυνήθιστος θα είναι ο τρόπος αντιμετώπισης σας. Οικονομικό άνοιγμα θα υπάρξει, έρχεται στα χέρια σας χρηματικό ποσό που θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τις όφειλες σας. Η ψυχολογία σας ανεβαίνει, η διάθεση σας γίνεται ευχάριστη, προσιτοί θα είστε σε άτομα που θέλετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον τους. Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να προχωρήσετε τα σχέδια σας, ευνοούνται οι πρωτοποριακές ιδέες, εκφράστε τις προτάσεις σας. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς εμπλακείτε σε συζητήσεις ανταγωνιστικής μορφής με την αυτοσυγκράτηση σας θα καταφέρετε να αποφύγετε τις εντάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή μέρα θα αποκαλυφθεί η ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, τώρα εσείς οι ίδιοι θα θελήσετε να δώσετε καινούργια και διαφορετική τροπή στις υποθέσεις σας. τώρα θα εναντιωθείτε στην ερωτική σας στασιμότητα, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα είστε έτοιμοι να περάσετε συνουσιαστικές προσεγγίσεις, η εκδηλωτική σας στάση θα σας κάνει προσιτούς και ιδιαιτέρως ελκυστικούς. Μια πρόσκληση που θα λάβετε από πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα σας ανοίξει προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ανανεώνεστε και βγαίνετε από καταστάσεις που σας στρεσάρουν, είτε αυτές αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα, είτε τον κοινωνικό.  Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για χαλάρωση και ψυχαγωγία,  το νου σας να μην παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας, φανείτε οργανωτικοί. Θα έχετε προτάσεις για φιλικές ή κοινωνικές επαφές και εσείς οι ίδιοι θα ανοιχτείτε, αν προσκαλέσετε ή προτείνετε θα πάρετε θετικές απαντήσεις.  Στον οικογενειακό σας τομέα θα υπάρξει ισορροπία στις επαφές σας, δείξτε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας στα συγγενικά σας άτομα, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας ικανοποιήσει. Μη πάρετε αψήφιστα θέματα ή καταστάσεις που θα έχουν σοβαρό αντίκτυπο στο μέλλον σας, κινηθείτε προνοητικά και όχι παρορμητικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ετοιμαστείτε για έντονες δραστηριότητες, ζωτικότητα και πολύ ενέργεια. Η μέρα σας θα έχει δυνατές εξελίξεις απρόοπτες συναντήσεις και διαφόρων ειδών συζητήσεις. Για τους ερωτικά μόνους ανοιχτή θα είναι η προοπτική ολοκαίνουργιας γνωριμίας, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα θελήσετε να προχωρήσετε σε σταθερό δεσμό. Σήμερα δεν θα ανεχτείτε καταστάσεις που σας προκαλούν ανία, εσείς που είστε πολύ καιρό σε σταθερή σχέση προσοχή στις απότομες ή παρορμητικές αντιδράσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα θα μιλήσετε ανοιχτά δε θα έχετε σκοπό να κρυφτείτε πίσω από τις λέξεις. Η αμεσότητα στα λόγια σας θα βοηθήσει στο να βρεθούν λύσεις σε επικοινωνιακά εργασιακά ή προσωπικά σας ζητήματα. Θα καταφέρετε να βρείτε τρόπο συνεννόησης, θα μιλήσετε με συγκαταβατική διάθεση, άμεσο αποτέλεσμα θα έχουν οι συμφωνίες ή οι υποσχέσεις που θα δοθούν. Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις με αποτέλεσμα να συμφιλιωθείτε με πρόσωπο που ενδεχομένως να είχατε τσακωθεί τις προηγούμενες μέρες. Θετική κατάληξη μιας συνεργασίας σας θα ικανοποιήσει τις οικονομικές σας απαιτήσεις, ωστόσο προσοχή σε σπατάλες και ανούσιες αγορές. Εσείς οι πιεσμένοι ή απογοητευμένοι δίνετε τέλος στις απογοητευτικές σκέψεις, αναλαμβάνετε δράση, παίρνετε δυναμικές αποφάσεις τόσο για επαγγελματικά θέματα όσο και για προσωπικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα είστε επιεικείς με τον εαυτό σας όχι όμως και με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Θα έχετε την τάση να θέλετε να τα φορτώσετε όλα στο ταίρι σας, εύκολα θα δικαιολογήσετε τα δικά σας τα λάθη, δύσκολα θα συγχωρήσετε τις επιπολαιότητες τις άλλης πλευράς. Η σημερινή μέρα θα σας κάνει ανοιχτούς και θετικούς στις νέες ερωτικές προκλήσεις, θα γνωριστείτε με πρόσωπο που από την αρχή θα έχετε την καλή διάθεση να το αφήσετε να εισχωρήσει στην ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Δυναμικότητα και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σε επαγγελματικά θέματα δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους νέες ιδέες. Θα διακατέχεστε έντονα από την ανάγκη να δώσετε τέλος στη στασιμότητα, οργανώνεστε και ανασυγκροτείτε τη στάση σας, συνειδητοποιώντας πως πρέπει να βγείτε από την αδράνεια περνάτε σε άμεσες πράξεις διεκπεραίωσης. Ομιλητική και επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας , θα συζητήσετε για θέματα που χρήζουν αλλαγή ή βελτίωση. Δεν θα φανείτε αρνητικοί μπροστά στα καινούργια ενδεχόμενα που θα προκύψουν, ωστόσο ο ενθουσιασμός σας θα είναι ελεγχόμενος, οι επιλογές σας θα είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές. Προνοητικότητα και ορθολογισμό θα έχουν οι πράξεις σας, με τη μεθοδική σας τακτική θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε εμπόδια και τυχόν δυσκολίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα αν θελήσετε να εντυπωσιάσετε θα τα καταφέρετε, η σημερινή μέρα θα σας εφοδιάσει με δυνατό ερωτισμό και ακαταμάχητη γοητεία, δεν θα αφήσετε κανένα συμβάν να περάσει ανεκμετάλλευτο. Θα υπάρξουν απρόοπτες ερωτικές προκλήσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιο πρόσωπο, ωστόσο μην αγνοήσετε την ύπαρξη του ατόμου που βρίσκεται ήδη στην ερωτική σας ζωή. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τα διπλά ερωτικά ραντεβού, θα υπάρξει κίνδυνος να αποκαλυφθούν οι κινήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ένα απρόοπτο συμβάν θα γυρίσει τη μνήμη σας πίσω στο παρελθόν, ενδεχομένως να κυριαρχήσουν στη σκέψη σας αναμνήσεις ή επεισόδια που κατάφεραν να ορίσουν την περεταίρω εξέλιξη. Θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε και να αλλάξετε, όλα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις που θα πάρετε σχετικά με τον από εδώ και πέρα χειρισμό σας. Θα υπάρξουν εσωτερικές συγκρούσεις ίσως και διλλήματα, ωστόσο αν αναζητήσετε τις αιτίες θα καταφέρετε να εντοπίσετε που ακριβώς σφάλατε και τι δεν πρέπει να ξανά επαναλάβετε. Εκτιμείστε την φιλία που θα σας προσφέρει ένα συγκεκριμένο άτομο που είχατε πολύ καιρό να δείτε, απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας δημιουργούν συναισθηματική σύγχυση. Στο κλείσιμο της μέρας θα έχετε προτάσεις για φιλικές συνευρέσεις , πολύ καλά θα κάνετε και δε θα τις αρνηθείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σας συμβουλεύω να μην αφήσετε αόριστες ανασφάλειες να σας ρίξουν σε αδράνεια, σήμερα θα εμφανιστούν νέα ενδεχόμενα και ολοκαίνουργιες ευκαιρίες, εσείς που θέλετε να ξεφύγετε από αποτυχημένες σχέσεις, τώρα θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να κάνετε το απαιτούμενο βήμα. Μια πρόταση, μια συνάντηση και μια συνομιλία, θα φέρουν αλλαγές στα ερωτικά σας δεδομένα, ετοιμαστείτε για συμβάντα που θα ανοίξουν καινούργιο ορίζοντα στη ζωή σας. Η μέρα σας θα κλείσει με ένα ευχάριστο και ανατρεπτικό ερωτικό γεγονός!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Τηλεφωνήματα και συναντήσεις θα έχετε σήμερα, οι προτάσεις που θα ακουστούν θα είναι ευχάριστες. Για κάποια συγκεκριμένα θέματα που σας δημιουργούν αμφιβολίες θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα ενδυναμώσουν την αισιοδοξία σας. Θα βγουν στην επιφάνεια καταστάσεις που ουσιαστικά θα σας ανοίξουν τα μάτια θα ενημερωθείτε για γεγονότα και ενδεχομένως να αγνοούσατε. Στις συζητήσεις σας θα ξεκαθαρίσετε και θα τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας δημιουργούν άγχος ή ανασφάλεια. Πρόταση που θα έχετε από πρόσωπο που συνεργάζεστε επαγγελματικά θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις μεταξύ σας συνθήκες και επαφές. Στους διαλόγους σας θα υπάρξει ειλικρίνεια, εμπιστευτείτε και προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τις μπερδεμένες υποθέσεις. Σήμερα δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε στα καταπιέστηκα δεδομένα, εσείς που αισθάνεστε εγκλωβισμένοι, ενδέχεται να προβείτε σε ανατρεπτικές πράξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, συνάντηση θα έχετε με ένα συγκεκριμένο άτομο ερωτικού ενδιαφέροντος, δεν αποκλείεται να υπάρξει το ενδεχόμενο εντόνου συναισθηματικού διλλήματος. Αυτό το πρόσωπο θα σας δώσει το κίνητρο να τοποθετήσετε σε νέα βάση την ερωτική σας ζωή, αισιοδοξία θα φέρει στο σκεπτικό σας, τώρα θα είστε σε θέση να περάσετε σε καινούργια σχέδια. Σας προτρέπω να δεχτείτε ανεπιφύλακτα την πρόταση που θα λάβετε, εσείς που είστε άνευ σχέσης τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερό ταίρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα θα εστιάσετε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων, θα καταφέρετε να συγκροτηθείτε και να αναδιοργανωθείτε, αποφασιστικότητα και σωστή κρίση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Καταφθάνουν επαγγελματικά ανοίγματα, βάζετε σε τάξη και πρόγραμμα κινήσεις σχετικά με οικονομικά ζητήματα, αν υπάρχουν χρωστούμενοι λογαριασμοί θα περάσετε στην εξόφληση τους. Ομαλά θα κυλήσουν οι επαφές και οι σχέσεις σας, συγκατάβαση και κατανόηση θα υπάρξει στις συζητήσεις σας. Ηρεμεί και ισορροπεί ο ψυχικός σας κόσμος, θα φανείτε εξωστρεφείς και εκδηλωτικοί δε θα αποφύγετε τις άμεσες ή αποκαλυπτικές συζητήσεις. Για οικογενειακά θέματα θα μιλήσετε πάνω σε σοβαρή βάση, η στάση σας και η αντιμετώπιση σας θα είναι ώριμη. Ευχάριστες συναντήσεις και αποκαλυπτικά λόγια θα τονώσουν την αισιοδοξία σας, η μέρα σας θα είναι κοινωνική και δημιουργική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, κάπως αλλοπρόσαλλο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, οι κινήσεις σας θα είναι σπασμωδικές, οι σκέψεις και οι πράξεις σας θα είναι ανέμελες, αόριστες, δεν θα στοχεύουν στο δημιουργικό αποτέλεσμα. Η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για ερωτικές περιπέτειες, εμφάνιση εντυπωσιακού προσώπου θα ανεβάσει για τα καλά την ερωτική σας διάθεση. Θα υπάρξει δυνατή απρόβλεπτη έκπληξη που θα σας ωθήσει σε ριψοκίνδυνες ενέργειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Φεύγει η έντονη ανησυχία και το άγχος, θα σταθεροποιηθούν οι απόψεις σας και οι επαγγελματικοί σας στόχοι, θα νιώσετε την ανάγκη να κινηθείτε μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο αποφεύγοντας τις παρεκκλίσεις. Παίρνετε την απόφαση να προχωρήσετε μεθοδικά, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στην ολοκλήρωση και το οριστικό αποτέλεσμα. Με ειλικρίνεια θα μιλήσετε, ισορροπημένη θα είναι η επικοινωνία σας τόσο με φίλους όσο και με συνεργάτες. Για εσάς που ψάχνετε εργασία ή θέλετε να επεκταθείτε επαγγελματικά ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να σας συστήσουν με πρόσωπο που αμέσως θα κερδίσετε το ενδιαφέρον του για συνεργασία. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, εσείς που έχετε ανάγκη να ξεδώσετε και να αποφορτιστείτε από τις έγνοιες βγείτε έξω με φίλους, διασκεδάστε και ψυχαγωγείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα αναζητήσετε ερωτική αναζωογόνηση και ανανέωση, θα είστε γεμάτοι ενέργεια, ζωτικότητα, και διάθεση για έντονη δράση. Σας συμβουλεύω να προχωρήσετε στις προτάσεις που σκέπτεστε, θα λάβετε την ανταπόκριση που επιθυμείτε, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα ενθουσιαστεί από την άμεση προσέγγιση σας. Εσείς οι δεσμευμένοι, το νου σας στα παραστρατήματα, καμιά φορά οι διπλοί ερωτικοί στόχοι φέρνουν διπλές απογοητεύσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε λογική και συναίσθημα, σήμερα θα λείπουν οι υπερβολές. Η στάση σας θα είναι προσιτή, στις συνομιλίες σας θα είστε σε θέση να παραδεχτείτε και να κατανοήσετε. Δημιουργική θα είναι η σκέψη σας, ανοίγεται δίοδος για να κυνηγήσετε νέα επαγγελματικά ενδεχόμενα, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για αλλαγές, βελτιώσεις και νεες συνεργασίες. Θα κινηθείτε με κύρια επιδίωξη σας το ουσιαστικό και προσοδοφόρο αποτέλεσμα, σε περίπτωση που υπάρχουν ανοιχτές οικονομικές υποθέσεις θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε με δυναμισμό και διπλωματία. Σήμερα θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε θέματα που επείγουν πλέον οι άμεσες λύσεις, συναντήσεις και αναλυτικές συζητήσεις θα φέρουν ξεκαθαρίσματα που θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε και να βγάλετε σωστά συμπεράσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, αποκλειστικά στο δικό σας χέρι θα βρίσκεται η αλλαγή στο κλίμα της ερωτικής σας ζωής. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση, καλό θα είναι να αποφύγετε την απάθεια ή την αδιαφορία, η στάση σας θα έχει άμεσο αντίχτυπο στην συμπεριφορά του συντρόφου σας. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι, θα λάβετε προτάσεις που κάποια από αυτές θα έχει ξεκάθαρα ερωτικό σκοπό. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει δίοδο επικοινωνίας με προοπτική την έναρξη ερωτικής σχέσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα θα είστε σε θέση να περάσετε σε ειλικρινείς και ουσιαστικές συζητήσεις. Θα τα ανοίξετε τα πανιά σας, διευρύνονται οι βλέψεις σας, θα θελήσετε να διεκδικήσετε αλλαγές, ίσως να κάνετε το βήμα να ζητήσετε αύξηση ή να τολμήστε ένα καινούργιο επαγγελματικό άλμα. Ένα ανέλπιστο και ευχάριστο συμβάν θα σας ανοίξει νέους δρόμους, οι εξελίξεις θα στηριχτούν στις αποφάσεις σας. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αναζητήσετε το κάτι καλύτερο, αποκτάτε δυναμικούς στόχους. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ρισκάρετε, ωστόσο θα πρέπει να κινηθείτε με σύνεση, η υπερβολική αισιοδοξία θα πρέπει να αποφευχθεί. Αγάπη και προστασία θα δείξετε στα οικογενειακά αλλά και φιλικά σας άτομα, η στάση σας θα είναι δοτική, θα προσφέρετε την βοήθεια και τη συμπαράσταση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, κάπως άστατη ίσως και ελαφρώς μπερδεμένη θα είναι η ερωτική σας στάση, εσείς που είστε μέσα σε σταθερή σχέση προσοχή στα καβγαδάκια, μην αδιαφορήσετε για τα παράπονα που θα σας εκφράσει το ταίρι σας. Σήμερα θα αναζητήσετε ερωτικές ανατροπές απ’ αυτές που μπορούν να αναποδογυρίσουν τα ανιαρά δεδομένα. Ελκυστική θα είναι η παρουσία σας, τολμηρή η διάθεσή σας, ο έντονος ερωτισμός σας θα προσελκύσει κοντά σας ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ομαλή εξέλιξη θα έχουν οι συζητήσεις σας, θα λείπουν οι έντονες ή ανασταλτικές αντιπαραθέσεις. Θετική στάση θα κρατήσετε σε θέματα αλλαγών, θα κάνετε την προσπάθεια να διαφοροποιήσετε συνθήκες που σας αγχώνουν ή σας προβληματίζουν. Αποφασιστική θα είναι η στάση σας, τα καινούργια επαγγελματικά ενδεχόμενα θα τα δείτε με ανανεωμένη διάθεση, ναι μεν θα είναι αισιόδοξη η σκέψη σας ωστόσο θα είστε σε θέση να κρίνετε και να εκτιμήσετε με οξυδέρκεια. Ουσιαστικά δε θα παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας, πολύ καλά θα κάνετε και πάνω από όλα θα βάλετε τη λογική. Επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, εξωστρεφείς θα είστε στις συζητήσεις σας, τη γνώμη σας θα τη διατυπώσετε χωρίς συγκαλύψεις. Στις διεκδικήσεις σας οικονομικές ή προσωπικές κινηθείτε σκεπτόμενα και μεθοδικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, οι ερωτικές σας συνομιλίες δεν θα πάνε ιδιαιτέρως καλά, ενδέχεται η αντίληψη σας να μην έχει ορθολογική κρίση δεν απόκειται να υπάρξουν παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσάς και το ερωτικό σας ταίρι. Η σημερινή όψη θα σας φέρει γεγονότα που θα απαιτούν ετοιμότητα και δυναμική δράση, εσείς που θέλετε να αποκτήσετε καινούργιο πρόσωπο στην ζωή σας καλό θα είναι να περάσετε σε πράξεις και μην μείνετε μόνο σε θεωρητικό επίπεδο. Απρόοπτο γεγονός θα συμβάλει στο να υπάρξει μια δυνατή ερωτική ανατροπή.