Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος πρόσφερε εισιτήρια της συναυλίας στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δ. Κατερίνης

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ/ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»

396

Έμπρακτα δίπλα στο Σύλλογο Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» και αρωγός στην προσπάθειά του για την υλοποίηση του εγχειρήματος λειτουργίας Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών και Οικογένειας στέκεται ο Δήμος Κατερίνης.

Τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΒΕΝΙΑΜΙΝ  Άρης Πετρίδης και τον ευχαρίστησε προσωπικά για τη συμμετοχή του στη συνδιοργάνωση της μεγάλης Επετειακής/Φιλανθρωπικής Συναυλίας του συλλόγου, στις 2 Σεπτεμβρίου, στις 9 μ.μ., στο αρχαίο θέατρο του Δίου.

«Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μας σ’ αυτή την πρωτοβουλία υλοποίησης μιας συναυλίας έξω από τα καθιερωμένα η οποία είναι ορόσημο για τη διαδρομή του ΒΕΝΙΑΜΙΝ καθώς θα τιμήσει πρόσωπα – στυλοβάτες του συλλόγου και θα διαθέσει τα έσοδά του στην υλοποίηση του οράματος λειτουργίας ΚΗΦ. Επίσης, για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του αρχαίου θεάτρου Δίου, θα παρουσιαστεί όπερα σε συναυλιακή μορφή και στο πλαίσιο της ίδιας συναυλίας θα αποδοθεί το εμβληματικό έργο ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ αλλά και ρεσιτάλ πιάνου», δήλωσε ο κ. Πετρίδης.

«Είναι τιμή μας να συμμετέχουμε σε μια τέτοια μοναδική στο είδος αλλά και τη σημασία της συναυλία στηρίζοντας τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ, ένα σύλλογο με μεγάλη διαδρομή και εθελοντική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Σε μια συμβολική κίνηση, ως Δήμος Κατερίνης, θα διαθέσουμε δωρεάν εισιτήρια στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Κατερίνης στηρίζοντας ταυτόχρονα δύο κοινωνικές δομές με νευραλγικό ρόλο. Θέλω να σας συγχαρώ για το έργο σας και δηλώνω ότι ο Δήμος Κατερίνης και εγώ προσωπικά θα είμαστε πάντα δίπλα σας», δήλωσε ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Κουκοδήμος.

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ / ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΥ /2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ / ΩΡΑ: 21:00

Εισιτήριο: €12 (γενική είσοδος), €10 (προπώληση), €8 (πολύτεκνοι, άνεργοι, φοιτητές, μαθητές), δωρεάν παιδιά έως 10 ετών

Τα έσοδα θα διατεθούν στο σύλλογο ΒΕΝΙΑΜΙΝ για την απόκτηση ιδιόκτητου χώρου και τη λειτουργία  Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών και στήριξης της οικογένειας (ΚΗΦ).

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ:

Γιούλη Καραγκούνη, σοπράνο

Πάρις Τσενίκογλου, Πιανίστας

Κώστας Καψάλης, λαϊκός ερμηνευτής

Αθανάσιος Μπατάλας, Βαρύτονος

Κώστας Μυστακίδης, Αναγνώσματα

Τη συναυλία πλαισιώνουν: παιδική χορωδία, η χορωδία και ορχήστρα της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, η μικτή χορωδία του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών, κλιμάκιο της ορχήστρας musicart του Νέου Ωδείου Κοζάνης (διδασκαλία Μαρία Καραγιάννη).

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ – ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ